Set top box na novější tv

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
111verunka111
4.2.15 11:45

set top box na novejsi tv

Ahoj mam dotaz:) mame lcd televizi se zabudovanym set top boxem. Ktery nam nejspis odesel. Nejdou nam vubec naladit programy ani u nikoho doma. Je mozne kdybych koupila settopbox a napojila na tv ze by to mohlo jit? Nevim jestli jde napojit settopbox kdyz zabudovany v tv je…dekuji:)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2204
4.2.15 12:00
@111verunka111 píše:
Ahoj mam dotaz:) mame lcd televizi se zabudovanym set top boxem. Ktery nam nejspis odesel. Nejdou nam vubec naladit programy ani u nikoho doma. Je mozne kdybych koupila settopbox a napojila na tv ze by to mohlo jit? Nevim jestli jde napojit settopbox kdyz zabudovany v tv je…dekuji:)

ano to by šlo, připojíš normálně přípojkou SCART. Programy budeš přepínat na setopboxu, ostatní na TV

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111verunka111
4.2.15 12:05

@dalimil tak to jsem fakt rada! Dekuji:)

• Citovat
  • Upravit
340
4.2.15 12:10

Nejdrive bych si od nekoho set-top box vypujcila na vyzkouseni, jestli je to tim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luciferka666
4.2.15 12:13

Je to opravdu Set-Top Boxem

Otázka je jestli je problém opravdu v zabudovaném set top boxu. To, že nejde nic naladit může nýt chyba i jinde a pak by byl nový externí box vyhozenýma penězma.
Každopádně když koupíš na eshopu a rozděláš opatrně, můžeš do 14 dnů vrátit :-)

• Citovat
  • Upravit
3270
4.2.15 12:15
@111verunka111 píše:
;) máte zaplacený poplatek? ;) a má vaše tv otvor pro scart? ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
4.2.15 12:18
@jitkabokule píše: ;) máte zaplacený poplatek? ;) a má vaše tv otvor pro scart? ;)

zaplacený poplatek nic neřeší a „otvor pro scart“ ma každá telka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
4.2.15 12:27
@dalimil píše:
zaplacený poplatek nic neřeší a „otvor pro scart“ ma každá telka :-)

noo nám když jsme zapoměli zapaltit tak prostě tv nešla. :nevim: jeden nikdy neví, kolikrát se hledá problém a pak je to podobná blbost. A fakt mají všechny tv i scart? já mám právě pocit že ty modernější a dražší už ho všechny nemívají :think: co třeba tahle - :nevim:

http://led-televize.heureka.cz/…-50pfl4208h/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luciferka666
4.2.15 12:31

Tak to nebyl televizní poplatek, ale platba za kabelovku. Jinak je televizní signál všude a nemůžou zrovna vaši televizi odstínit :-)

• Citovat
  • Upravit
111verunka111
4.2.15 12:32

Ano mame scard:) a zaplacene vse mame a i kdyby be nemuzou odpojit celemu panelaku antenu tkz by to i tak muselo jit. Ae jak jsem psala zkouseli jsmw tv i u nasich a nic. A o vikendu si pujcuji settopbox tak to radci vyzkousim jak jste psali:)

• Citovat
  • Upravit
2204
4.2.15 12:35
@jitkabokule píše:
noo nám když jsme zapoměli zapaltit tak prostě tv nešla. :nevim: jeden nikdy neví, kolikrát se hledá problém a pak je to podobná blbost. A fakt mají všechny tv i scart? já mám právě pocit že ty modernější a dražší už ho všechny nemívají :think: co třeba tahle - :nevim:http://led-televize.heureka.cz/…-50pfl4208h/

každá :-)

to s tím poplatkem to fakt nesouvisí, nevím jak by mohli vypnout konkrétní přijímač, který chytá signál ze vzduchu.

Nejspíš to jde u toho, kdo chytá CZ programy ze satelitu, tam je dekodovací karta vydávána na základě zaplaceného poplatku a asi tedy lze i nějak vypnout neplatiče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný