Poradna duly
Jana Čurdová
Zdravím nastávající maminky ![]()
Rozhodla jsem se Vás zde oslovit s tím, že bych se ráda seznámila s nějakou budoucí maminkou, která v blízké době bude mít díťátko. Já mám termín v říjnu a za pár dní nastupuju na mateřskou, a jelikož v mém okolí není moc vrstevnic, které čekají nebo už mají mimi a „přátelé“ z dřívějších časů se tak nějak rozutekli nebo prostě mají jiné zájmy a priority než trávit čas s těhulí, tak mě napadlo napsat sem a třeba se najde někdo nejlépe z Prahy, kdo má stejný problém.
No prostě abych to shrnula, tak hledám nějakou osamocenou duši na pokec, občasné kávičky, rozebírání miminkovských problémů, radostí i strastí a pokud by se našel třeba i někdo kdo rád cvičí a chodí do fitka tak by to bylo úplně ideální
Takže, kdo chcete zajít na kávičku a podrbat
tak klidně piště budu ráda…Jooo a abych nezapomněla jmenuji se Lenka
![]()
@JouLe ahojky,sice už nejsem tehulka, mam 10ti měsíčního syna, ale hledám přesně někoho takového, jako ty. Odkud si? Hledáš jenom tehulky?
@naty2989 Jee Ahojky, hele určitě nehledám jenom těhulky
nemám nijak „vyhraněný vkus“, prostě fakt jen hledám někoho na pokec a sdílení zážitků s ratolestmi atd
jinak jsem z Prahy 10 z Hostivaře
a ty?
@JouLe Ahoj.
Já jsem taky z Hostivaře a nikoho tu neznám, tak by bylo super se poznat.
Cvičit a chodit do fitka chci co nejdřív, jak to pujde ta nepohyblivost a kila nahoře mě deptají (jinak jsem byla předtim zvyklá cvičit doma, jsem hroznej stydlín). Rodit bych měla na přelomu červenec/srpen, takže každým dnem. ![]()
Akorát jsem dost mladá těhule a chápu, že s tím dost lidí může mít problém. Je mi 19, ale jsem trochu někde jinde, než moji vrstevníci… :/ ![]()
Jinak ženy, kdyby se nás tady třeba sešlo více, tak můžeme udělat nějakou hromadnou slezinku ![]()
@JouLe Ahoj, hlásím se do svazu Hostivařských matek.
Taky hledám nějakou spřízněnou maminku, ze které by se potom v tom ideálním případě, stala třeba i dobrá kamarádka. Mám skoro roční, trochu nezbednou slečnu, tak pokud by Tě to neodradilo, klidně napiš, ráda Tě poznám. ![]()
@Alushka.S Ahojky promiň, že píši až teď, ale poslední dny v práci mě celkem zaměstnávají
roční nezbedná dcera mě určitě neodradí
naopak, určitě už máš plno zkušeností s kterými se pak můžeš podělit
a navíc ja dětičky ráda. Tento a příští týden jsem teda hodně časově vytížená, ale pak mi začíná volno, takže se určitě můžeme domluvit na nějakém kafču nebo tak
pokud budeš mít zájem ![]()
@JouLe Ahoj, naprosto rozumím, vzpomínám, že poslední týdny a dny v práci byly taky dost náročné a odcházela jsem s hlavou jak pátrací balon.
Já mám teď dva týdny taky takové divočejší, tak to krásně vyjde. Tak až budeš mít volno, tak se ozvi a určitě něco domluvíme. Buď vezmu to moje zlobidýlko sebou, nebo když bude hlídání, můžeme i na kafčo.
Tak si užívej poslední dny v práci a budu se těšit. ![]()
Ahojky, odkud jsi?
Memu malemu bude pristi mesic rok a hledam kamaradku ![]()
Ahoj, já jsem také s Hostivaře, tak pokud by měla nějaká maminka zájem, ráda se seznámím, mám 22m syna, je mi 35 let. Budem se těšit
@pokymartina ahoj, jsem z Hostivare, mam 18m dceru, je mi 34.
takhle ve zkratce. Kdyby ses chtěla seznámit, napis SZ, budu moc rada.
@Alushka.S ahoj, moc ráda se seznámíme, můj Facebook je Martina Hrabáková (mám tam fotku s malým, já mám blond vlasy) Těšín se na zprávu
@Alushka.S ahoj, moc ráda se seznámíme, můj Facebook je Martina Hrabáková (mám tam fotku s malým, já mám blond vlasy) Těšín se na zprávu