Seznamka pro Maminy Praha :)

105
28.7.16 14:23

seznamka pro Maminy Praha :)

Zdravím nastávající maminky :)
Rozhodla jsem se Vás zde oslovit s tím, že bych se ráda seznámila s nějakou budoucí maminkou, která v blízké době bude mít díťátko. Já mám termín v říjnu a za pár dní nastupuju na mateřskou, a jelikož v mém okolí není moc vrstevnic, které čekají nebo už mají mimi a „přátelé“ z dřívějších časů se tak nějak rozutekli nebo prostě mají jiné zájmy a priority než trávit čas s těhulí, tak mě napadlo napsat sem a třeba se najde někdo nejlépe z Prahy, kdo má stejný problém. :)No prostě abych to shrnula, tak hledám nějakou osamocenou duši na pokec, občasné kávičky, rozebírání miminkovských problémů, radostí i strastí a pokud by se našel třeba i někdo kdo rád cvičí a chodí do fitka tak by to bylo úplně ideální :D :D Takže, kdo chcete zajít na kávičku a podrbat :D tak klidně piště budu ráda…Jooo a abych nezapomněla jmenuji se Lenka :lol: :lol: :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
146
28.7.16 14:48

@JouLe ahojky,sice už nejsem tehulka, mam 10ti měsíčního syna, ale hledám přesně někoho takového, jako ty. Odkud si? Hledáš jenom tehulky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
28.7.16 14:59

@naty2989 Jee Ahojky, hele určitě nehledám jenom těhulky :D nemám nijak „vyhraněný vkus“, prostě fakt jen hledám někoho na pokec a sdílení zážitků s ratolestmi atd :D jinak jsem z Prahy 10 z Hostivaře :) a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
28.7.16 15:14

@JouLe Ahoj. :) Já jsem taky z Hostivaře a nikoho tu neznám, tak by bylo super se poznat. :) Cvičit a chodit do fitka chci co nejdřív, jak to pujde ta nepohyblivost a kila nahoře mě deptají (jinak jsem byla předtim zvyklá cvičit doma, jsem hroznej stydlín). Rodit bych měla na přelomu červenec/srpen, takže každým dnem. :dance:
Akorát jsem dost mladá těhule a chápu, že s tím dost lidí může mít problém. Je mi 19, ale jsem trochu někde jinde, než moji vrstevníci… :/ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
28.7.16 17:02

Jinak ženy, kdyby se nás tady třeba sešlo více, tak můžeme udělat nějakou hromadnou slezinku :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
28.7.16 22:00

@JouLe Ahoj, hlásím se do svazu Hostivařských matek. :mrgreen: Taky hledám nějakou spřízněnou maminku, ze které by se potom v tom ideálním případě, stala třeba i dobrá kamarádka. Mám skoro roční, trochu nezbednou slečnu, tak pokud by Tě to neodradilo, klidně napiš, ráda Tě poznám. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
30.7.16 16:08

@Alushka.S Ahojky promiň, že píši až teď, ale poslední dny v práci mě celkem zaměstnávají :D roční nezbedná dcera mě určitě neodradí :D naopak, určitě už máš plno zkušeností s kterými se pak můžeš podělit :D a navíc ja dětičky ráda. Tento a příští týden jsem teda hodně časově vytížená, ale pak mi začíná volno, takže se určitě můžeme domluvit na nějakém kafču nebo tak :) pokud budeš mít zájem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
31.7.16 22:34

@JouLe Ahoj, naprosto rozumím, vzpomínám, že poslední týdny a dny v práci byly taky dost náročné a odcházela jsem s hlavou jak pátrací balon. :mrgreen: Já mám teď dva týdny taky takové divočejší, tak to krásně vyjde. Tak až budeš mít volno, tak se ozvi a určitě něco domluvíme. Buď vezmu to moje zlobidýlko sebou, nebo když bude hlídání, můžeme i na kafčo. ;) Tak si užívej poslední dny v práci a budu se těšit. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
14.12.16 13:03

Ahojky, odkud jsi? :) Memu malemu bude pristi mesic rok a hledam kamaradku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.17 02:35

poky

Ahoj, já jsem také s Hostivaře, tak pokud by měla nějaká maminka zájem, ráda se seznámím, mám 22m syna, je mi 35 let. Budem se těšit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
7.2.17 08:59

@pokymartina ahoj, jsem z Hostivare, mam 18m dceru, je mi 34. :) takhle ve zkratce. Kdyby ses chtěla seznámit, napis SZ, budu moc rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.17 10:59

poky

@Alushka.S ahoj, moc ráda se seznámíme, můj Facebook je Martina Hrabáková (mám tam fotku s malým, já mám blond vlasy) Těšín se na zprávu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.17 12:15

poky

@Alushka.S ahoj, moc ráda se seznámíme, můj Facebook je Martina Hrabáková (mám tam fotku s malým, já mám blond vlasy) Těšín se na zprávu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.17 12:15

poky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí