Šicí stroj Bernina 700D
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Šicí stroj Bernina 700D
Ahoj, ráda bych si koupila overlock, ale pořád tápu který. V prodejně se šicími stroji, mi doporučili Bernina 700D. Je to už o něco dražší overlock, ale prý velice kvalitní. Je to švýcarská firma. Já byla nejdříve pevně rozhodnuta pro Brother 3034, ale ten mi tam pán rozmluvil, že buď Brother 1034, je i levnější, a nebo tu Berninu. Máte někdo tyto šicí stroje a jak jste s nimi spokojení? Domluvila jsem se s pánem, že to proberu doma a přijela bych se když tak podívat osobně, vše mi ukáže atd… Ale přeci jen mě zajímá, jestli je máte někdo doma a jak jste spokojené. Zatím šiji sem tam na zakázku, ale po rodičovské dovolené bych ráda začala i podnikat, tak už přeci jen chci, aby stroj byl kvalitní a něco vydržel. Moc děkuji za příspěvky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tebou zmiňovanou značku vůbec neznám. Ale sama mám už asi 1,5 roku Brother 1034. Tak jsem rozmýšlela i 3034, ale byl mi doporučen ten levnější (starší). Bylo mi řečeno, že se jednu dobu i přestal vyrábět a měl ho nahradit 3034. Ale 1034 je prý tak spolehlivý a dobrý na obsluhu, že se k němu zase vrátily.
Já zase váhala mezi Brother a Veronikou (tu mám jako klasiku) a jako overlock mi byla rozmluvena. Já osobně si myslím, že s Brotherem nemůžeš udělat chybu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě dodám, že kamarádka má ten samý Brother už přes 10 let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc děkuji za příspěvek. Pán z prodejny ho také vychvaloval. Mají tam i servis, takže ví, které stroje se vrací na opravy, a právě ten Brother 3034 dost často. Ta Bernina je o dost dražší 12450kč a ten Brother 1034 6990kč. Bernina je prý velice kvalitní a také není moc hlučný a nevibruje při šití. Jen nevím, jestli ho pán nevychvaluje schválně, aby prodal dražší stroj. Proto jsem chtěla vědět, jestli ho někdo nemáte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ramadaZ Já tu značku fakt neznám. Kdo je výrobce? Mě teda sami vychvalovali a nabízeli ten levnější. A když máš po ruce servis, tak to je paráda. Co se týče té ceny, tak bych byla asi hodně na vážkách. Je to skoro dvojnásob, tak jestli to udělá i takovou službu - co se týče třeba živnotnosti ![]()
Sama radši sáhnu po osvědčené značce i když je dražší, ale tohle je fakt hodně. A Brother je podle mě kvalita. Hlavně se Singer, ten kamarádka byla hooodně rychle vracet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ramadaZ Projela jsem videa na youtube a vypadá to, že má nějaké funkce navíc. A píšou, že má 6 stehů, což nechápu. Neumím anglicky, tak jen, co jsem viděla. Ale je 3 a 4 nitný… tak uvidíš, napiš, jak ses rozhodla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejspíše zítra se tam jedeme podívat, ale asi jsem zatím pro Brothera 1034. Ale uvidím, až mi je tam všechny předvedou. Určitě dám vědět. A moc děkuji za příspěvky. Jo a firma je to myslím švýcarská.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ramadaZ Tak co jsi koupila? Včera jsem něco šila a vzpomněla si na tuhle diskuzi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak, overlock je doma. Už skoro týden, ale ještě jsem neměla čas ho vyzkoušet
Nakonec jsem koupila Brothera 1034. Pán mi ho předvedl, ukázal jak se na něm šije, navléká…z navlékání mám trošku obavy, ale snad to zvládnu. Už jsem si objednala nějaké úplety a overlockové nitě a jakmile se syn uzdraví z neštovic, vrhnu se na šití ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit