Šicí stroj kolem dvou tisíc
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Šicí stroj kolem dvou tisíc
Mám dilema ![]()
Nadchla jsem se pro šití, ale protože jsem to nikdy nezkoušela (není kde), ráda bych si pořídila nějaký šicí stroj, který nebude stát miliony. Počítám tak kolem dvou tisíc, žádná hračka pro děti, ale žádný extra profi - jen na šití drobností (dětské oblečeníčko, zašívání, povlečení a prostěradla, bryndáky, hadrové hračky apod.). Chci si to nejprve zkusit…
Protože jsem ale úplný laik, netuším, na co se při výběru zaměřit. Prosím proto o rady ty zkušenější
Budu moc ráda, když mi pošlete i například konkrétní typ šicího stroje. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@amille koupila jsem si v akci v LIDLu, sháněla jsem si info a spousta lidí ho posvětila. Už jsem ho zajela na jednoduchých věcech (jsem opravdu začátečník) a super, má spoustu stehů (mně teda stačí zatím dva
![]()
Měli ho tuším za 1800,–
- Citovat
- Upravit
@amille já kupovala tuším přelom duben/květen, viděla jsem ho předtím v nabídce už několikrát, ale jak často je, to netuším.
- Citovat
- Upravit
Já zrovna prodávám starou Veritasku. Šije skvěle, ale zabírá mi místo. Manžel mi našetřil na ten stroj „za miliony“ ![]()
Umí všechno (knofl. dírka, obyč. stehy, elastické, vyšívací, šití dvojjehlou…), tak kdybys měla zájem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
..já mám základní singrovku a byl kol. 2500,–, mrkni na net a umí taky všechno co laik potřebuje, jsem s ním spokojená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jee uz se zase vidime
my kupovali mamce k vanocum singer kufrikovy mmntik hodim odkaz
tuten
http://www.electroworld.cz/…8-sici-stroj
a je moooooc dobrej mamka je moc spokojena ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@amille ahoj od 30. 7 v lidlu mají opět v nabídce
http://www.lidl.cz/…fferdate.htm?…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, ten co mají od 30.7. v nabídce v Lidlu máte? Přesně ten typ?
Singer 2250?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@amille za 2000,– moc kvalitní stroj nekoupíte, a určitě nekupovat v obchodech typu Lidl a pod, tam později nekoupíte ani náhradní jehlu, cívku, ani Vám ho neopraví, a do Singrovek jsou speciální jehly, které jsou drahé a skoro nikde je nemají.
Pokud chcete stroj, aby Vám vydržel a sloužil a bylo na něj cokoliv k sehnání, tak nějakou stovku přidejte a hlavně jděte do prodejny šicích strojů, kde mají i mechanika a rozumí tomu, a umí poradit, předvést…
A hlavně, to co píšete, že chcete na stroji šít, tak zase není úplný základ a určitě by se hodil i overlockový steh, což tyto jednoduché stroje nemají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit