Šicí stroj kolem dvou tisíc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2242
22.7.12 20:36

Šicí stroj kolem dvou tisíc

Mám dilema :)

Nadchla jsem se pro šití, ale protože jsem to nikdy nezkoušela (není kde), ráda bych si pořídila nějaký šicí stroj, který nebude stát miliony. Počítám tak kolem dvou tisíc, žádná hračka pro děti, ale žádný extra profi - jen na šití drobností (dětské oblečeníčko, zašívání, povlečení a prostěradla, bryndáky, hadrové hračky apod.). Chci si to nejprve zkusit…

Protože jsem ale úplný laik, netuším, na co se při výběru zaměřit. Prosím proto o rady ty zkušenější :think: Budu moc ráda, když mi pošlete i například konkrétní typ šicího stroje. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
renat2
22.7.12 20:50

@amille koupila jsem si v akci v LIDLu, sháněla jsem si info a spousta lidí ho posvětila. Už jsem ho zajela na jednoduchých věcech (jsem opravdu začátečník) a super, má spoustu stehů (mně teda stačí zatím dva :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Měli ho tuším za 1800,–

• Citovat
  • Upravit
29577
22.7.12 21:16

Taky ho mám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
22.7.12 21:22

Supr, je to dlouho, co měli tu akci? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
renat2
22.7.12 21:23

@amille já kupovala tuším přelom duben/květen, viděla jsem ho předtím v nabídce už několikrát, ale jak často je, to netuším.

• Citovat
  • Upravit
358
22.7.12 21:28

Já zrovna prodávám starou Veritasku. Šije skvěle, ale zabírá mi místo. Manžel mi našetřil na ten stroj „za miliony“ :mrgreen:
Umí všechno (knofl. dírka, obyč. stehy, elastické, vyšívací, šití dvojjehlou…), tak kdybys měla zájem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
22.7.12 21:34

..já mám základní singrovku a byl kol. 2500,–, mrkni na net a umí taky všechno co laik potřebuje, jsem s ním spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4572
22.7.12 22:17

@amille

jee uz se zase vidime :-) my kupovali mamce k vanocum singer kufrikovy mmntik hodim odkaz :-) tuten :-) http://www.electroworld.cz/…8-sici-stroj
a je moooooc dobrej mamka je moc spokojena :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
23.7.12 08:56

@amille ahoj od 30. 7 v lidlu mají opět v nabídce
http://www.lidl.cz/…fferdate.htm?…
:mavam: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
25.7.12 18:26

Holky, ten co mají od 30.7. v nabídce v Lidlu máte? Přesně ten typ? :) Singer 2250?

http://www.lidl.cz/…fferdate.htm?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
26.7.12 13:25

@amille za 2000,– moc kvalitní stroj nekoupíte, a určitě nekupovat v obchodech typu Lidl a pod, tam později nekoupíte ani náhradní jehlu, cívku, ani Vám ho neopraví, a do Singrovek jsou speciální jehly, které jsou drahé a skoro nikde je nemají.
Pokud chcete stroj, aby Vám vydržel a sloužil a bylo na něj cokoliv k sehnání, tak nějakou stovku přidejte a hlavně jděte do prodejny šicích strojů, kde mají i mechanika a rozumí tomu, a umí poradit, předvést…
A hlavně, to co píšete, že chcete na stroji šít, tak zase není úplný základ a určitě by se hodil i overlockový steh, což tyto jednoduché stroje nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat