Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojte,
nemáte niektorá skúsenosti s nejakým dobrým truhlárom v Prahe/okolí, ide mi o výrobu postele.
Ďakujem!
Znám šikovného, ale bydlí v Břešťanech u Slaného … dělal nám zábradlí a dveře do celého domu a opravdu moc moc pěkné.
Jestli by Ti nevadila ta dálka, dej vědět.
Já bych taky jednoho měla, je z Dobrušky (myslím), ale jezdí do Prahy často.
Pokud chceš, tak písni SZ a já ti dám kontakt. My po něm vždycky chceme náročné atypické věci a vždy obstál.
Halka
holky prosim davejte dalsi tipy na sikovne truhlare - jde o vyrobu kuchyne. lokalita podobna, okoli prahy. diiiik
p. Volek - 732878021 Stříbrná Skalice, dělá ze dřeva
p. Řezníček - 606392677
Ale nevím jestli se tu smějí čísla uvádět. No admini to eventuelně smažou.
Halka
Ahoj, nemáte někdo tip na šikovného a spolehlivého truhláře z okolí Českého Brodu? Měli jsme jich tady už několik (pak se buď už neozvali, nebo neuměli to, co bych si představovala - žádnou blbost, ale jde o to dodělat kus kuchyně ve stejném stylu, zakomponovat mikrovlnku apod.). Není to teda extra velká zakázka, ale i tak to za pár korun bude. Kdybyste o někom věděly/věděli, tak budu moc ráda!
Díky Z.
Ahoj můžu ti nabídnout návrhy kuchyně zdarma včetně cenové nabídky. Nejsme sice praha ale jsem cca o 30% levnější a prahu normálně děláme. Pokud by jsi chtěla napiš mě e-mail : jindra. spur@seznam.cz a nějak to vymslíme ![]()
Ahoj, neznate nejakeho sikovneho truhlare na Trutnovsku (nejlepe v okoli Vrchlabi)? Nase predstava je kuchyn z lamina tak do 80 tis. Nechceme nic sloziteho, opravdu spise tu nejlevnejsi variantu, ale samozrejme kvalitne udelane. Nejakou predstavu (nakres) uz mame. Studio me nelaka a ikea taky ne.
Ráda bych vás požádala o aktuální tipy na prazske truhláře (nebo z okoli Prahy, nejlépe jihovýchod, např. Uhříněves, Kolovraty).Potřebujem skříň do dětského pokoje. Předem diky.
@BambooChaCha Ahojky, mohu doporučit http://truhlarstvi-vejrych.webnode.cz Viz ukázka jejich prací ve fotogalerii na jejich stránkách. Do Prahy jezdí téměř pravidelně ![]()
Ahoj.
Nevíte někdo o šikovném, cenové přijatelném, precizním a rychlém truhláři z okolí Kladna, nebo Kladna. Jedná se o kuchyni.
Díkes.
Neznáte některá šikovného truhláře na dveře s obložkami z masivu nebo kvalitní dřevotřísky z okolí Chrudimi, Pardubic, Čáslav popř. Chotěboř? mohla bych poprosit o foto a cenu? moc děkuji