Silena ryma, dite nemuze spat

1380
16.10.22 23:48

Silena ryma, dite nemuze spat

Pomoc!! Trileta se mi dusi, nemuze spat jak ji stekaji nudle do krku.. Mam obavu, ze dneska nebude spat ani minutu :( Uz jsem ji podlozila hlavu, dala kapky do nosu, pustila eukalyptus, poradne jsem vyvetrala.. Jakykoli muj pokus o jeji vysmrkani nebo odsati doprovazi sileny zachvat vzteku. Nekdo nejaky tipy? Rymu uz mela nekolikrat, ale toto jsem jeste nezazila. V podstate tu jenom chrci a vzteka se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4643
16.10.22 23:56

U nás frčí zadní rýma, která stejně nejde vysmrkat, takže kapky do nosu, pak prokapat vincentkou, aby se to spláchlo dolů. Na ORL říkali, že nevadí, když ten sopel bude polykat, i když smrkání by bylo lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
17.10.22 00:44

Odsat odsavackou na vysavac. Nejdriv poradne prostrikat morskou vodou a pak odsat. Nasilim. Co taky jineho?! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5378
17.10.22 01:06
@klenott píše:
Pomoc!! Trileta se mi dusi, nemuze spat jak ji stekaji nudle do krku.. Mam obavu, ze dneska nebude spat ani minutu :( Uz jsem ji podlozila hlavu, dala kapky do nosu, pustila eukalyptus, poradne jsem vyvetrala.. Jakykoli muj pokus o jeji vysmrkani nebo odsati doprovazi sileny zachvat vzteku. Nekdo nejaky tipy? Rymu uz mela nekolikrat, ale toto jsem jeste nezazila. V podstate tu jenom chrci a vzteka se..

Na bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
17.10.22 05:55

Fenistil kapky, nebo 1/2 Dithiadenu.. a k tomu všechny ty věci, které píší ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24248
17.10.22 07:12

@klenott máme teď taky. Odsávání opravdu zkoušet. Většinou brzy pochopí, že jim to pomáhá. Čtyřletý syn jde bezproblému a dvouletý už kolikrát taky. Každopádně teď mají takovou rýmu, že to opravdu nejde. Takže starší hlavně kašle. Dnes pomohlo mít otevřené okno a mokrý ručník přes postel, hlavu výš. Mě pomáhá konvička a sprej do nosu. Takovou rýmu, že jsem se v noci dusila jak jsem nemohla dýchat jsem taky ještě neměla. Už v tom jedeme týden :zed:
Dávám fenistil a stoptussin :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
18.10.22 06:37

Udělej horkou vanu ta pára pomůže… jenže nic jiného než jí to vysát násilím asi nepomůže pokud si nedá říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí