Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Pomoc!! Trileta se mi dusi, nemuze spat jak ji stekaji nudle do krku.. Mam obavu, ze dneska nebude spat ani minutu
Uz jsem ji podlozila hlavu, dala kapky do nosu, pustila eukalyptus, poradne jsem vyvetrala.. Jakykoli muj pokus o jeji vysmrkani nebo odsati doprovazi sileny zachvat vzteku. Nekdo nejaky tipy? Rymu uz mela nekolikrat, ale toto jsem jeste nezazila. V podstate tu jenom chrci a vzteka se..
U nás frčí zadní rýma, která stejně nejde vysmrkat, takže kapky do nosu, pak prokapat vincentkou, aby se to spláchlo dolů. Na ORL říkali, že nevadí, když ten sopel bude polykat, i když smrkání by bylo lepší.
Odsat odsavackou na vysavac. Nejdriv poradne prostrikat morskou vodou a pak odsat. Nasilim. Co taky jineho?! ![]()
@klenott píše:
Pomoc!! Trileta se mi dusi, nemuze spat jak ji stekaji nudle do krku.. Mam obavu, ze dneska nebude spat ani minutuUz jsem ji podlozila hlavu, dala kapky do nosu, pustila eukalyptus, poradne jsem vyvetrala.. Jakykoli muj pokus o jeji vysmrkani nebo odsati doprovazi sileny zachvat vzteku. Nekdo nejaky tipy? Rymu uz mela nekolikrat, ale toto jsem jeste nezazila. V podstate tu jenom chrci a vzteka se..
Na bříško.
Fenistil kapky, nebo 1/2 Dithiadenu.. a k tomu všechny ty věci, které píší ostatní.
@klenott máme teď taky. Odsávání opravdu zkoušet. Většinou brzy pochopí, že jim to pomáhá. Čtyřletý syn jde bezproblému a dvouletý už kolikrát taky. Každopádně teď mají takovou rýmu, že to opravdu nejde. Takže starší hlavně kašle. Dnes pomohlo mít otevřené okno a mokrý ručník přes postel, hlavu výš. Mě pomáhá konvička a sprej do nosu. Takovou rýmu, že jsem se v noci dusila jak jsem nemohla dýchat jsem taky ještě neměla. Už v tom jedeme týden ![]()
Dávám fenistil a stoptussin ![]()
Udělej horkou vanu ta pára pomůže… jenže nic jiného než jí to vysát násilím asi nepomůže pokud si nedá říct.