Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak to ti asi nikdo bez vyšetření neřekne. Může to být cokoliv, endomentrióza, cysta a já nevím, co všechno. Běž určitě k lékaři!
Jeden cyklus jsem takovou MS měla-padaly ze mě kusy asi dva dny, krev tekla proudem, nevím co to tenkrát mělo znamenat(těhotná jsem nebyla)ale stalo se tak jednou a pak nikdy více…
Tak ale při nepravidelně delším cyklu je možné, že prostě ta sliznice naroste víc a je to hodně silné. Můžeš zkusit TT, ještě by tam mohlo být něco zbytkového (takže duch). Ale takhle od oka těžko říct. Navíc ve výsledku je to fuk - pokud přetrvávají nějaké bolesti, pak by to chtělo zkontrolovat, jestli všechno proběhlo ok. ![]()
Děkuji za vaše odpovědi. Nakonec jsem zkončila v nemocnici a byl to samovolný potrat
Ahoj, měla bych otázku.
Asi před 3 mi dny jsem dostala menstruaci, už jsem chtěla navštívit lékaře protože to bylo cca 2 měsíce bez menstruace, ale moc jsem se na to nezaměřovala jelikož menstruaci nemám pravidelnou beru teď i zvýšené léky na štítnou žlázu, tak jsem si říkala že to může být i tím.
No ale k věci první dva dny menstruace, probíhaly v pořádku žádné velké bolesti a krvácení bylo normální.
Ale dnes se dostavili opravdu velké bolesti a křeče v podbřišku byla jsem na WC a vyměnila si vložku. Asi hodinu jsem se válela v posteli s křečí až jsem konečně mohla vstát spěchala jsem na záchod, vložku jsem měla celou promočenou od krve a vypadl ze mě opravdu velký kus sražené krve za tu dobu do jsem se sprchovala ze mě vypadly asi ještě dva ale o poznání menší.
Nikdy jsem takové problémy při menstruaci neměla.
Mohlo dojít i k samovolnému potratu? Test zdali jsem těhotná jsem si nedělala.
Děkuji za vaše názory