Silné hnědé špinění 6tt

Anonymní
15.8.24 13:48

Silné hnědé špinení 6tt

Ahoj holky, prosím vás, mela jste některá na začátku těhu poměrně silné špinění? Měla bych být +-v 6tt, zatím doktorka neurčila přesně, na utz jde vidět gest. váček se žloutkovým váčkem a malinké embryo 1,7mm :andel: Co mě trápí je to spineni, koukám do kalendáře a je to už měsíc co spinim, někdy víc, někdy míň, někdy je to růžové, ale většinou hnědá, nechci pohorsovat fotkou, tak pro představu barva je taková rozpuštěná čokoláda na vaření :think: :nevim:.. Většinou ráno je to slaboulinky, odpo nejsilnější a k večeru zase ústup.. Beru utrogestan 1-1-1, polykám uz 8 dni a predtim jsem zaváděla 1-0-1 ale kvůli spineni pozměněno orálně.. Měla jste to tak taky nějaká, ze jste na začátku tak spinila a nakonec dopadlo vše dobře? :hug: Zarazí mě ze ten utrouš ne a ne zastavit to spineni.. už nevím co s tím🥴 podotýkám ze styk už jsme neměli cca měsíc, máme zakázáno a ani žádná nadměrná aktivita není, mám klidovejsi režim… Anonym protože jsme to ještě neoznámili a mohly by mě tu najít zatím nechtěné osoby :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3706
15.8.24 13:54

A proc utrogestan polykas? To ti naridila doktorka? Zavadeni je mnohem účinnější. Kdy máš jit na další kontrolu? Možná tam mas hematom. Možná, kdybys utrogestan zavadela, že by to zastavil..je to v začátcích..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.24 14:00

@suzka1 polykám protože doktorka nedoporučila zavádět při spineni :? byla jsem na kontrole 13.8. a vše OK.. další mám 26.8.

• Citovat
  • Upravit
10923
15.8.24 14:03

Ja bych teda pri mirnym spineni zavadela dal. Minimalne na noc. Az kdyz se krvaci, tak se ma polykat. Pri polykani je daleko nensi ucinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.24 14:49

@DandátkoP myslíš ze bude vadit když teda aspoň na noc začnu zavádět? Nebo raději počkat do příští kontroly? :think:

• Citovat
  • Upravit
10923
15.8.24 14:52
@Anonymní píše: Více

Jestli fakt jen spinis, tak to vadit nicemu nemuze. Za bych zavadela dal. Jde o to, aby to s tou krvi nevytejkalo hned ven a stacilo se co nejvic vstrebat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí