Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A proc utrogestan polykas? To ti naridila doktorka? Zavadeni je mnohem účinnější. Kdy máš jit na další kontrolu? Možná tam mas hematom. Možná, kdybys utrogestan zavadela, že by to zastavil..je to v začátcích..
@suzka1 polykám protože doktorka nedoporučila zavádět při spineni
byla jsem na kontrole 13.8. a vše OK.. další mám 26.8.
Ja bych teda pri mirnym spineni zavadela dal. Minimalne na noc. Az kdyz se krvaci, tak se ma polykat. Pri polykani je daleko nensi ucinek.
@DandátkoP myslíš ze bude vadit když teda aspoň na noc začnu zavádět? Nebo raději počkat do příští kontroly? ![]()
@Anonymní píše: Více
Jestli fakt jen spinis, tak to vadit nicemu nemuze. Za bych zavadela dal. Jde o to, aby to s tou krvi nevytejkalo hned ven a stacilo se co nejvic vstrebat.
Ahoj holky, prosím vás, mela jste některá na začátku těhu poměrně silné špinění? Měla bych být +-v 6tt, zatím doktorka neurčila přesně, na utz jde vidět gest. váček se žloutkovým váčkem a malinké embryo 1,7mm
Co mě trápí je to spineni, koukám do kalendáře a je to už měsíc co spinim, někdy víc, někdy míň, někdy je to růžové, ale většinou hnědá, nechci pohorsovat fotkou, tak pro představu barva je taková rozpuštěná čokoláda na vaření
.. Většinou ráno je to slaboulinky, odpo nejsilnější a k večeru zase ústup.. Beru utrogestan 1-1-1, polykám uz 8 dni a predtim jsem zaváděla 1-0-1 ale kvůli spineni pozměněno orálně.. Měla jste to tak taky nějaká, ze jste na začátku tak spinila a nakonec dopadlo vše dobře?
Zarazí mě ze ten utrouš ne a ne zastavit to spineni.. už nevím co s tím🥴 podotýkám ze styk už jsme neměli cca měsíc, máme zakázáno a ani žádná nadměrná aktivita není, mám klidovejsi režim… Anonym protože jsme to ještě neoznámili a mohly by mě tu najít zatím nechtěné osoby