Silný hrudkovitý vytok

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.9.17 22:14

Silný hrudkovitý vytok

Ahoj holky, před půl rokem jsem dostala vaginální zánět a léčila sem ho clotrimazolem all 200 na doporučení od doktorky ale nepomohlo tak sem si ho koupila ještě jednou ale přestalo jen svedeni teď mám silný výtok s bílýma hrudkama. Mám stále zánět nebo je to normální? :nevim:
Omlouvám se za anonym ale je to citlivé téma pro mě :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
6.9.17 22:35

Ahojky,
mela jsem to nedavno..Dost neprijemne…dr.me poradne prohlidla, uz nevim co mi napsala…ale byly to takove prasky tvrde bile, pomohlo mi to..A od te doby si jeste nekdy koupim boraxove koule v lekarne..10ks ca 120kc..a to je pak takova prevence, pomaha to stabilizovat ph v pochve a cisti..Bez znovu k dr!

• Citovat
  • Upravit
75470
7.9.17 00:08
@Anonymní píše:
Ahoj holky, před půl rokem jsem dostala vaginální zánět a léčila sem ho clotrimazolem all 200 na doporučení od doktorky ale nepomohlo tak sem si ho koupila ještě jednou ale přestalo jen svedeni teď mám silný výtok s bílýma hrudkama. Mám stále zánět nebo je to normální? :nevim:
Omlouvám se za anonym ale je to citlivé téma pro mě :lol:

Není to normální, jsou to kvasinky.
Pokud Ti nepomáhá clotrimazol, zajdi si zas na gyndu, ať Ti napíše něco jiného, případně se poraď v lékárně - ale nenechávala bych to být, ono se to rádo přenese i na partnera a pak vysvětluj. :zed: :zed:
Není to žádná pohlavně přenosná choroba, kvasinky se můžou rozjet samy od sebe klidně po antibiotikách, návštěvě bazénu, při antikoncepčním tělísku…
Držím palec!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria