Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky,
mela jsem to nedavno..Dost neprijemne…dr.me poradne prohlidla, uz nevim co mi napsala…ale byly to takove prasky tvrde bile, pomohlo mi to..A od te doby si jeste nekdy koupim boraxove koule v lekarne..10ks ca 120kc..a to je pak takova prevence, pomaha to stabilizovat ph v pochve a cisti..Bez znovu k dr!
@Anonymní píše:
Ahoj holky, před půl rokem jsem dostala vaginální zánět a léčila sem ho clotrimazolem all 200 na doporučení od doktorky ale nepomohlo tak sem si ho koupila ještě jednou ale přestalo jen svedeni teď mám silný výtok s bílýma hrudkama. Mám stále zánět nebo je to normální?
Omlouvám se za anonym ale je to citlivé téma pro mě
Není to normální, jsou to kvasinky.
Pokud Ti nepomáhá clotrimazol, zajdi si zas na gyndu, ať Ti napíše něco jiného, případně se poraď v lékárně - ale nenechávala bych to být, ono se to rádo přenese i na partnera a pak vysvětluj.
![]()
Není to žádná pohlavně přenosná choroba, kvasinky se můžou rozjet samy od sebe klidně po antibiotikách, návštěvě bazénu, při antikoncepčním tělísku…
Držím palec!
Ahoj holky, před půl rokem jsem dostala vaginální zánět a léčila sem ho clotrimazolem all 200 na doporučení od doktorky ale nepomohlo tak sem si ho koupila ještě jednou ale přestalo jen svedeni teď mám silný výtok s bílýma hrudkama. Mám stále zánět nebo je to normální?

Omlouvám se za anonym ale je to citlivé téma pro mě