Silný tt 3 dny před MS

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.3.25 09:20

Silný tt 3 dny před MS

Ahoj, omlouvám se za dotaz. Je tu hodně témat na duchy/slabé čárky na tt, ale moc jsem toho nenašla opačně. Vím, že ovulace proběhla minulé pondělí-úterý, takže momentálně jsem 12-13 dpo. MS mívám 28 dní, měla by přijít ve středu. Každopádně mi je už pár dní fakt nedobře, takže jsem si udělala test a překvapilo mě, že je dost silně pozitivní. Ne stejná intenzita, ale opravdu tmavá čárka. Měla jste některá takto brzy už jasnou čárku? Děkuji za reakce

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10921
30.3.25 09:39

13 dpo. S prvni dcerou jeste silnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.25 10:31

Ahoj, já jsem to tak měla. První čárku už týden před MS, cca 3 dny před už dálnice. Nechci te teď vystrasit - u me z toho jsou dvojcata :lol: prosím ponechat anonym, o mem těhotenství rodina ještě nevi

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.25 10:43

@DandátkoP dekuji, trochu jsem se uklidnila :) Mam take mozna jeste o neco silnejsi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.25 10:46

Wow, moc gratuluji :srdce: A uprimne, doufam v jedno :lol: Tak uvidim, jak to bude, preci jen mam 3 dny do MS a uz jsem po jednom zamlklem tehotenstvi ted nedavno. Jen me ta tmava carka zaskocila a v jedne diskuzi jsem se zas docetla silenosti typu mimodelozni a nevim co vsechno, tak jsem zacla lehce panikarit :lol:

• Citovat
  • Upravit
10921
30.3.25 10:46
@Anonymní píše: Více

Zas nevis uplne presne ovulaci. Ale vyssi hcg je samozrejme lepsi, ty ebrya maji vetsi sanci vetsinou, ze to dotahnou do zdarnyho konce.

Diskuze necti, nebo zesilis. A dvojcata to samozrejme byt nemusi, nekdo ma o nizsi hcg s dvojkama.

Mela jsem hcg po ivf vyssi, ale byly i holky, co mely jeste daleko vyssi nez ja a bylo jedno.

At je vse ok. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.25 10:56

@DandátkoP jasne, ovulaci uplne presne nevim. Mela jsem docela silne bolesti uz od nedele, v pondeli brzy rano pozitivni ovulacni test. Bezne mivam bolesti a ovulaci az 14.-15. den cyklu, takze ted byla i o neco drive nez obvykle.
Tak proste uvidim :) Kazdopadne moc dekuji.

• Citovat
  • Upravit
16923
30.3.25 19:39

Ahoj,

no prý to bývá pak na vícečetné těhotenství, tak pak dej vědět :mavam: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.25 07:54

@chs.jasmin dam. Doufam, ze bude vse ok. Jsem z toho dost zaskocena. Poslu dnesni test jeste 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.4.25 06:55

@chs.jasmin ahoj, tak jsem vcera byla na kontrole. Jen kvuli tomu, ze jsem po tom potratu a jestli se nejedna o mimodelozni. Jsem na zacatku 6.tydne, no a byly tam opravdu dva gestacni a dva zloutkove vacky s embryonalnim polem, takze u me opravdu ten silny test znamenal vicecetne 🙈
Otazka, jak se to bude dale vyvijet. Jsem v soku, chlap v jeste vetsim :lol:
Prosim uklidnete me nekdo, navic mam hrozne nevolnosti :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.4.25 17:28

Ahoj, gratuluju :) psala jsem ti posledně, ze u me vyšly dvojčata, vidím, ze ju tebe výsledek stejný :) šok chvíli trval, taky jsi stále zvykám, nevolnosti jsou a bývají silné, ale už pomalu začínají ustupovat. Uvidis, zlepší se to. Zvladli to jiní, proč bychom to nezvládly my :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.4.25 19:03

A ty jsi ted kolikaty? :) Ve mne se to strasne pere. Na jednu stranu strach, abych o jedno/obe neprisla. Na druhou, kdyz vidim, jak je mi uz ted nektere dny spatne a to jsem na zacatku, doma batole a to vsechno kolem. No, bude to jeste zajimave :lol:

• Citovat
  • Upravit
540
15.4.25 12:47

Ahoj, chtěla jsem se zeptat jen pro srovnání, dneska jsem 12dpo a test takhle. Jak silný byl tvůj test v tuhle dobu? :oops: moc děkuji, gratuluji a ať je vše v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.25 12:59

@Briza5 ahoj, dekuji :) 12 dpo vypadal takto. Nazivo byl tmavsi nez takto na fotce.

• Citovat
  • Upravit
540
15.4.25 13:04

Děkuji moc, tak to je můj o dost slabší. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí