Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, já jsem to tak měla. První čárku už týden před MS, cca 3 dny před už dálnice. Nechci te teď vystrasit - u me z toho jsou dvojcata
prosím ponechat anonym, o mem těhotenství rodina ještě nevi
@DandátkoP dekuji, trochu jsem se uklidnila
Mam take mozna jeste o neco silnejsi.
Wow, moc gratuluji
A uprimne, doufam v jedno
Tak uvidim, jak to bude, preci jen mam 3 dny do MS a uz jsem po jednom zamlklem tehotenstvi ted nedavno. Jen me ta tmava carka zaskocila a v jedne diskuzi jsem se zas docetla silenosti typu mimodelozni a nevim co vsechno, tak jsem zacla lehce panikarit ![]()
@Anonymní píše: Více
Zas nevis uplne presne ovulaci. Ale vyssi hcg je samozrejme lepsi, ty ebrya maji vetsi sanci vetsinou, ze to dotahnou do zdarnyho konce.
Diskuze necti, nebo zesilis. A dvojcata to samozrejme byt nemusi, nekdo ma o nizsi hcg s dvojkama.
Mela jsem hcg po ivf vyssi, ale byly i holky, co mely jeste daleko vyssi nez ja a bylo jedno.
At je vse ok. ![]()
@DandátkoP jasne, ovulaci uplne presne nevim. Mela jsem docela silne bolesti uz od nedele, v pondeli brzy rano pozitivni ovulacni test. Bezne mivam bolesti a ovulaci az 14.-15. den cyklu, takze ted byla i o neco drive nez obvykle.
Tak proste uvidim
Kazdopadne moc dekuji.
Ahoj,
no prý to bývá pak na vícečetné těhotenství, tak pak dej vědět
![]()
@chs.jasmin dam. Doufam, ze bude vse ok. Jsem z toho dost zaskocena. Poslu dnesni test jeste ![]()
@chs.jasmin ahoj, tak jsem vcera byla na kontrole. Jen kvuli tomu, ze jsem po tom potratu a jestli se nejedna o mimodelozni. Jsem na zacatku 6.tydne, no a byly tam opravdu dva gestacni a dva zloutkove vacky s embryonalnim polem, takze u me opravdu ten silny test znamenal vicecetne 🙈
Otazka, jak se to bude dale vyvijet. Jsem v soku, chlap v jeste vetsim ![]()
Prosim uklidnete me nekdo, navic mam hrozne nevolnosti ![]()
Ahoj, gratuluju
psala jsem ti posledně, ze u me vyšly dvojčata, vidím, ze ju tebe výsledek stejný
šok chvíli trval, taky jsi stále zvykám, nevolnosti jsou a bývají silné, ale už pomalu začínají ustupovat. Uvidis, zlepší se to. Zvladli to jiní, proč bychom to nezvládly my ![]()
A ty jsi ted kolikaty?
Ve mne se to strasne pere. Na jednu stranu strach, abych o jedno/obe neprisla. Na druhou, kdyz vidim, jak je mi uz ted nektere dny spatne a to jsem na zacatku, doma batole a to vsechno kolem. No, bude to jeste zajimave ![]()
Ahoj, chtěla jsem se zeptat jen pro srovnání, dneska jsem 12dpo a test takhle. Jak silný byl tvůj test v tuhle dobu?
moc děkuji, gratuluji a ať je vše v pořádku ![]()
@Briza5 ahoj, dekuji
12 dpo vypadal takto. Nazivo byl tmavsi nez takto na fotce.
Děkuji moc, tak to je můj o dost slabší. ![]()
Ahoj, omlouvám se za dotaz. Je tu hodně témat na duchy/slabé čárky na tt, ale moc jsem toho nenašla opačně. Vím, že ovulace proběhla minulé pondělí-úterý, takže momentálně jsem 12-13 dpo. MS mívám 28 dní, měla by přijít ve středu. Každopádně mi je už pár dní fakt nedobře, takže jsem si udělala test a překvapilo mě, že je dost silně pozitivní. Ne stejná intenzita, ale opravdu tmavá čárka. Měla jste některá takto brzy už jasnou čárku? Děkuji za reakce