Silný WC čistič

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.5.20 15:13

@Michaela2495 ocet:) a je eko.

• Citovat
  • Upravit
a12
61004
25.5.20 15:14

Ja teda ocet leju i přímo z láhve a pomůže to.. Ja spíš mam problém s tim jak ta voda teče po ty míse, tak tam ten ocet a jiny čistící přípravky leju taky po ty míse, ale jak to hned stece tak to moc nepomáhá :nevim:
Si myslim, ze to misto kde je voda se dá umýt celkem lehce, ale tohle fakt nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61004
25.5.20 15:17
@Anonymní píše:
@Michaela2495 ocet:) a je eko.

Hele nechci rejpat, ale proč anonym? V takový diskusi a s takovým příspěvkem? :nevim: doufam, že to bylo omylem odkliknuty, jinak fakt nechápu..
Jooo kdybys napsala, že v bytě bydlíš 10let a mas tam 10 let nemytej záchod a ted si se rozhodla ho konečně umýt a pomohl ocet tak ok, ale tohle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
25.5.20 15:22
@Michaela2495 píše:
Holky a když to tam naliju horké nepraskne mi mísa? Mám to nechat trochu zchladnout?

Neboj, nepraskne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
25.5.20 15:36

Aha, mě odkaz funguje…jmenuje se to becher odstraňovač močového kamene :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2702
25.5.20 15:36

Ne uplne varici, nech konvici otevrenou 10min a nalej to tam i na steny kde je nejvic to hnedy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15116
25.5.20 15:59

@wildcat8 děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
25.5.20 16:37

Mám nejlepší zkušenost z Domestos. Savo wc, Bref i přípravek na WC z lidlu je slabý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
25.5.20 17:12
@Zlobolka123 píše:
Já taky ale spíše ho dávám do pračky nebo na vyvareni konvice :) Na WC jsem ještě nezkoušela :think:

Já všude. :) Na wc zkus, bude jako nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
8.8.20 16:19

Silný čistič nepoužívám, takže s tím ti asi neporadím, ale myslím, že proti usazování nečistot by ti mohlo pomoci takové to plastové, plněné prostředkem, který se postupně uvolňuje a věší se to na okraj mísy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.20 22:08

"Univerzální přípravky"

Holky zajímalo by mě… zkoušela někdy nějaká z vás čistit WC Cocacolou nebo něčím takovým? :D Viděla jsem mnoho videí ale neznám nikoho kdo by to testoval. V téhle době je fake uplně všechno a nechce se mi uplně věřit youtuberům. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
10.8.20 09:10

@KrejcikovaT já osobně jsem to nezkoušela a radši Coca-Colu vypyju, než abych ji lila do záchodu, ale vzhledem k tomu, jak dokáže čistit třeba mince, je dost možné, že to funguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61004
10.8.20 09:41
@KrejcikovaT píše:
Holky zajímalo by mě… zkoušela někdy nějaká z vás čistit WC Cocacolou nebo něčím takovým? :D Viděla jsem mnoho videí ale neznám nikoho kdo by to testoval. V téhle době je fake uplně všechno a nechce se mi uplně věřit youtuberům. :mavam:

Hele nalila jsem do záchodu starou pepsi, a ta nic teda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
10.8.20 09:48

Za mě je nejlepší kombinace ocet + jedlá soda + kyselina citronová, naliju do wc horkou vodu klidně z kohoutku, zaliju octem, přisypu sodu a kys. citronovou, začne to hodně šumět a zbaví to veškerých usazenin ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný