Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ja teda ocet leju i přímo z láhve a pomůže to.. Ja spíš mam problém s tim jak ta voda teče po ty míse, tak tam ten ocet a jiny čistící přípravky leju taky po ty míse, ale jak to hned stece tak to moc nepomáhá ![]()
Si myslim, ze to misto kde je voda se dá umýt celkem lehce, ale tohle fakt nevím ![]()
@Anonymní píše:
@Michaela2495 ocet:) a je eko.
Hele nechci rejpat, ale proč anonym? V takový diskusi a s takovým příspěvkem?
doufam, že to bylo omylem odkliknuty, jinak fakt nechápu..
Jooo kdybys napsala, že v bytě bydlíš 10let a mas tam 10 let nemytej záchod a ted si se rozhodla ho konečně umýt a pomohl ocet tak ok, ale tohle ![]()
@Michaela2495 píše:
Holky a když to tam naliju horké nepraskne mi mísa? Mám to nechat trochu zchladnout?
Neboj, nepraskne.
Aha, mě odkaz funguje…jmenuje se to becher odstraňovač močového kamene ![]()
Ne uplne varici, nech konvici otevrenou 10min a nalej to tam i na steny kde je nejvic to hnedy
Mám nejlepší zkušenost z Domestos. Savo wc, Bref i přípravek na WC z lidlu je slabý.
@Zlobolka123 píše:
Já taky ale spíše ho dávám do pračky nebo na vyvareni konviceNa WC jsem ještě nezkoušela
Já všude.
Na wc zkus, bude jako nový.
Silný čistič nepoužívám, takže s tím ti asi neporadím, ale myslím, že proti usazování nečistot by ti mohlo pomoci takové to plastové, plněné prostředkem, který se postupně uvolňuje a věší se to na okraj mísy
Holky zajímalo by mě… zkoušela někdy nějaká z vás čistit WC Cocacolou nebo něčím takovým?
Viděla jsem mnoho videí ale neznám nikoho kdo by to testoval. V téhle době je fake uplně všechno a nechce se mi uplně věřit youtuberům. ![]()
@KrejcikovaT já osobně jsem to nezkoušela a radši Coca-Colu vypyju, než abych ji lila do záchodu, ale vzhledem k tomu, jak dokáže čistit třeba mince, je dost možné, že to funguje
@KrejcikovaT píše:
Holky zajímalo by mě… zkoušela někdy nějaká z vás čistit WC Cocacolou nebo něčím takovým?Viděla jsem mnoho videí ale neznám nikoho kdo by to testoval. V téhle době je fake uplně všechno a nechce se mi uplně věřit youtuberům.
Hele nalila jsem do záchodu starou pepsi, a ta nic teda ![]()
Za mě je nejlepší kombinace ocet + jedlá soda + kyselina citronová, naliju do wc horkou vodu klidně z kohoutku, zaliju octem, přisypu sodu a kys. citronovou, začne to hodně šumět a zbaví to veškerých usazenin ![]()
@Michaela2495 ocet:) a je eko.