Šíře látky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10
26.3.14 14:34

šíře látky

Ahoj maminky, nemám zkušenosti se šitím a kupováním látek, ale chtěla bych začít. Zajímá mě, když je na internetu uveden rozměr látky s obrázky, jestli je ta šíře vždy na výšku postaviček. Někdy mi totiž přímo sedí šíře k tomu, co chci ušít. Takže myslím, že vzhledem ke zbytkům je to důležité vědět, ale všude to nepíšou a dokonce mi ani neodpověděli na dotaz. Díky za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17565
26.3.14 14:44

Pokud jsou postavičky na výšku, tak šířka je vzhledem ke stojícím postavičkám, ano :) Jen pozor některé látky se srážejí a po vyprání budou užší, než jak jsi je kupovala, tak je potřeba s tím počítat (sráživost u toho bývá uvedena)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30901
26.3.14 14:45

Nemuzes dat nejaky odkaz na konkretni latku? Jinak bych rekla, ze sire latky a vyska postavicek mohou byt dva ruzne smery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.3.14 16:23

Taky si myslím, že to může být tak i tak. Ale když prodejce to neuvádí, jak to mám zjistit? Ma maily asi tři nereagují. http://www.fler.cz/…vlna-3119483

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.3.14 16:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30901
26.3.14 19:43

Tak zkusime to logicky a treba se k necemu dobereme. Z latek [zvlast, pokud jsou to uplety] se sije tak, ze pruzi do strany, to znamena, ze se meni sire latky. A jelikoz clovek vetsinou chce mit treba zirafy hlavou nahoru a ne do boku, tak jsou orientovane kolmo na to pruzeni, tedy ve smeru delky latky. Casto je vzor tak, ze pulka zirafy na vzoru nebude, protoze se na tu sirku jiz nevesla, zvlast, pokud jsou rady ziraf o nejaky kus vzajemne posunute. Jeste opravdu se musi pocitat, ze se latka pri predeprani mirne srazi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat