Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Najdi na netu ve svém okolí nějakého dobrého logopeda zajdi za ním a uvidíš ![]()
Přeji hodně štěstí
Taky se o to pokouším, tak uvidím ![]()
Ale u mě je těch písmenek o trochu více, ale žádný problém to podle doktorky není
Zajdi na logopedii. Kamarádka se odnaučila rackovat - bylo ji asi 36-38.
Hm hodně štěstí, při hledání logopeda u nás čekací doby, půl roku a ještě není dobrý
@nick mandarinka píše: Více
Tak když s tím vydržela celý dosavadní život, tak ještě půl roku to vydrží ![]()
@TaLucie to určitě jen, jestli bude dobrý u nás jsme byli rádi, že nás vůbec někdo vzal, je to bída, zubaři nejsou, urologové, dětskou už u nás hledají 2roky, takže až odejde do důchodu jsme v háji, no to je povzdech nepatřící k tématu, omlouvám se
Díky holky, nevíte jak prví sezení probíhá? Budu něco číst nebo jenom s ní mluvit?
@nick mandarinka píše: Více
Když jsem se napevno rozhodla, že se do toho dokopu, tak jsem našla doktorku během měsíce
A to jsem jedno z největších měst. První oslovena mi řekla, že nebere a ať zkusím oslovit dotyčnou a ta mě vzala a je dobrá, asi nejlepší co jsem kdy měla
V minulosti jsem to zkoušela u třech, tak mám srovnání.
Ale jo, četla jsem, že i logopedu je nedostatek.
@Anonymní píše: Více
Zaleží.
Já jsem u minulé mluvila a pak jsem asi 6 měsíců pouze trénovala jazyk. Taky proto jsem se na to vykašlala.
Tahle je dost pozitivní, takže pro mě velké plus. A prvně jsem mluvila s ní a pak už proběhl i menší trénink.
Odkud jsi? Aspoň přibližně větší město
@Anonymní píše: Více
Jsem z Prahy. Už jsem i našla logopedku na leden.
@nick mandarinka chapu, mame to stejne. V soucasne době me frustruje, ze staříci nemaji dobrého praktika a noveho nesezenu.
Ahoj holky, mám trochu problém s vyslovováním s a c, šišlám. Co pamatuji, tak už na základce jsem s tím měla problém, ale mamka to neřešila.
Možná to i souvisí s předkusem? Mám takový mírný, ten mamka taky neřešila.
Mám zajít k logopedovi? Dá se toho zbavit i v dospělosti?