Šití kapsiček pro onkologické pacienty
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
šití kapsiček pro onko pacienty
Ráda bych se zeptala, zda některá z vás netuší, jestli se ještě šijí „kapsičky na hadičky“ pro děti z onkologie? Hledám a hledám a všechno co jsem našla je několik let staré. Konečně mám doma stroj a tak bych ráda přispěla a případně něco ušila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Anny2148 Ano šijí. Ale spíše jsou výzvy na facebooku podle konkrétních potřeb nemocnic v jednoltivých městech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jedna babička A nevíte jestli je teď nějaká výzva? Já jsem našla všechno několik let zpátky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anny2148 Ahoj o téhle výzvě nevím. Ale pokud bys chtěla pomoci i jiným, tak nedoklubková má teď čepičky na doma pro nedonošené děti. Můžou být i šité. Pokud nechceš, pak se omlouvám za plevelení, ale napadlo mě to, když píšeš o tom stroji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anny2148 píše:
@P4ja děkuju za info a máš k tomu nějaké bližší informace?
Ano, na FB je skupina Nedoklubko pomáháme tvořením a tam jsou návody a střihy na háčkované a šité čepičky. A dá se domluvit na šití dek, potahů na inkubátory aj. Věci se dávají koordinátorkam, které jsou pro jednotlivé nemocnice. Když se přidáš, tak se rychle zorientujes a určitě ti někdo poradí i se šitím. Já hackuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne FB ve skupině Šikulíci bývají výzvy - buď šití kapsiček na katetr a teď nedávno šití tenkých bavlněných úpletových čepiček pro malé onkologické pacienty (tuto výzvu tam organizuje paní Lenka Šťastná)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Spojte se s touto nadací www.nfsanceonkolackum.cz jsou v kontaktu s pacienty i nemocnicemi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit