Šití na stroji - dá se naučit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1692
10.5.11 21:10

Šití na stroji dá se naučit?

Maminky co šijete na stroji,strašně moc mě láká si pořídit šicí stroj.Ale tak si říkám zda to vubec zvládnu nejsem moc zručná.Dá se to naučit,není to složité?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10.5.11 21:14

Naučila jsem se to sama :D sice neušiju šaty, ale kalhoty zkrátit umím :D tak aspoň tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
10.5.11 21:14

Strčíš tam látku, secvakneš patku dolů a šlapeš na pedál :mrgreen:

(U stroje byl návod, podle kterého by se to naučil fakt každý.)

Ten postup spojování dvou látek je úplně jednoduchý, horší by bylo naučit se správně pracovat se střihem, stříhat, začišťovat a tak…

Co plánuješ tvořit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
10.5.11 21:17

Ahoj! Zvu te sem, je nas tam dost, co zaciname. Ja si stroj poridila nedavno :)
 https://www.emimino.cz/…ankovani/46/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
10.5.11 21:17

ja se to teda naucit nedokazu, doma nejakej stroj mam a nejradsi bych ho vyhodila z okna :lol: , když sem to zkoušela tak se mi tam furt nekde šmodrchala nit aaaaaa :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
10.5.11 21:23
lucienne píše:
ja se to teda naucit nedokazu, doma nejakej stroj mam a nejradsi bych ho vyhodila z okna :lol: , když sem to zkoušela tak se mi tam furt nekde šmodrchala nit aaaaaa :cert:

Buď blbé nastavení napětí nitě, nebo ten stroj potřebuje seřídit a promazat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
10.5.11 21:32

Já mám doma po babičce stolový,šlapací MINERVU ale na té jsem ještě nic nezkoušela vubec nevím jak nastavit,seřídit,Tak nevím zda pořídit nový,modernější?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
10.5.11 21:38
lukymaty píše:
Já mám doma po babičce stolový,šlapací MINERVU ale na té jsem ještě nic nezkoušela vubec nevím jak nastavit,seřídit,Tak nevím zda pořídit nový,modernější?

Aha… Tak takový má skorotchyňka, já teda na něm nic nezkoušela, mám svůj elektrický kufříkový…
Pokud byl delší dobu nepoužívaný, určitě bude chtít nějaký servis, netuším, kdo by tohle udělal, jedině pohledat na netu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
10.5.11 21:39
lukymaty píše:

Posli dotaz steevovi, on se vyzna :palec: A pozvanka do siciho klubu plati, tam tohle resime casto. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
10.5.11 21:43

Asha a já nebyla pozvaná :cry: vy proto šicí plenkovou zanedbáváte :cert: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
10.5.11 21:44
kozisek píše:
Asha a já nebyla pozvaná :cry: vy proto šicí plenkovou zanedbáváte :cert: :lol: :wink:

No i tebe zamozrejme zvu :mrgreen: Ja plenky jeste nesiju, pokud vubec budu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
10.5.11 21:50
asha píše:
kozisek píše:
Asha a já nebyla pozvaná :cry: vy proto šicí plenkovou zanedbáváte :cert: :lol: :wink:
No i tebe zamozrejme zvu :mrgreen: Ja plenky jeste nesiju, pokud vubec budu :think:

Hned se mi bude lépe usínat a děkuji :mrgreen: :mrgreen: :huban: Jen se toho neboj, já začala na vkládačkách, štangle z ručníku :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
10.5.11 21:50

Ahojky, já jsem na tohle antitalent, ale kupodivu by bě to asi bavilo, ale… se strojem si asi poradí každej, ale aby se to dalo oblíct, co dělat aby to nebylo jak když to šije dítě 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
10.5.11 21:52
lucka.Kr píše:
Ahojky, já jsem na tohle antitalent, ale kupodivu by bě to asi bavilo, ale… se strojem si asi poradí každej, ale aby se to dalo oblíct, co dělat aby to nebylo jak když to šije dítě 8-o

Tak hlavni je, ze by te to bavilo. To ostatni prijde casem. Ja zacinam od nuly… takze te taky zvu, nacerpas inspiraci a chut se to naucit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
10.5.11 21:53
lucka.Kr píše:
Ahojky, já jsem na tohle antitalent, ale kupodivu by bě to asi bavilo, ale… se strojem si asi poradí každej, ale aby se to dalo oblíct, co dělat aby to nebylo jak když to šije dítě 8-o

Zkus nejdřív něco jednoduchého, třeba polštář, potah na sedáky na židle… nic dalšího mě teď nenapadá. Nic jiného než trénink fakt nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat