Šití na stroji - dá se naučit?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Šití na stroji dá se naučit?
Maminky co šijete na stroji,strašně moc mě láká si pořídit šicí stroj.Ale tak si říkám zda to vubec zvládnu nejsem moc zručná.Dá se to naučit,není to složité?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Naučila jsem se to sama
sice neušiju šaty, ale kalhoty zkrátit umím
tak aspoň tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Strčíš tam látku, secvakneš patku dolů a šlapeš na pedál ![]()
(U stroje byl návod, podle kterého by se to naučil fakt každý.)
Ten postup spojování dvou látek je úplně jednoduchý, horší by bylo naučit se správně pracovat se střihem, stříhat, začišťovat a tak…
Co plánuješ tvořit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj! Zvu te sem, je nas tam dost, co zaciname. Ja si stroj poridila nedavno ![]()
https://www.emimino.cz/…ankovani/46/?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja se to teda naucit nedokazu, doma nejakej stroj mam a nejradsi bych ho vyhodila z okna
, když sem to zkoušela tak se mi tam furt nekde šmodrchala nit aaaaaa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lucienne píše:
ja se to teda naucit nedokazu, doma nejakej stroj mam a nejradsi bych ho vyhodila z okna, když sem to zkoušela tak se mi tam furt nekde šmodrchala nit aaaaaa
Buď blbé nastavení napětí nitě, nebo ten stroj potřebuje seřídit a promazat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám doma po babičce stolový,šlapací MINERVU ale na té jsem ještě nic nezkoušela vubec nevím jak nastavit,seřídit,Tak nevím zda pořídit nový,modernější?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lukymaty píše:
Já mám doma po babičce stolový,šlapací MINERVU ale na té jsem ještě nic nezkoušela vubec nevím jak nastavit,seřídit,Tak nevím zda pořídit nový,modernější?
Aha… Tak takový má skorotchyňka, já teda na něm nic nezkoušela, mám svůj elektrický kufříkový…
Pokud byl delší dobu nepoužívaný, určitě bude chtít nějaký servis, netuším, kdo by tohle udělal, jedině pohledat na netu… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lukymaty píše:
Posli dotaz steevovi, on se vyzna
A pozvanka do siciho klubu plati, tam tohle resime casto. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asha a já nebyla pozvaná
vy proto šicí plenkovou zanedbáváte
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kozisek píše:
Asha a já nebyla pozvanávy proto šicí plenkovou zanedbáváte
![]()
![]()
No i tebe zamozrejme zvu
Ja plenky jeste nesiju, pokud vubec budu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
asha píše:kozisek píše:No i tebe zamozrejme zvu
Asha a já nebyla pozvanávy proto šicí plenkovou zanedbáváte
![]()
![]()
Ja plenky jeste nesiju, pokud vubec budu
Hned se mi bude lépe usínat a děkuji
Jen se toho neboj, já začala na vkládačkách, štangle z ručníku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, já jsem na tohle antitalent, ale kupodivu by bě to asi bavilo, ale… se strojem si asi poradí každej, ale aby se to dalo oblíct, co dělat aby to nebylo jak když to šije dítě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lucka.Kr píše:
Ahojky, já jsem na tohle antitalent, ale kupodivu by bě to asi bavilo, ale… se strojem si asi poradí každej, ale aby se to dalo oblíct, co dělat aby to nebylo jak když to šije dítě
Tak hlavni je, ze by te to bavilo. To ostatni prijde casem. Ja zacinam od nuly… takze te taky zvu, nacerpas inspiraci a chut se to naucit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lucka.Kr píše:
Ahojky, já jsem na tohle antitalent, ale kupodivu by bě to asi bavilo, ale… se strojem si asi poradí každej, ale aby se to dalo oblíct, co dělat aby to nebylo jak když to šije dítě
Zkus nejdřív něco jednoduchého, třeba polštář, potah na sedáky na židle… nic dalšího mě teď nenapadá. Nic jiného než trénink fakt nepomůže.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit