Šití podle Ottobre
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
ottobre
Ahoj holky, nemá některá z vás náhodou tento výtisk „ČASOPIS OTTOBRE DESIGN - 2012/4, KIDS, ENGLISH, PODZIMNÍ VYDÁNÍ“, je tam střih na overal. Nebo jestli některá z vás nemá jiný podobný střih na dítě 7-8 let. Moc děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Toto vydání zrovna mám. Je tam overal č.17. Můžeme se domluvit na překreslení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, nemáte náhodou některá Ottobre design kids 1/2009. Je tam sukýnka č.15 - sešívaná z kousků. Potřebovala bych střih.
Ještě prosím, nemáte někdo nějaký šikovný střih na šaty z teplákoviny vel. 122/128.
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky. Nevite, zda v Ottobre ten strih uz je vcetne švové záložky, nebo si musim pridat?? Diky ????
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Shari81 píše:
@MarryFrank ne není, na švy si musíte přidat
Určitě ne? Já to nikde nenašla - no ani nehledala
, německy neumím tak dobře, abych to přečetla jen tak a překládat se mi nechtělo. Ale zatím cokoliv jsem šila a záložky přidala, tak to bylo dost veliký. Třeba legíny šiju už bez přidávání a jsou holkám ještě volné a to nemáme vyloženě hubeňoury.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Shari81 A na střihách (teda na dětských) mají u dolního kraje přerušovanou čáru a v pase taky. To jsem pochopila jako záložku. A sedí to.
Každopádně budu ráda za objasnění. Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aries6 me bylo receno, ze prerusovana cara je steh… Jakou velikost dcery maji?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarryFrank píše:
@Aries6 me bylo receno, ze prerusovana cara je steh… Jakou velikost dcery maji?
Aha. ZAtím šiju dvěma starším hlavně legíny a to šiju 116 a 134. Šiju cíleně o číslo větší, ale opravdu to o číslo větší je. A šila jsem pár šatečků (podle trička) - vesměs kostýmy na karneval, tak to taky sedělo bez záložek.
Ale u nových věcí vždycky radši přidám a pak to když tak odstřihnu.
Díky za info.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já na švy nepřidávám a šiju o číslo větší a sedí…ono když si vytáhnete střih, tak to chce stejně vždy přeměřit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit