Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Máte zkušenosti s nějakou síťovou ohrádkou? Jakou značkou a jak jste spokojeni?
Jo jo…
Koupili jsme krásnou-CAM Brevettato,tak tady stojí a pro malého je to nejhorší místo v bytě-jen ho tam vkládám,už ječí…Nesnáší být nikde,jen pořád se mnou.Ale znám spoustu dětí,které si v ohrádce báječně vyhrají a vydrží tam být dlouho hodné.Moje ale ne.Ohrádka stála 2300,–,mimochodem-kdybys ji chtěla,za 700,– je tvá
.U nás jen překáží.
@zoretka píše:
Jo jo…Koupili jsme krásnou-CAM Brevettato,tak tady stojí a pro malého je to nejhorší místo v bytě-jen ho tam vkládám,už ječí…Nesnáší být nikde,jen pořád se mnou.Ale znám spoustu dětí,které si v ohrádce báječně vyhrají a vydrží tam být dlouho hodné.Moje ale ne.Ohrádka stála 2300,–,mimochodem-kdybys ji chtěla,za 700,– je tvá
.U nás jen překáží.
No nabídka je to lákavá, jenže já kvůli nedostatku místa potřebuji ohrádku menší, např. 93×93 ![]()
Jinak já nehledám ohrádku na nějaké dlouhé hraní, ale spíš tak na občasné odložení dítěte. Naivní nejsem, že by se tam malá nějak dlouho vyhrála ![]()
Ahoj,
místo ohrádky jsme koupili cestovní postýlku a ta se dá pak využít i na to spaní, takže dvě mouchy jednou ranou. Děti tam zavřené být taky nechtěli, už byli zvyklé na pohyb po celém bytě, ale občas si tam lezli tím průchodem hrát a blbnuli tam spolu. A malá v ní spává. Máme tuto http://www.mimibazar.cz/foto.php?… jen levnější, bez koleček.
Já si jí půjčila,naštěstí.Mladej tam řádil,jak opička v kleci.Úplně jí nenáviděl a tak jsme jí po třech měsících zase vrátili ![]()
Omlouvám se za mimotéma, ale nevíte někdo, jestli jde sehnat nějaká ohrádka kolem velké dospělácké postele? Myslím nějaká tak do tisíckovky..