Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@cobra444 Jo, lehátko, to jsem využila hodně, vracelo se mu mlíko, takže po kojení a pak i jako sedátko na první příkrmy.
Taky zvažuji nákup, hodne jsem chtěla NUNA LEHATKO ale dneska jsem četla ze to dle fyzioterapeutu není úplně dobre a vhodne..jaký mate názor?
Tak to je super.Taky me to prijde jako hodne vyuzitelna vec
a co rikate konkretne tomu co je na odkazu? Prijde mi docela rozumna cena k popisu lehatka ![]()
@cobra444 Měla jsem, ale úplně obycejne a polohovatelne do uplneho lehu, jako dočasné chvilkove odkladatko (v koupelně, kuchyní, kdy jsem potřebovala, aby nnbaba me dite vidělo a nešlo položit na zem). Prvni dite jsem v tom i chvilku krmila.
@Svistice píše:
@cobra444 Měla jsem, ale úplně obycejne a polohovatelne do uplneho lehu, jako dočasné chvilkove odkladatko (v koupelně, kuchyní, kdy jsem potřebovala, aby nnbaba me dite vidělo a nešlo položit na zem). Prvni dite jsem v tom i chvilku krmila.
No prave, jde mi o to aby na me mimco videlo kdyz budu treba neco delat atd????
@cobra444 píše:
No prave, jde mi o to aby na me mimco videlo kdyz budu treba neco delat atd????
ty otazniky tam byt nemeli
![]()
@AudiH píše:
Taky zvažuji nákup, hodne jsem chtěla NUNA LEHATKO ale dneska jsem četla ze to dle fyzioterapeutu není úplně dobre a vhodne..jaký mate názor?
Ted jsem se na NUNA lehatko divala..cena cca 6.000? Ja osobne bych takovou castku za lehatko nedala i kdyby me to finance umoznovali
@cobra444 koukni na video, líbí se mi pro design, mam ho vytipovane v bazarku za 2700,– temer nové
Na první dítě jsme měli poděděné a nevyužili jsme - syn v něm být nechtěl. S tím, co vím teď, už bych ho nepořizovala - opravdu není vhodné, obzvlášť s tou hrazdičkou. Možná na nezbytně nutnou dobu, např. krmení.
@fenny A jak jsi to delala kdyz jsi potrebovala fungovat aby jsi mela volne ruce nohy telo..no proste bez miminka?
Ahoj všechny maminky
Moc dekuji 
Chtela jsem jsem se zeptat, jestli jste meli nebo mate resp. pouzivate skládací sedatko pro miminko a jak se vam osvedcilo? Premyslim nad koupi teto vecicky.. budu rada za kazdy nazor, zkusenost, radu jake apod.