Skládací sedátko pro miminko

Heduš Homolkovic
2.8.17 17:31

Skládací sedátko pro miminko

Ahoj všechny maminky :)
Chtela jsem jsem se zeptat, jestli jste meli nebo mate resp. pouzivate skládací sedatko pro miminko a jak se vam osvedcilo? Premyslim nad koupi teto vecicky.. budu rada za kazdy nazor, zkusenost, radu jake apod. :mavam: Moc dekuji :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33005
2.8.17 18:00

@cobra444 Co to má být? Nějaký odkaz by nebyl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Heduš Homolkovic
2.8.17 18:07
  • Citovat
  • Upravit
101766
2.8.17 18:16

@cobra444 Jo, lehátko, to jsem využila hodně, vracelo se mu mlíko, takže po kojení a pak i jako sedátko na první příkrmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
2.8.17 18:25

Taky zvažuji nákup, hodne jsem chtěla NUNA LEHATKO ale dneska jsem četla ze to dle fyzioterapeutu není úplně dobre a vhodne..jaký mate názor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
2.8.17 18:26

Příspěvek upraven 14.05.18 v 22:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Heduš Homolkovic
2.8.17 18:37

Tak to je super.Taky me to prijde jako hodne vyuzitelna vec :D a co rikate konkretne tomu co je na odkazu? Prijde mi docela rozumna cena k popisu lehatka :think:

• Citovat
  • Upravit
33005
2.8.17 18:46

@cobra444 Měla jsem, ale úplně obycejne a polohovatelne do uplneho lehu, jako dočasné chvilkove odkladatko (v koupelně, kuchyní, kdy jsem potřebovala, aby nnbaba me dite vidělo a nešlo položit na zem). Prvni dite jsem v tom i chvilku krmila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Heduš Homolkovic
2.8.17 18:57
@Svistice píše:
@cobra444 Měla jsem, ale úplně obycejne a polohovatelne do uplneho lehu, jako dočasné chvilkove odkladatko (v koupelně, kuchyní, kdy jsem potřebovala, aby nnbaba me dite vidělo a nešlo položit na zem). Prvni dite jsem v tom i chvilku krmila.

No prave, jde mi o to aby na me mimco videlo kdyz budu treba neco delat atd????

• Citovat
  • Upravit
Heduš Homolkovic
2.8.17 18:57
@cobra444 píše:
No prave, jde mi o to aby na me mimco videlo kdyz budu treba neco delat atd????

ty otazniky tam byt nemeli 8o :lol:

• Citovat
  • Upravit
Heduš Homolkovic
2.8.17 18:59
@AudiH píše:
Taky zvažuji nákup, hodne jsem chtěla NUNA LEHATKO ale dneska jsem četla ze to dle fyzioterapeutu není úplně dobre a vhodne..jaký mate názor?

Ted jsem se na NUNA lehatko divala..cena cca 6.000? Ja osobne bych takovou castku za lehatko nedala i kdyby me to finance umoznovali

• Citovat
  • Upravit
458
2.8.17 19:05

@cobra444 koukni na video, líbí se mi pro design, mam ho vytipovane v bazarku za 2700,– temer nové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
2.8.17 19:06

Na první dítě jsme měli poděděné a nevyužili jsme - syn v něm být nechtěl. S tím, co vím teď, už bych ho nepořizovala - opravdu není vhodné, obzvlášť s tou hrazdičkou. Možná na nezbytně nutnou dobu, např. krmení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Heduš Homolkovic
2.8.17 19:07
@AudiH píše:
@cobra444 koukni na video, líbí se mi pro design, mam ho vytipovane v bazarku za 2700,– temer nové

Tak posli link :) a mrknu

• Citovat
  • Upravit
Heduš Homolkovic
2.8.17 19:09

@fenny A jak jsi to delala kdyz jsi potrebovala fungovat aby jsi mela volne ruce nohy telo..no proste bez miminka?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure