Skládáte po sobě v obchodě oblečení?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Skládáte po sobě v obchodě oblečení?
Ahoj, ráda bych se zeptala, když jdete do obchodu s oblečením a hledáte velikost ( třeba trička, které jsou na sobě naskládané) složíte to potom tak jak to bylo?
Dnes si mamka zkoušela v obchodě nějaké podprsenky, dala je zpátky, ale tak různě poviské na ramínkách. Prodavačka jí řekla, že tohle snad není možné, že takhle to tam přece nemůžeme nechat. Ano vím, že když se odchází z kabinky tak tam je ten věšák na věci co si lidé nekoupí, ale některé obchody to nemají nebo někdo si trička ani nezkouší nebo si to zkusí na sebe aniž ny šel do kabinky. Já osobně si myslím, že zákazník tam není od toho, aby ty věci prodavačkám rovnal zpátky na ramínko nebo do komínků. Moc by mě zajímal Váš názor a jestli to děláte? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ano, skládám. Ne vždy úplně 100% perfektně, ale snažím se prodavačka nepridelavat práci. Však je to otázka pár sekund. A nony kdyby to měly po každém rovnat, tak to aby se z toho zcvokly.
- Citovat
- Upravit
Většinou rovnám tak nějak baj voko. Prodavačce bych odpověděla, že rovnání oblečení je náplň její práce. Takovéhle kecy si může říkat v duchu, ale ne je vyblít na zákazníka. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo, vracím to tam kde jsem to vzala. pokud nemají stojan. Nesnáším přehrábovani, fakt ne. Tam, kdybych musela sundat 10 triček z komínku, tam nelezu. Ve chvíli kdy se nedostanu na cedulky odcházím. já obecně nesnáším nakupování. Jestli mě chce někdo potrestat, tak nákupy oblečení
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Skládám věci rámcově. Určitě ne tak, aby to bylo jako před tím. Podprsenky na ramínkách bych dala prodavače do ruky se slovy, že se omlouvám, ale lépe to nejde. Spousta lidí to klidně nechá roztahané v kabince. To nedělám. Ale na druhou stranu není moje práce to tam rovnat do komínků. A zrovna podprsenky dávat zpět na ta ramínka je strašný opruz. Evidentně se do toho prodavačce nechtělo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano. Taky se snažím věci vrátit a složit, jak to původně bylo. Aby to po nás nebylo rozryté, jak po nájezdu divokých prasat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako snažím se, ale do původního stavu se mi to úplně nepodaří.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to skládám, ale pravda, povinnost to není, pouze slušnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to rovnam, ale já sem člověk, co po sobě uklidi i hotelový pokoj, když odchází
ale zrovna ty podprsenky třeba se mi kolikrát nevede na to raminko dat tak, jak to bylo, takže to taky visí všelijak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stejně jako Lorre, považuji za slušné vychování se aspoň pokusit, i když je mi jasné, že to po mně někdo pravděpodobně stejně přeskládá. A pak jdu do kabinky a tam hromada zmačkaných hadrů, kterou tam někdo nechal.
Prodavačka ale byla drzá, tam už by mě nikdo neviděl. V butiku, kam chodím nakupovat prádlo, dostávám do kabinky podprsenky už bez ramínka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělám to tak, aby to nějak bylo, nijak pečlivě. Ale hozené to nikde nenechám. Prodavačce bych řekla, že za to je placená ona a víckrát bych do toho obchodu nešla. Zrovna podprsenky kupuji jen v obchodech, kde se mi prodavačka věnuje, nosí mi prádlo do kabinky a hlavně tomu rozumí. Když vidím nezájem, odcházím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No právě, já hotelové pokoje taky uklízím. A taky se snažím jakžtakž to po sobě srovnat, ale jak píšete zrovna ty podprsenky tam podle mě skoro nikdo nedá tak, jak byly. A ikdyž se člověk snaží stejně to ta prodavačka většinou přeskládá. A nutno podotknout, že v obchodě skoro nikdo nebyl. Takze by se ani nedalo říct, že měla hodně práce nebo ze by byla rozrušená z nepříjemných zákazníků. Odpověděla jsem jí, že tam ty podprsenky neumím dát tak jak to bylo a ona mi řekla: no jo, ale i tak takhle to nechat! A když jsem se na ní otočila kroutila hlavou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak zrovna podprsenky taky nevracím na ramínko, protože to nemám tak pěkně vyrovnané a prodavačka to stejně musí sundat a opravit.
Trička složím, ale taky to pak nelícuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!