Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak na me to pusobi hrozne. Nebezpecny, v podstate mi prijde, ze to absolutne neplni funkci zabradli a dovedes si predstavit, jak to bude porad usmudlane?
@matka_Simona Už jen z té představy, jak to bude neustále zapatlané a ušmudlané, se mi dělají mžitky před očima
![]()
Nechtěla bych to ani za nic.
A bezpečnost? Úplně moc mi nejde do hlavy, jak se malé dítě zachytí, když zakopne na schodu ![]()
Sklo bude prpod. nějaké bezpečnostní, dítětem asi nerozbitné, ale kdo ví. Dost možná se může po nárazu tvrdého předmětu odštípnout nějaký kousek a řezná rána je na světě.
Sama bych to domů nechtěla ani za zlaté prase.
Pokud jde o rozbití, tak asi v pohodě.
Praktičnost ne na nule, ale hluboce v mínusu. Neustále zapatlané, funkci na chycení to neplní.
To už radši nic než tohle.
@Jana525 @tterka No, bude to bezpečnější než takové, na které to malé dítě bude schopno vylézt… ale jinak bych to brala jen s paní na úklid ![]()
Premysleli jsme o nem, nakonec volime zabradli z ocelovych lanek. Co se tyce bezpecnosti bych se fakt nebala, je to velmi silne, to se opravdu jen tak neodlomi. Cena zalezi na velikosti a uchyceni skla.
@j.a.n.i1 ja, ale nejak nechapu, kde se toho dite chytne. Prece funkce zabradli je, ze se hio drzime a tim se zvysuje bezpecnost pri schazeni schodu ![]()
@Jana525 A kde se dítě chytne jakéhokoliv jiného zábradlí, když na něj stejně nedosáhne, neb všecha (snad krom školky) jsou projektovaná na dospělého.
Ma ho sousedka. Vypada hezky. Chytit se ho neda, vylezt se na nej taky neda:). Cistit ho muzes od rana do vecera…
Ja jsem radeji pro drevo nez pro sklo a kov, takze ja bych hledala jinde
No, děti ti ho určitě kvalitně opatlají
ale větší strach bych měla z nějakého společensky unaveného dospělého, který na zábradlí upadne ![]()
@j.a.n.i1 píše:
@Jana525 A kde se dítě chytne jakéhokoliv jiného zábradlí, když na něj stejně nedosáhne, neb všecha (snad krom školky) jsou projektovaná na dospělého.
Tak my doma mame dvoji, pro nas i pro dite. No asi jsme rarita. Ale proste tohle my prijde i pro dospeleho divne, chytat se sklenene hrany
@Jana525 píše:
@j.a.n.i1 ja, ale nejak nechapu, kde se toho dite chytne. Prece funkce zabradli je, ze se hio drzime a tim se zvysuje bezpecnost pri schazeni schodu
Tak na protější zeď si můžeš dát klasický vrchní úchyt zábradlí, nebo jak to nazvat. ale dítě ti na něj stejně nedosáhne, ale to ti nedosáhne ani na klasický zábradlí.
@Jana525 Jo, to jste, já ho fakt potkala jen v jedné ze školek, kam děti chodily. A jinak já zábradlí chápu jako něco, co zamezuje pádu dolů do boku, nechytám se ho. I když je jasné, že starší špatně chodící lidé ho potřebují, to by se pak muselo osadit nahoře madlem, umím si to představit i s ním.
@j.a.n.i1 no do boku mame z obou stran zdi. Je pravda, ze dcera je spatne chodici, ale i tak my prijde, ze hlavni funkce zabradli je bezpecnostni a i u plne zdraveho ditete, bych to zabradli mela. Mozna jsem trosku nakazena britskou mentalitou, kde se proste na tu bezpecnost hodne mysli, takze mi to proste prijde prirozene.
@Gorlami píše:
Premysleli jsme o nem, nakonec volime zabradli z ocelovych lanek. Co se tyce bezpecnosti bych se fakt nebala, je to velmi silne, to se opravdu jen tak neodlomi. Cena zalezi na velikosti a uchyceni skla.
tak to je supr. A nějaký přibližný cenový odhad znáš? jako jestli to je otázka do 10k, nebo třeba do 50k.. hledala jsem dost na netu, ale nikde jsem nevyčetla žádnou cenu ![]()
Ahoj holky,

je tu někdo, kdo má zkušenosti se skleněným zábradlím?
Zajímala by mě bezpečnost kvůli malým dětem a taky kolik to stálo
Fakt se mi to ale moc líbí jinak, působí to takovým moderním a luxusním vzhledem