Skleněné zábradlí

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
matka_Simona
21.8.17 15:42

Skleněné zábradlí

Ahoj holky,
je tu někdo, kdo má zkušenosti se skleněným zábradlím?
Zajímala by mě bezpečnost kvůli malým dětem a taky kolik to stálo :think: :think:
Fakt se mi to ale moc líbí jinak, působí to takovým moderním a luxusním vzhledem :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9918
21.8.17 15:47

Tak na me to pusobi hrozne. Nebezpecny, v podstate mi prijde, ze to absolutne neplni funkci zabradli a dovedes si predstavit, jak to bude porad usmudlane?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
21.8.17 16:00

@matka_Simona Už jen z té představy, jak to bude neustále zapatlané a ušmudlané, se mi dělají mžitky před očima :lol: :mrgreen: :lol:
Nechtěla bych to ani za nic.
A bezpečnost? Úplně moc mi nejde do hlavy, jak se malé dítě zachytí, když zakopne na schodu :think:
Sklo bude prpod. nějaké bezpečnostní, dítětem asi nerozbitné, ale kdo ví. Dost možná se může po nárazu tvrdého předmětu odštípnout nějaký kousek a řezná rána je na světě.
Sama bych to domů nechtěla ani za zlaté prase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12858
21.8.17 16:14

Pokud jde o rozbití, tak asi v pohodě.
Praktičnost ne na nule, ale hluboce v mínusu. Neustále zapatlané, funkci na chycení to neplní.
To už radši nic než tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101523
21.8.17 16:14

@Jana525 @tterka No, bude to bezpečnější než takové, na které to malé dítě bude schopno vylézt… ale jinak bych to brala jen s paní na úklid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
21.8.17 16:15

Premysleli jsme o nem, nakonec volime zabradli z ocelovych lanek. Co se tyce bezpecnosti bych se fakt nebala, je to velmi silne, to se opravdu jen tak neodlomi. Cena zalezi na velikosti a uchyceni skla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
21.8.17 16:17

@j.a.n.i1 ja, ale nejak nechapu, kde se toho dite chytne. Prece funkce zabradli je, ze se hio drzime a tim se zvysuje bezpecnost pri schazeni schodu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101523
21.8.17 16:19

@Jana525 A kde se dítě chytne jakéhokoliv jiného zábradlí, když na něj stejně nedosáhne, neb všecha (snad krom školky) jsou projektovaná na dospělého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
21.8.17 16:22

Ma ho sousedka. Vypada hezky. Chytit se ho neda, vylezt se na nej taky neda:). Cistit ho muzes od rana do vecera…

Ja jsem radeji pro drevo nez pro sklo a kov, takze ja bych hledala jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
21.8.17 16:23

No, děti ti ho určitě kvalitně opatlají :mrgreen: ale větší strach bych měla z nějakého společensky unaveného dospělého, který na zábradlí upadne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
21.8.17 16:23
@j.a.n.i1 píše:
@Jana525 A kde se dítě chytne jakéhokoliv jiného zábradlí, když na něj stejně nedosáhne, neb všecha (snad krom školky) jsou projektovaná na dospělého.

Tak my doma mame dvoji, pro nas i pro dite. No asi jsme rarita. Ale proste tohle my prijde i pro dospeleho divne, chytat se sklenene hrany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
21.8.17 16:25
@Jana525 píše:
@j.a.n.i1 ja, ale nejak nechapu, kde se toho dite chytne. Prece funkce zabradli je, ze se hio drzime a tim se zvysuje bezpecnost pri schazeni schodu :think:

Tak na protější zeď si můžeš dát klasický vrchní úchyt zábradlí, nebo jak to nazvat. ale dítě ti na něj stejně nedosáhne, ale to ti nedosáhne ani na klasický zábradlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101523
21.8.17 16:27

@Jana525 Jo, to jste, já ho fakt potkala jen v jedné ze školek, kam děti chodily. A jinak já zábradlí chápu jako něco, co zamezuje pádu dolů do boku, nechytám se ho. I když je jasné, že starší špatně chodící lidé ho potřebují, to by se pak muselo osadit nahoře madlem, umím si to představit i s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
21.8.17 16:38

@j.a.n.i1 no do boku mame z obou stran zdi. Je pravda, ze dcera je spatne chodici, ale i tak my prijde, ze hlavni funkce zabradli je bezpecnostni a i u plne zdraveho ditete, bych to zabradli mela. Mozna jsem trosku nakazena britskou mentalitou, kde se proste na tu bezpecnost hodne mysli, takze mi to proste prijde prirozene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
matka_Simona
21.8.17 16:55
@Gorlami píše:
Premysleli jsme o nem, nakonec volime zabradli z ocelovych lanek. Co se tyce bezpecnosti bych se fakt nebala, je to velmi silne, to se opravdu jen tak neodlomi. Cena zalezi na velikosti a uchyceni skla.

tak to je supr. A nějaký přibližný cenový odhad znáš? jako jestli to je otázka do 10k, nebo třeba do 50k.. hledala jsem dost na netu, ale nikde jsem nevyčetla žádnou cenu :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný