Klouzačka na svahu, jak ji vyrobit?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Skluzavka na svahu
Ahojte kutilky a kutilové
Prosím o radu, jak si vyrobit na zahradě skluzavku opřenou o svah (délka asi 2,5m). Dají se koupit, ale 15.000,– mě přijde dost
. Tak hledám jinou a levnější možnost, třeba si ji vyrobit, ale nevím z čeho.. Děkuju za nápady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
My mame skluzavku (3m) na svahu- je to super, aspon deti z niceho nespadnou. Ale kupovali jsme ji. Rozhodne nestala 15tis
do dvou jsme se vesli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ÚPLNĚ NEJLEVNĚJŠÍ BUDE NECHAT TAM DĚTI O SAMOTĚ S KONVÍ VODY - A TO BUDE KLOUZAČKA - BAHNO JEDE JAKO BLESK!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jdou koupit i levněji, třeba v OBI měli 3m v akci za 2000,– Spíš jsi se špatně koukla na cenu, třeba zde http://skluzavky.heureka.cz/…ym-3m-modra/ za cca 2000,–
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
15 tisíc?
To je i s výtahem, ne?
Určitě bych si to raději poskládala - samotná skluzavka v téhle délce se dá sehnat cca za 1500, k tomu nějaké kotvení zhruba dejme tomu taky tak nějak, podložku na dojezd za 500… Nic jinýho snad ani netřeba.
Teda kromě někoho šikovnýho, kdo to do toho svahu nabuší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hih, manzel to jen nahore privrtal ke spalkum a ty trochu zakopal do zeme, dojizdeci plochu nemame
je tam jen trava a slouzi dobre
ja myslim, ze dalsich investic netreba
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Manžel vzal asi 10 cm široká tlustší (cca 5cm) dlouhá prkna (6ks tuším), udělal z nerezu několik takových širších „U“, ke kterým ty hranoly přišrouboval- Ke konci každého hranolu dal ještě plocháč ve tvraru jakoby zkoseného „L“k jehož druhé straně přišrouboval kratší hranoly, jako dojezd. Položil to na sloupky (ten dojezd), které zabetonoval do země. Celou skluzavku potřel olejem na dřevo, aby dýl vydržela. Jezdí bezvadně, unese i dospělého, slouží 7 let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, zadala jsem si „svahové skluzavky“ a fakt mě vyskočily za 15tisíc
každopádně děkuju za tipy a rady, všechno to občíhnu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit