Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, naše malá od září nastoupila poprvé do školky a od té doby má rýmu
ve školce byla jen tři dny a hned týden marodila doma jenže pak se vrátila do školky a hned zase měla rýmu zpátky a trvá to do teď, nic jí nepomáhá a já už nevim co jí na tu rýmu dát
poradíte? a dáváte svým dětem něco na posílení imunity? popřípadě co se vám zaručilo? děkuju ![]()
Imunoglukan sirup na posílení imunity. Hodně ovoce, zeleniny, med. A jinak je to na podzim děs běs, s tím se smiř, rýmy se zbaví s prvními mrazy, případně na jaře. ![]()
@eMMari píše:
Imunoglukan sirup na posílení imunity. Hodně ovoce, zeleniny, med. A jinak je to na podzim děs běs, s tím se smiř, rýmy se zbaví s prvními mrazy, případně na jaře.
děkuju, to se máme na co těšit teda ![]()
@MarDen bohužel, letos to musím zaklepat, zatím nic, přeci jen jsme si užili minulý podzim, jen v prosinci ve školce byla celý jeden den
v práci mě milovali. teď se modlím, aby už nějaká imunita byla vybudovaná, ale ono to přijde ![]()
Já doporučím spíš Hlíváček sirup, také jsem hledala a tento je alespoň bez zbytečné chemie. ![]()
Jinak to ovoce, zelenina, dbát na pořádné oblékání, hlavně to tlouct do hlavy i dítěti, co si má ve školce na ven obléci, protože mám podezření, že učitelky co nehlídají - což částečně i chápu.
@anairda a jak to chutná, moje dítě je dost vybíravé, dávala jsem i něco jiného, to nechtěla, imunoglukan jí chutná a hlíva je tam taky.
Já jsem dala na bylinky a dávám Vironal. Je sice dražší, ale spousta lidí si ho chválí. Jinak rýma bych řekla tak nějak patří k podzimu. Kor ve školce
@eMMari
Malé chutná, mají s hruškovou nebo višňovou příchutí.
@Tůmička píše:
Já jsem dala na bylinky a dávám Vironal. Je sice dražší, ale spousta lidí si ho chválí. Jinak rýma bych řekla tak nějak patří k podzimu. Kor ve školce
jenže ona má takovou tu ošklivou rýmu, kdyby jí jen teklo z nosu tak to neřešim zkusím a uvidím
@anairda píše:
Já doporučím spíš Hlíváček sirup, také jsem hledala a tento je alespoň bez zbytečné chemie.
Jinak to ovoce, zelenina, dbát na pořádné oblékání, hlavně to tlouct do hlavy i dítěti, co si má ve školce na ven obléci, protože mám podezření, že učitelky co nehlídají - což částečně i chápu.
jo tak to si myslím taky s tím oblíkáním, proto jí vždy ráno v šatně ukazuju co si má obléct v případě, že půjdou ven, ovoce do ní dostanu horší je to se zeleninou..
@MarDen píše:
jenže ona má takovou tu ošklivou rýmu, kdyby jí jen teklo z nosu tak to neřešim zkusím a uvidím
To chce vyležet, na rýmu žádný zázrak neexistuje. ![]()
@MarDen
Naše má ráda syrovou mrkev, salátovou okurku a kysané zelí
Jinak je to taky bída, ale snažím se, když má oběd doma, vždy mít v jídle alespoň trochu vařené zeleniny. Jíst i luštěniny, zkrátka rozmanitě.
Těm rýmám se ale asi teď na podzim nevyhneme. Jak už jde do zelena, tak bych nechala doma a vyležet - pokud to jen trochu jde.
@MarDen píše:
Ahoj holky, naše malá od září nastoupila poprvé do školky a od té doby má rýmuve školce byla jen tři dny a hned týden marodila doma jenže pak se vrátila do školky a hned zase měla rýmu zpátky a trvá to do teď, nic jí nepomáhá a já už nevim co jí na tu rýmu dát
poradíte? a dáváte svým dětem něco na posílení imunity? popřípadě co se vám zaručilo? děkuju
Naše holka chodí do školky třetím rokem a rýmu mívala ze začátku taky hodně, ale osvědčila se mi homeopatie na imunitní systém.
Od té doby rýmu měla výjimečně ![]()