Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravim, poradíte která školka je v Brodě "nejlepší? Myslím hlavně vstřícnost, respekt k dospelym i detem,… Případně jestli víte o nějaké soukrome? Jaké jsou vase zkušenosti, co se vam v Brodské skolce libi/nelíbí? Moc děkuji za všechny postřehy.
Dobrý den pracuji jako učitelka v MŠ v brodě jen jsem momentálně na mateřské všechny MŠ v brodě jsou pod jednou organizací korálky za mě jsou všechny dobré znám většinu učitelek a vstřícné jsou všude. Soukromá je jedna na Sázavský vyměnila teď majitelku a řekla bych že úroveň se teď zlepšila.
A můžů se zeptat na kontakt a podrobnější informace o te soukrome? Na internetu jsem ji nenasla.
Do tech státních se přijímá kdykoli během roku, nebo musim počkat na zapis na jaře? Jsou nějaké dny otevrenych dveří?
Do státní můžeš zkusit dat přihlášku kdykoliv ale většinou vezmou jen výjimky. Jinak zápis v dubnu.
Zdravím, hledám někoho, kdo by mi vždy rano (cca 5:50) vzal dcerku a odvedl do školky a před pul patou vyzvedl a odvedl domu nebo podle domluvy, vždy jednou za 14 dni, po-ct, finančně ohodnoceno, jen vážněn, nebo kdyby jste vedely o někom, kdo by si rad při vydělal nějakou korunku, dekuju
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.