Školka - Havlíčkův Brod

40
8.10.15 10:10

školka Havlíčkův Brod

Zdravim, poradíte která školka je v Brodě "nejlepší? Myslím hlavně vstřícnost, respekt k dospelym i detem,… Případně jestli víte o nějaké soukrome? Jaké jsou vase zkušenosti, co se vam v Brodské skolce libi/nelíbí? Moc děkuji za všechny postřehy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2596
8.10.15 11:56

Dobrý den pracuji jako učitelka v MŠ v brodě jen jsem momentálně na mateřské všechny MŠ v brodě jsou pod jednou organizací korálky za mě jsou všechny dobré znám většinu učitelek a vstřícné jsou všude. Soukromá je jedna na Sázavský vyměnila teď majitelku a řekla bych že úroveň se teď zlepšila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
8.10.15 12:37

Syna mám v soukromé a spokojenost, nové vedení je prima :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
8.10.15 13:09

A můžů se zeptat na kontakt a podrobnější informace o te soukrome? Na internetu jsem ji nenasla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
8.10.15 13:11

Do tech státních se přijímá kdykoli během roku, nebo musim počkat na zapis na jaře? Jsou nějaké dny otevrenych dveří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
8.10.15 21:17

Do státní můžeš zkusit dat přihlášku kdykoliv ale většinou vezmou jen výjimky. Jinak zápis v dubnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
8.1.16 19:52

Hlidani

Zdravím, hledám někoho, kdo by mi vždy rano (cca 5:50) vzal dcerku a odvedl do školky a před pul patou vyzvedl a odvedl domu nebo podle domluvy, vždy jednou za 14 dni, po-ct, finančně ohodnoceno, jen vážněn, nebo kdyby jste vedely o někom, kdo by si rad při vydělal nějakou korunku, dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin