Školka nechce zachod

1540
25.9.17 15:57

Zkusit zjistit, co mu tam vadí. Z nás jsme měli ve školce záchody „skupinové“, tj. všecky mísy v jedné místnosti, to třeba citlivější jedinci nemusejí dát. nebo na něj kouká učitelka, nebo jsou ty záchody hnusné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
25.9.17 16:04

Synovi se smali, ze cura jak holka v sede a drzel to chudak cely den nez prisel ze skolky..bohuzel nepomohlo nic…letos uz cura v sede, tak ma klid…chce to zjistit duvod proc tam nechce…

• Citovat
  • Upravit
2008
25.9.17 16:05

Taktéž jsme před 2 týdny řešili.
Dávali dceru vyčurat venku na travičku při procházce.
Slíbili jsme odměnu, když to zvládne jako velká holka na wc i ve školce.
Vybrala si pejska a kočičku, tak je dostala a vše ok.
Učitelky ji dávají samotnou (vadilo jí publikum) a musí si prý vybrat, na který záchod půjde. Spolupráce se školkou perfektní.
Přinést nočník do školky mi učitelky nedoporučily, byl by to prý krok zpět. A měly pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
25.9.17 16:49

Jejej já to měla taky jako školková. Hrozný muka. Ve školce byla řada wc mís neoddělených. Před spaním jsme šli močit, já se mohla potento, ale nešlo mi to. Musela jsem pak jít extra a úča měla vždy kecy. :roll: Měla jsem s tím pak leta velké problémy i při hromadných močeních na školních výletech v lese, kdy jsem musela poodběhnout hodně daleko od ostatních. Fakt děs. Muj manžel měl tyto problémy prej jako malej taky a teď čekáme dítě, tak jsem zvědavá, jestli to taky podědí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
25.9.17 17:32
@Anonymní píše:
Záchodky jsou hezké, dokonce i možnost zavřít se sám v kabince. Školička je malá, dvě učitelky 10 děti, zatím to berou v pohode :potlesk:. Syn si tam pak při curani vymysli jak se mu nechce, apod a pak se pocura :( prý je vidět jak to i zadrzuje :? Doma mi říká jak čůrat ve školce bude, líbí se mu tam, chodí tam rád. Co mu na záchudku vadí jsem z něj nedostala, asi prostě jiné prostředí a ne maminka u curani :? Snad se to zlomí… Jinak děkuji za postřehy.

Tak ho zkuste doma posílat na záchod samotného, ať si zvykne, že tam nemá maminku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
25.9.17 17:35

Synovi vadily taky cizí záchody, trénovali jsme protože jsem potřebovala aby si mohl zajít i ve vlaku (jezdili jsme občas i několik hodin k babičce). To bylo před školkou, brala jsem ho i někde v obchodě, na nádraží sebou na záchod… ve školce pak jen jsem ho tam sama zavedla a ukázala mu jaké záchody tam mají… ale pak už v pohodě. Některé děti taky tam prý první den nechtěly, byla to jedna z věcí co se řešila s rodiči, tak asi je to na začátku běžné. Ať chodí doma sám ne s tebou, na návštěvě nebo jinde na záchod, syn pořád chtěl jen na travičku, ale pak se to spravilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
26.9.17 21:16

Zdravím vás, pročítala jsem místní diskusi a tématově je mi momentálně asi nejblíže. Syn - 4,5 roku, chodí do školky, poslední cca 2 měsíce chodí na velkou tak 1× za týden. Před tím tak 1× za 2-3 dny. Ve dnech, kdy „bobek“ není na programu dne si uprdává, ukakává. Někdy je to řídké jako průjem, jindy pevnější-mazlavější, v každém případě měníme spodky klidně i 10× za den. Prostě stojí, uprdne si a je to venku… Je to nepříjemné kvůli školce, ačkoli učitelka zatím nic neříkala, možná si nevšimla, nebo si syn prostě neřekl. Pokud už jde na velkou, stolice je normální. Nejsem už schopna rozeznat, zda je to průjem či zácpa. Vlákniny přijímá syn, myslím, dostatek (na špinavých spodcích jsou různá zrčníčka, semínka apod…), pitný režim taky v pohodě. Už nevím co. Napadá mě psychická příčina. Bohužel mi synek řekne pokaždé něco jiného. Doma se to děje bohužel také.
Moc děkuji za radu, tipy i zlepšováky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect