Školní batoh

2
26.2.13 21:46

Školní batoh

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli nemáte zkušenosti s nějakou dobrou stránkou na školní batohy. Potřebuji vybavit syna do školy, ale nemám bohužel čas na obíhání obchodů a internetovému nakupování příliš nevěřím… Byla bych moc ráda, kdyby jste mi napsaly pár odkazů na vámi ověřené stránky. Předem děkuji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
932
26.2.13 21:48

My máme batoh Topgal už druhý, první vydržel pět let a spokojený, ten druhý jsem dokonce obejdnala na netu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.13 22:08

U mě se osvědčili na bagmaster.cz… Veliký výběr, sem tam slevička, přehlednost… My od nich máme doma jeden batůžek už dva roky a vypadá pořád jako nový:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.13 22:17

My máme od září lego ( morelega. cz) a jsem nadšená, vypadá stále jako nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
26.2.13 22:33

wwww.topgal.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
26.2.13 22:59

Máme taky topgaly, všechny tři děti, sice jsou takové trochu větší a těžší, ale zase to mají odstupňované podle velikosti.
Objednávala jsem na stránce, co psala Lesina. Navíc je možné jim napsat o slevu a oni pošlou kód, předloni to tak bylo. Jeden batoh od nich nám vydržel 7 roků, ostatní máme aktuálně 2-5 let a všechny v pohodě, doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
26.2.13 23:08

Nakupovala jsem tady… http://www.papirko.eu/katalog.php?…
Emipo (výborný, přehledný, lehký a pevný)

a na topgal.cz pro staršího

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.2.13 06:54

Máme tuto: http://www.terkaperka.cz/…o~c1649.html.. je úžasná, drží, aktovka má jen 980 g, pořádně udělaná záda.. má jí téměř polovina prvnáků u nás ve škole a zatím ani jedna závada… sestřenice kluk jí nosí už 3tím rokem a pořád bez poskvrnky… ještě dodatek, aktovka přišla strašně rychle, do 3 dnů od objednání byla doma.. máme od nich i penál, desky a nějaké kravinky.. vše v cajku, výborné jednání, pokud se něco děje, ihned volají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.6.14 13:35

Zdravím,
dcera jde v září do školy, vybrali jsme zdravý batoh Beckmann
http://www.zdravybatoh.cz/…nk-alva/2918
myslím, že je pro záda super, není nejlevnější, je jiný než všechny ostatní školní batohy, umělohmotné a přeplácané.
Co na něj říkáte? a nebudou ho mít všichni tak si ho pozná, je to novinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
23.6.14 14:15

Koupila jsem vnučkám topgal(mají i slevu) tady Jsou super a ještě k nim holky dostaly sadu obalů, ale vyzvedávala jsem je v prodejně. A protože jsem brala 2(máme dvojčata) přidali mi ještě jeden malý dětský batoh.

• Citovat
  • Upravit
18630
23.6.14 14:22

Prosím o radu, stačí dětem na první dva tři roky obyčejný penál „jednopatrový“? Cca na 22 tužek, pastelek atd.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58843
23.6.14 14:56

@Eliška bohatě to stačí. Dcera má penál od topgalu a určitě jí bude stačit i příští rok do 4. třídy.
Mladší dcera, která půjde v září do 1. bude mít ještě menší penál a po zkušenostech od starší vím, že to bude úplně stačit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18630
23.6.14 15:04

@tezi díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.14 15:52

Na základě vašich příspěvků jsme vybrali zdravý batoh Beckemann. Děkuji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
23.6.14 16:04
@Eliška píše:
Prosím o radu, stačí dětem na první dva tři roky obyčejný penál „jednopatrový“? Cca na 22 tužek, pastelek atd.?

Do některých jednopatrových se vleze víc, než do dvoupatrových a navíc nezdržuje to věčné odepínání a zapínání. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí