Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, s přítelem máme pravidelný sex. Beru HA už asi 2 měsíce. Mám vždy pravidelnou menstruaci, ale teď mi přišla o 2 dny drive a je velmi slabá, spíše spineni, ale bolesti mám stejné jako kdyby byla normální. Obvykle ty první dny je velice silná a trvá 5 dni. Jsem momentálně pozitivní na covid. Chci se jen zeptat, zda bych mohla být těhotná? Jsem z toho celkem zmatena, ze je velmi slabá a mám bolesti jakoby nic..
Ahoj, je mi 17 a na začátku měsíce jsem měla s přítelem první styk, bylo jich více…
Jde o to, že moje menstruace chodí od 17- 22. Minuly měsíc přišla až 25. A tenhle měsíc 25 jsem místo menstruace špinila. Celou dobu jsem ale měla bolesti jako kdybych měla menstruaci druhy den jsem trochu krvacela ale pak zase špinila nakonec to přestalo obojí v ten den a tak jsem zkusila test, byl negativni. Druhy den tedy dnes jsem měla zase bolesti jako při menstruaci ale znovu špinění, to trvalo asi dvě hodinky a pak jsem zase krvacela ale hodně málo čekám, že se to spustí ale furt nic je to úplně po trišičkách, jenže normálně je moje menstruace hodně silná a špiním až na konci… Nemáte někdo skusenosti? Nevíte čím by to mohlo byt? Nemám gynekologa zrovna schanim. Tak jsem se chtěla trochu poptat tady.