Sleva oblečení Woox
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Sleva oblečení Woox
Ahoj maminky, máte někdo prosím 50% slevu na oblečení Woox, ráda bych něco pokoupila.
Díky každému kdo nabídne
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dobrý večer, přítel tam má slevu. Pošlete mi váš email, on vám to tam pošle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
prosím prosím smutně koukám
Ahojky, také bych ráda slevu na WOOXu @Digggisek … kdyby bylo možné zaslat instrukce, byla bych moc šťastná
Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dasazlesa dobrý den, to má přítel, ten je teď v práci, pošlete mi do zprávy Váš email, jak dojde tak vám to pošlu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gekami píše:
Pokud by někdo chtěl, já mám taktéž slevu 50%, stačí při registraci na woox.cz zadat do kolonky doporučil č.: 907352 a máte ji také
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Napište při registraci do doporučil toto číslo 135737 a máte slevu
Mě to při objednávce zlevnilo o 50 procent.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem se dnes registrovala na woox, samozřejmě jsem trdlo nepozorný a udělala jsem registraci bez doporučujícího čísla, ze. No co se da dělat, zaukoluju celou rodinu aby se tam registrovali a mohli jsme nakupovat. Ale kdyby někdo chtěl slevu hned po registraci, moje doporučující číslo je 919033. Ano, pokud se registrujete, budu z toho profitovat i ja, to nepopírám. Pokud se někomu bude hodit, fajn. Pokud ne, neva. Svět na tom nestojí ![]()
- Citovat
- Upravit
Já jsem se zaregistrovala a měla jsem rovnou slevu 50% a neregistrovala jsem se přes nikoho, ale to bylo, když začínali. Možná už to tak nefunguje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit