Sloupový ventilátor, větrák
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Sloupový ventilátor, větrák
Ahoj,
potřebujeme si pořídit nový větrák. Náš starý klasický stojanový se ulomil. Zaujaly mě nové typy stojanových větráků ve tvaru sloupu, které vypadají jako čističky vzduchu ( např. jako tento ). Zajímalo by mě, jestli to je k něčemu. Máte ho někdo doma?
Díky všem. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@jarka2011 Mi přijde že to tak neosvěží jako ten kalsický
Máem oba, ale využíváme jen ten stojanový ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mame doma a je super
lepsi nez ten klasicky, ktery foukal jen od pasu vys. tenhle te „ofoukne celou“. navic bych rekla, ze ma i lepsi vykon a fouka vic i na nizsi stupen ![]()
- Citovat
- Upravit
No tak já od větrálu trochu odbočím, pořídila jsem si vodní vysavač zn rainbow, ten je na vodni bazy to znamena že má 13programu dokonce i větrak tak ho mám zaplej celolej den peovoni to celej byt nemám žadnej prach a krasně chladi. za nic bych neměnila dokonce ho davam na noc k dcerce do pokoje a nemi ani trochu spocena
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
No tak já od větrálu trochu odbočím, pořídila jsem si vodní vysavač zn rainbow, ten je na vodni bazy to znamena že má 13programu dokonce i větrak tak ho mám zaplej celolej den peovoni to celej byt nemám žadnej prach a krasně chladi. za nic bych neměnila dokonce ho davam na noc k dcerce do pokoje a nemi ani trochu spocena
Rainbow vs. ventilátor ![]()
- pořizovací cena
- spotřeba energie
- hlučnost
@jarka2011 Já mám oba ventilátory, jak stojací, tak sloupový. Teď používám radši ten sloupový, chladí spíš dolní část těla, co mě vyhovuje. Když mi foukalo na obličej, bolívala mě hlava. Mám ho puštěný na 50% a stačí mi to. Mám radši jemnější osvěžování než silný vítr

- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme asi týden ten sloupový a fouká pěkně, jen je hrozně hlučný. Nemám ho ale s čím porovnat a tomhle počasí jsem vděčná za každý vánek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky všem za zkušenosti. My už máme klasický asi třetí a vždycky se nám ulomí podstavec, takže bych do toho sloupového šla. Jen jsem si říkala, jestli opravdu osvěží. Jakou máte značku?
Uvažuju o tomhle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
my máme tento: http://www.mall.cz/…aeg-tvl-5531 a já myslím,že fouká tak akorát, ale přítel tvrdí, že málo a je prý moc hlučný. Pokud máš možnost, doporučuji si větrák vyzkoušet v obchodě. Na slepo už bych asi nekupovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lepší stropní ventilátor
Za mě určitě doporučím stropní ventilátor, cirkulace vzduchu je mnohem větší než u klasického stojanového. U některých typů je i možnost přepínat režim - zimní a letní chod. Velkou výhodou je, že většina těchto ventilátorů jsou se světlem. Takže vyřešíte dvě mouchy jednou ranou. ****
Edit adminem: smazán odkaz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit