Smoothie maker - má cenu koupit?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Za mě je to „ zbytečný krám do baráku ".Nejen že tento nechtěný dárek nevyužíváme, ale mixér ti udělá stejnou práci ( podle mě).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Plmo píše: Více
aha, takže smoothie maker udělá stejně blbou práci jako můj stávající mixér - myslela jsem si to
díky…
já totiž když vidím ty průmyslové smoothie makery právě v těch fresh barech, kde smoothie dělají, to je nebe a dudy, to má vespod několik nožů, jede to úplně jiné otáčky… doma mám prostě takovou šlichtičku s cuckama a moc mě to nemotivuje si to dělat často ![]()
- Citovat
- Upravit
J8 mám nutribulet asi 10 let a nedám na něj dopustit. je to kompaktní, fakt to rozšmelcuje všechno, nědělá to bordel, snano se to čistí. Děláme na tom smoothie, zmrzliny, drtím v tom na mouku mandle, kokos, semínka…
JInak já nejsem moc velký milovník přídtrojů v domácnosti, ale tendle dostal výjimku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to vpodstate mixér, jen to pak nemusíš prendavat do jiné nádoby ale musel pít rovnou z té ve které to mixujes…jen vyměnis nože za víčko s pitkem. Jinak pokud chceš Smoothie hladké bez kousků tak to pak musíš vzít ještě přes sítko…a nebo si kup odšťavňovač a dělej si džus…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě záleží, jak často si to smoothie chceš dělat, jestli jednou za čtvrt roku, tak to smysl nemá, jestli několikrát týdně, tak bych ten nutribulet brala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Nektery věci ale proste kvalitně nerozmixujes. Treba zazvor. I v tom ugo pouzivaji mixery/odšťavňovače
- Citovat
- Upravit
Spousta lidí pije smoothie doma vyrobené, ale tuším, že nemálo lidí postupně přestane.
Kvalitní mixer by mohl udělat podobnou službu, jen má možná zbytečně velikou nádobu. A ta nádoba není vhodná na nošení do práce.
Ale jestli z toho máš jen řídkou vodu s cuckama, pak je možná problém v postupu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Smoothie maker musí mít hodně otáček, Nutribullet má 20000. Máme něco podobného z Lidlu, také to má hodně otáček, rozseká to ovoce, ořechy, koření, z krystalového cukru uděláš během pár sekund moučku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Ja mám i z mixéru smoothie jemné a měla jsem i ze smoothie makeru. Zkusila bych vyměnit mixér, pokud ti dělá hrudky… Měla jsem sm od Ety a byl moc fajn.
- Citovat
- Upravit
@smile_xxx to máte štěstí - my jsme zvládli odepsat 2 nutribullety za 4 roky …. ale jely fakt denně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Má cenu koupit smoothie maker nebo ne? Miluju smoothie takove ty jako kdyz si ho koupite napr. v UGO ne Fruitissimo, nicmene… doma mam pomerne vykonny Tefal mixer, ve kterem se to snazim delat, polivku treba rozmixuje do hladka, ale to smoothie proste je voda s cuckama a moc mi to nechutna. Nerada bych koupila dalsi pristroj a zjistila, ze je to totez, me prijde, ze na tech smoothie makerech neni nic extra, ze ty noze jsou podobne jako u toho meho Tefal mixeru, alespon vizuelne - fakt udela smoothie maker smoothie jako v restauraci? hladke a pitelne?
dikes