Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jak se jej mám zbavit? Stačí, když česnek použiji pod maso a smrdí to tu hrozně asi 2 dny. Přitom vyvětrám, ale pořád se to tu drží. Je proti tomu něco, co to potlačí nebo pohltí? Voňky do zásuvek taky nepomáhají.
@Misuldy píše: Česnek přece nesmrdí??? kdyby mi voněl, tak nezakládám tuto diskusiČesnek voní
@amanda1979 píše: ??? kdyby mi voněl, tak nezakládám tuto diskusi
Tak to je jen jedna rada : Nevař z něho
![]()
Přehlušit jiným smradem
třeba partnerovo ponožky ![]()
Né mě se tohle opravdu nestává
co nějaká vůně do zásuvky, zkoušela jsi?
ehm teď jsem si všimla že jsi tam ty voňavky psala
tak to netuším-jaký používáš česnek že je tam silný?
Jsi si jistá, že je to fakt z česneku, který použiješ na vaření? My kdysi mívali kancl ve staré budově a tam to občas smrdělo po česneku kvůli zaneseným odpadním trubkám.
Taky používám česnek, vlastní výpestek, žádná čína, ale že by mi to tu smrdělo den po použití, tak to fakt ne a to mám nos přecitlivělý. To, co popisuješ mi přijde divné
![]()
Nekolikadenni zapach asi nebude z cesneku pri vareni
To budou spis odpady
Česnek používám takový, jaký je právě v obchodě. Problém je, že máme otevřenou kuchyň a ten smrad se drží hlavně v předsíni a nejde vyvětrat. Napadlo mě, že na cigaretový smrad kdysi někdo radil dát mokrou hadru do pokoje a ta to prý natáhla, tak jsem přemýšlela, jestli něco není i na ten česnek. Je to takový ten zápach z vaření, kde převažuje česnek.
Každopádně vyčistím odpady.
Ahoj, když dovaříš, tak nenechávej zbytky jídla někde v kuchyni na stole, ale okamžitě vynes ven z bytu nebo vrzni v uzavřené dóze do ledničky. Pak otevři všechna okna a dveře (i vchodové) a udělej tak na 5 minut řádný průvan. Dělám to tak téměř po každém větším vaření a nikdy jsem neměla se smradem z vaření problém…
@kokomo píše:
Ahoj, když dovaříš, tak nenechávej zbytky jídla někde v kuchyni na stole, ale okamžitě vynes ven z bytu nebo vrzni v uzavřené dóze do ledničky. Pak otevři všechna okna a dveře (i vchodové) a udělej tak na 5 minut řádný průvan. Dělám to tak téměř po každém větším vaření a nikdy jsem neměla se smradem z vaření problém…
Já větrám hodně, ale je pravda, že mě nenapadlo otevřít i dveře od bytu, tak ten průvan bude vlastně i přes tu předsíň, odkud ten smrad pak nejde dostat. Děkuji, vyzkouším ![]()