Snažení delší dobu

• Otevřená skupina

Skupinka pro všechny snažilky, které se snaží o miminko delší dobu (Samozřejmě se mohou přidat všechny snažilky). Můžeme spolu probrat své pocity, problémy a kroky v našem snažení.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

295
7.2.19 20:39

Zdravím. Je mi 21. S manželem jsme 7 let a půl roku z toho manželé. V listopadu 2017 jsme se začali snažit o mimi. Bohužel doposud neúspěšně. Nasadila mi Dr. různé prášky a nic. (Utrogestan, Clostilbegyt). Před týdnem jsem byla na gyndě a tam mi napsala žadanku do Gennetu. A prvni konzultaci mame ted 15.2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
338
23.2.19 12:00

Snažíme se od ledna 2018. Dneska jsem zkoušela test po 4 dnech vynechání a vypadá nadějně… Snad vše bude tak jak ma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
23.2.19 12:30

@Mayka15 Krásný dušík. Tak držím pěsti ať je vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
23.2.19 12:31

@Lenka997 dekuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
23.2.19 12:35

@Mayka15 Krásný dušík. Tak držím pěsti ať je vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
23.2.19 12:44

To já včera byla na vyšetření a zjistili mi PCOS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.19 18:08

Zdravim . Doufam ze nevadi ze se k vam pidavam . Je mi 22let a s partnerem se snazime 1,5 roku zatim to vzdy nevyslo :,( ale snazime se dal . Momentalne jsem si po mem dlouhem studovani a procitani ruznych Diskuzí Koupila Nosifol . Tak jsem zvedava .protoze nektere dizkuse byly stare tak by me zajimalo jaky mate na tento Vitamínový nápoj Nazor .. dekuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.2.19 18:08

@Mayka15 gratuluju jen tak dal :srdce:

• Citovat
  • Upravit
295
23.2.19 18:14
@Anonymní píše:
Zdravim . Doufam ze nevadi ze se k vam pidavam . Je mi 22let a s partnerem se snazime 1,5 roku zatim to vzdy nevyslo :,( ale snazime se dal . Momentalne jsem si po mem dlouhem studovani a procitani ruznych Diskuzí Koupila Nosifol . Tak jsem zvedava .protoze nektere dizkuse byly stare tak by me zajimalo jaky mate na tento Vitamínový nápoj Nazor .. dekuji

Nemám. Se vším mám špatně zkušenosti, protože mi nic nepomohlo. Zkoušela jsem různé bylinky a vitamíny a nic. Až teď v Gennetu zjistili kde je chyba a dona sama bych to asi nevyřešila, takže jsem ráda, že se zjistila kdo je chyba aspoň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
23.2.19 18:15
@Anonymní píše:
@Mayka15 gratuluju jen tak dal :srdce:

Ovšem tobě třeba to pomoc, každý reagujeme na stejnou věc jinak. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.19 18:23

@Lenka997 tak to je dobre ze aspon vis na cem jsi . Budu drzet palecky 🤞 🤞 ja ted zacinam novej cyk. Tak uvidim 😊

• Citovat
  • Upravit
295
23.2.19 18:47
@Anonymní píše:
@Lenka997 tak to je dobre ze aspon vis na cem jsi . Budu drzet palecky 🤞 🤞 ja ted zacinam novej cyk. Tak uvidim 😊

Také držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.19 19:37

@Lenka997 děkuju

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.3.19 09:29

Ahoj :) doufám, že nevadí za můj příspěvek a že se přidávám… :,( omlouvám se za anonymitu.

My se s přítelem už snažíme asi rok. Rozhodli jsme se navštívit CAR centrum.
Včera byla provedena 1. IUI. Nejprve se doktor nemohl dostat katetrem přes čípek, nejspíš asi srůsty, budu muset na vyšetření dělohy :( :( nakonec se to „kleštičkama“ podařilo, ta bolest… Ale dneska jsem začal špinit. :nevim:
takže tak u nás…zažil někdo něco podobného?? :?

• Citovat
  • Upravit
295
20.3.19 11:24

To já prochazim ještě vyšetření. Teď mi zjistili zvýšenou štitnou žlázu. Minulý týden jsem si prošla vyšetřením HSG, a to teda moc příjemný nebylo. Jinak držím palce ať se zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny