Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, je tu někdo koho čeká po novém roce IVF? ![]()
Ať už celý proces od A do Z a nebo někdo kdo už své ledňáčky má a čeká ho KET? ![]()
Ahoj ![]()
my jdeme ted v prosinci na GERT test a snad v lednu, pokud se to stihne pujdeme na KET ![]()
máme posledního mrazáka z 2IVF ![]()
Ahojky. Ja jsem ze skupinky 2024 jako si byla ty… taky me to čeká v lednu.
když se neco nepo.. ![]()
@Epampeliska92 Držím pěsti
Taky máme posledního z druhého
Z prvního jsme neměli nic, nedošlo ani k ET… Z druhého jsme meli 4 embrya, to se nám povedlo a máme syna, jedno se špatně vyvíjelo, takže to nic, teď nám nevyšel KET a zbyl poslední, snad je to ten pravý ![]()
@Slunatko1 Určitě nepo… a začne nám ten Nový rok krásně
Když konec nevyšel ![]()
@eM00 tak budu držet palce ![]()
my mamé dceru ze čtvrtého KET… teď ten GERT, imuno je snad už srovnaná a v pořádku, tak snad to klapne ![]()
A co vy ostatní? Kam chodíte na kliniku? My Ivf clinic Olomouc
@Maad117 Jeee tak at se zadaři i do třetice ![]()
Míváš ket v nativu nebo řízený? ![]()
Já jezdím do K. Varů ![]()
Tak se tedy z 2025 přesunu sem.
Pro ty se kterými se neznáme, po 2 neúspěšných cyklech (Gennet + Podolí) jsme zakotvili v Clayo a chystám se na třetí cyklus. Stimulace snad v lednu.
Pro změnu bych měla mít dlouhý protokol, tak jsem na to sama zvědavá. U obou předchozích cyklů jsem měla krátký a i když vajíček bylo dost, tak se nám málo oplodnilo a do 5. dne nám vždy došlo jen 1 embryo které se nechytlo. Za úspěch budu považovat i to, pokud bychom měli embryo k transferu a něco k mražení a nějakou naději že se vydaří KET. Do doktora Hlinky vkládám velké naděje, tak snad se zadaří.
Ahoj holky já jsem v sobotu začala stimulovat, ve čtvrtek jdu na ultrazvuk a v pondělí nejspíš punkce. ET nejspíš neproběhne kvůli sliznici ale moc bych si přála aby to vyšlo 🙏🏽
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.