IVF - ET/KET 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
67
11.12.25 11:58

Ahoj holky, mě dnes přišly výsledky imunologie a vše je v pořádku :) akorát tedy pořád nevíme, kde je zakopaný pes, ale mám radost, že výsledky jsou dobré. V pondělí jdu na kontrolní ultrazvuk, kde budeme i výsledky konzultovat s paní doktorkou, ale vše je v normě :palec: A také budeme už plánovat stimulaci v lednu, tento prosincový cyklus bude poslední, kdy se snažíme doma.
Co mě z těch výsledků teda zaráží, (ale možná to nějak chybně interpretuju?) je to, že v sekci Reprodukční blok je výsledek S_AMH (Access) – 2,80, ale na odběrech přímo v centru mi vyšlo AMH 1,28. Nevíte, jestli se výsledek může měnit, anebo to co mi přišlo teď u té imunologie je něco jiného? Dozvím se to kdyžtak v pondělí, ale vy tady taky určitě víte všechno :mrgreen: ahooj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
11.12.25 12:35

@Vela1 ahojky, AMH se urcite muze menit, s vekem klesa.
Nejsi nahodou na nejake medikaci co by to ovlivnila, pokud je to nejaky rapidni pokles?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
11.12.25 12:45

Právě že není pokles, ale nárůst, v červenci 2025 mi vyšlo 1,28 a listopad 2025 2,8 :nevim: ale první výsledky jsou z Fertimedu a druhé z Gennetu. Už jsem se tedy na netu dočetla, že může záležet i na laboratoři a způsobu vyhodnocení výsledků, a také na fázi cyklu, ve které se to odebírá.. no tak uvidim co mi řekne v pondělí doktorka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
11.12.25 12:57

@Vela1 no tak to bych rekla tim lepe :mrgreen:
Je pravda ze kazda laborator cte krevni vysetreni jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
11.12.25 14:10

Ahojk holky, mám za sebou dnes odběr vajíček. Odebralo se jich 16 a všechny byly zralý 🤗 zítra mi budou volat, kolik se oplodnilo atd. V úterý v 9.00 jdu na transfer 🤩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
11.12.25 14:19

@Luci377 drzim palce, at vse klapne a mate pod stromecek darecek :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
11.12.25 17:43

@Luci377 to je super, taky držím palce ať to dobře dopadne. ;) Mě čeká odběr v sobotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
11.12.25 18:20

@Liskulaska děkuji :srdce: doufám že ano
@nneellaa94 super 😊 tak přeji ať se odebere co nejvíc zdravých vajíček :srdce: dej pak vědět 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
15.12.25 09:23

Ahoj holky, já v pátek byla na kontrole před IVF cyklem a na injekci zoladexu.
Jako takhle rychlé jsem to ani nečekala, plně jsem z toho byla konsternovaná. Do ordinace jsem šla na minutu na čas, pak pokec s doktorkou ohledně dlouhého cyklu a co můžu čekat po aplikaci toho zoladexu, podepsání papírů se sestřičkou a pak teda ten zoladex a do půl hodiny jsem byla zase venku :D
Zoladex je teda ale hodně výživná injekce, ještě že sestřička byla šikovná a celou dobu fakt šikovně zakrývala tu injekci tak, že jsem ji neviděla, protože je teda fakt brutální :mrgreen:
Ještě nikd yjsem nebyla tak ráda za svoji špekovou pneumatiku :lol:, fakt nechápu jak to píchají hodně hubeným holkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
15.12.25 10:34

Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala, i když mě transfer čeká patrně až v létě. Aktuálně mám doma půlročního drobečka z našeho druhého KET :srdce: jelikož nás tlačí čas a s manželem chceme velkou rodinu, plánuji další transfer co nejdřív to půjde. Máme ještě 6 zmrzlíků, další IVF mi lékaři zatrhli kvůli špatné reakci organismu, tak moc doufám, že tam ještě nějaké miminko bude :andel: je tu nějaký další blázen, co by rád miminka hezky jak na běžícím pásu? :lol:
Jinak všem moc držím palce, ať je pro nás rok 2026 tím úspěšným a dočkáme se vytoužených prďolků :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
15.12.25 15:44

@Gracetheworld prosimte to zni jak z hororu, to jsou takove ty giga dlouhe jehly? 😁 To bych se tam asi slozila, jsem hrozna posera :mrgreen: i blby ovitrelle mi musi pichat muz a ja musim koukat jinam :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
15.12.25 19:28

@Nola7 Vítej :mavam:

Holky na ty injekce jsem zvědavá, ovitrelle jsem nějak zvládla, tak snad to bude ok :mrgreen: dnes mi doktorka říkala, že v lednu můžu začít stimulaci Rekovelle, pokud nezačne cyklus před koncem roku.. koukala jsem, že to je pero jak na inzulin, tak to bude myslím v poho. Jinak k tomu AMH mi říkala, že ta vyšší hodnota při druhém odběru bude prostě tím, že se to dělalo v jiné laboratoři, ale že si s tím nemám dělat hlavu, že jí stačí kouknout na vaječníky a vidí, že zásoba je v poho.

@Luci377 budu zítra myslet :kytka:
@nneellaa94 jak dopadl odběr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
15.12.25 20:07

@Vela1 Rekovelle je fajn, s tím perem je to fakt jednoduché a má to takovou maličkou tenoučkou jehličku. Není se čeho bát a pokud jsi zvládla sama ovitrelle, tak tohle dáš s přehledem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
15.12.25 21:20

Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala :mavam:. Ve středu jdeme poprvé na novou kliniku a v novém roce bychom chtěli nejdříve IUI a pak IVF, ale uvidíme, co nám řeknou. Už jsme v minulosti v CARu byli, ale hlavně na vyšetření a zkoušeli jsme jedno IUI, které bylo neúspěšné. IVF jsem se chtěla vyhnout, ale zdá se, že to jinak asi nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
15.12.25 21:36

@Tykla Ahoj a vítej. Na jakou se chystáte kliniku? Pokud není žádný známý problém, tak si myslím že by IUI mohlo mít smysl, už jen pro to abys pak když tak mohla jít do IVF s čistým svědomím, že jste zkusili fakt všechno. Držíme pěsti aby se zadařilo hned napoprvé :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.