Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, take jsem prichozi z roku 2025. Po neuspesnem ET s vlastnimi bunkami a jednom neuspesnem KETu s DV si ted davam minimalne cyklus pauzu a pak zkusim znovu s DV. Tezko rict, kde je u mne problem, tedy krome vysokeho veku…Nicmene verim, ze sudy rok 26 bude pro nas vsechny uspesnym😁
@Ha-Ja Moje babička vždycky říkával, ze když končí rok 5, tak je prd…
A měla pravdu! Tento rok byl pro nas masakr, doufala jsem teda aspon v krásný závěr roku a ani ten nepřišel, takže věřím, rok 2026, který je prý rokem změn, bude POZITIVNICH změn ![]()
Držím pěsti ![]()
@eM00 Vidim to taky tak, take jsem verila v lepdi zaver, ale bohuzel…Babicka mela pravdu
Sudy cisla jsou tak nejak „hezci“
At se nam dari ![]()
Ahoj holky tak jsem dnes byla na UTZ a na punkci jdu příští čtvrtek, zvýšil mi dávku puregonu a dneska přidávám i orgalutran vypadá to na 13 vajíček, tak snad jich nebude míň
Ahojte, my v prosinci poslední pokus doma, po novém roce poprvé IVF, uvidíme jak to bude vycházet, jestli hned v lednu nebo až v únoru. 9 let se nedaří.. do CARU jsme šli poprvé v červenci, zatím se nenašel žádný problém. Tak snad už to vyjde
Držím palce všem
@Luci377 Ahoj tak držím pesti
Není důležitý počet, ale kvalita
ale je jasný, že bychom si jich všechny přaly co nejvíc, kdyz uz to postupujeme, ať máme nějaké v záloze ![]()
A co sliznice? Myslíš že to nakonec vyjde jeste pred Vanoci? ![]()
Ahoj holky, přidávám se k vám do skupinky ![]()
@Luci377 jee ahoj 👋 jsme na tom podobně, mě čeká UTZ v pondělí
@Vela1 Ahoj, ty jova 9 let a nevědět proč se nedaří, musí být na palici
Drzim pesti aby se na vas po takové době usmálo štěstí a vy se konečně dočkali vytouženého miminka ![]()
@nneellaa94 Ahoj a vitej
A vy budete mit ET ještě v prosinci nebo až ket po novém roce? ![]()
@Vela1 Já jsem byla na KET v listopadu, ten bohužel nevyšel a teď před Vánoci už nám to nevychází skrz MS, takže snad hned v lednu ![]()
Ahoj, nas taky ceka, ted v prosinci mame jeste IUI (kteremu nedavam sance) a pote v lednu hned podavame zadost na pojistovnu, uz jsme v CAR domluveni.
U nas snazeni 2 roky a 2 mesice, manzel ma velice nekvalitni spermie.
Bude to nase prvni IVF, uz se nejak tesim az bude po vanocich a zacnu stimulovat.
@Luci377 Tak at je „uroda“ dle ocekavani
a co nejvic jich pokracuje dal…
@Vela1 To je opravdu dlouha doba
Tak snad se dockate co nejdrive ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.