IVF - ET/KET 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2674
2.12.25 21:41

@Luci377 Drzim pesti, aby to klaplo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
2.12.25 21:45

Ahoj, take jsem prichozi z roku 2025. Po neuspesnem ET s vlastnimi bunkami a jednom neuspesnem KETu s DV si ted davam minimalne cyklus pauzu a pak zkusim znovu s DV. Tezko rict, kde je u mne problem, tedy krome vysokeho veku…Nicmene verim, ze sudy rok 26 bude pro nas vsechny uspesnym😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
2.12.25 21:48

@Ha-Ja Moje babička vždycky říkával, ze když končí rok 5, tak je prd…
A měla pravdu! Tento rok byl pro nas masakr, doufala jsem teda aspon v krásný závěr roku a ani ten nepřišel, takže věřím, rok 2026, který je prý rokem změn, bude POZITIVNICH změn :srdce:
Držím pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
2.12.25 22:29

@eM00 Vidim to taky tak, take jsem verila v lepdi zaver, ale bohuzel…Babicka mela pravdu :lol: Sudy cisla jsou tak nejak „hezci“ :palec: At se nam dari :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
4.12.25 13:38

Ahoj holky tak jsem dnes byla na UTZ a na punkci jdu příští čtvrtek, zvýšil mi dávku puregonu a dneska přidávám i orgalutran vypadá to na 13 vajíček, tak snad jich nebude míň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
4.12.25 15:23

Ahojte, my v prosinci poslední pokus doma, po novém roce poprvé IVF, uvidíme jak to bude vycházet, jestli hned v lednu nebo až v únoru. 9 let se nedaří.. do CARU jsme šli poprvé v červenci, zatím se nenašel žádný problém. Tak snad už to vyjde :kytka: Držím palce všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
4.12.25 17:40

@Luci377 Ahoj tak držím pesti :srdce: Není důležitý počet, ale kvalita :hug: ale je jasný, že bychom si jich všechny přaly co nejvíc, kdyz uz to postupujeme, ať máme nějaké v záloze :)
A co sliznice? Myslíš že to nakonec vyjde jeste pred Vanoci? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
4.12.25 17:40

Ahoj holky, přidávám se k vám do skupinky :mavam:
@Luci377 jee ahoj 👋 jsme na tom podobně, mě čeká UTZ v pondělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
4.12.25 17:41

@Vela1 Ahoj, ty jova 9 let a nevědět proč se nedaří, musí být na palici :( Drzim pesti aby se na vas po takové době usmálo štěstí a vy se konečně dočkali vytouženého miminka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
4.12.25 17:43

@nneellaa94 Ahoj a vitej :) A vy budete mit ET ještě v prosinci nebo až ket po novém roce? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
4.12.25 18:15

@eM00 Díky :hug: a vy máte v plánu kdy ten KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
4.12.25 18:22

@Vela1 Já jsem byla na KET v listopadu, ten bohužel nevyšel a teď před Vánoci už nám to nevychází skrz MS, takže snad hned v lednu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
4.12.25 19:38

Ahoj, nas taky ceka, ted v prosinci mame jeste IUI (kteremu nedavam sance) a pote v lednu hned podavame zadost na pojistovnu, uz jsme v CAR domluveni.
U nas snazeni 2 roky a 2 mesice, manzel ma velice nekvalitni spermie.
Bude to nase prvni IVF, uz se nejak tesim az bude po vanocich a zacnu stimulovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
4.12.25 20:18

@Luci377 Tak at je „uroda“ dle ocekavani :palec: a co nejvic jich pokracuje dal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
4.12.25 20:20

@Vela1 To je opravdu dlouha doba 8o Tak snad se dockate co nejdrive ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.