Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, take jsem prichozi z roku 2025. Po neuspesnem ET s vlastnimi bunkami a jednom neuspesnem KETu s DV si ted davam minimalne cyklus pauzu a pak zkusim znovu s DV. Tezko rict, kde je u mne problem, tedy krome vysokeho veku…Nicmene verim, ze sudy rok 26 bude pro nas vsechny uspesnym😁
@Ha-Ja Moje babička vždycky říkával, ze když končí rok 5, tak je prd…
A měla pravdu! Tento rok byl pro nas masakr, doufala jsem teda aspon v krásný závěr roku a ani ten nepřišel, takže věřím, rok 2026, který je prý rokem změn, bude POZITIVNICH změn ![]()
Držím pěsti ![]()
@eM00 Vidim to taky tak, take jsem verila v lepdi zaver, ale bohuzel…Babicka mela pravdu
Sudy cisla jsou tak nejak „hezci“
At se nam dari ![]()
Ahoj holky tak jsem dnes byla na UTZ a na punkci jdu příští čtvrtek, zvýšil mi dávku puregonu a dneska přidávám i orgalutran vypadá to na 13 vajíček, tak snad jich nebude míň
Ahojte, my v prosinci poslední pokus doma, po novém roce poprvé IVF, uvidíme jak to bude vycházet, jestli hned v lednu nebo až v únoru. 9 let se nedaří.. do CARU jsme šli poprvé v červenci, zatím se nenašel žádný problém. Tak snad už to vyjde
Držím palce všem
@Luci377 Ahoj tak držím pesti
Není důležitý počet, ale kvalita
ale je jasný, že bychom si jich všechny přaly co nejvíc, kdyz uz to postupujeme, ať máme nějaké v záloze ![]()
A co sliznice? Myslíš že to nakonec vyjde jeste pred Vanoci? ![]()
Ahoj holky, přidávám se k vám do skupinky ![]()
@Luci377 jee ahoj 👋 jsme na tom podobně, mě čeká UTZ v pondělí
@Vela1 Ahoj, ty jova 9 let a nevědět proč se nedaří, musí být na palici
Drzim pesti aby se na vas po takové době usmálo štěstí a vy se konečně dočkali vytouženého miminka ![]()
@nneellaa94 Ahoj a vitej
A vy budete mit ET ještě v prosinci nebo až ket po novém roce? ![]()
@Vela1 Já jsem byla na KET v listopadu, ten bohužel nevyšel a teď před Vánoci už nám to nevychází skrz MS, takže snad hned v lednu ![]()
Ahoj, nas taky ceka, ted v prosinci mame jeste IUI (kteremu nedavam sance) a pote v lednu hned podavame zadost na pojistovnu, uz jsme v CAR domluveni.
U nas snazeni 2 roky a 2 mesice, manzel ma velice nekvalitni spermie.
Bude to nase prvni IVF, uz se nejak tesim az bude po vanocich a zacnu stimulovat.
@Luci377 Tak at je „uroda“ dle ocekavani
a co nejvic jich pokracuje dal…
@Vela1 To je opravdu dlouha doba
Tak snad se dockate co nejdrive ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď