Snažení listopad 2013

• Otevřená skupina

Zakládám tuto skupinu snažílek pro všechny, co plánují počít mimčo na příští měsíc tj. listopad 2013. Doufám tedy, že tato skupina bude rovněž prospěšná jak pro nové maminky, tak i pro mě. :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

1255
7.10.13 18:28

Snažení listopad 2013

Pro všechny maminky, které plánují počít mimčo v listopadu 2013 :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1255
12.10.13 09:08

Tak se nám to tady pomalu kupí, je vidět, že nás je na listopad docela dost a snad ještě někdo přibude :)
Tak třeba napište zatím něco o sobě, ať se trošku seznámíme a lépe se nám pak píší pocity ze snažení, plánování atd.. :)
Já se jmenuji Lenka, je mi 26 let, jsem z Ostravy a doma už máme jedno dítko. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7062
17.10.13 16:13

Ahoj, ja jsem taky z ostravy a vypada to, ze budeme mit stejne zajmy, ikdyz my zkousime uz od ledna, ale stale se nedari :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1255
18.10.13 08:35

Tak my zatím nezkoušeli, kvůli práci chci začít až příští měsíc, ale nějak si nepřipouštím myšlenku, že by se to nepovedlo. U Filípka to šlo taky hned a antikoncepci jsem po porodu ani nezačala brát…
:oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7062
18.10.13 09:34

Tak to mas fajn, ze ti to hned takhle hezky vyslo s Filipkem, ja prasky neberu rok a pul a stejne nic, je fakt, ze jsme to vylozene nehrotili, ze bych si treba delala ovulacni testy atd, ale uz zacinam mit divny pocit, jestli je vse ok, takze si jdu pro zacatek koupit alespon kontryhelovy caj a neni mozne aby to uz nevyslo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1255
18.10.13 13:37

Tak já taky nevím, jestli mi to půjde i napodruhé takhle dobře. Ovulaci mám někdy kolem 13tého, ale budu testovat :roll:
A u dr si nebyla, že se Vám to nedaří? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7062
18.10.13 14:49

U DR. jsem jeste nebyla, rikam si, ze jestli to nevyjde ted, tak zajdu, on by stejne asi nic nedelal, vzdycky potrebuji doktori slyset, ze se snazis uz treba rok nebo vic, aby te, nebo muže zacali nejak testovat. A nechci tim zatim nikoho stresovat, zkusim ten cajik, koupim ovulacni testy a dej se vule bozi :) pak bych pripadne uz za nim zasla no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1255
19.10.13 07:06

Já se o to nikdy nějak nezajímala, ale z diskuzí tady jsem se dočetla, dr nasadila holkám nějaké hormonální léky aby se zadařilo :think:. Tak snad to výjde :)
Já se teď chystám do práce a děsně se mi nechce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7062
19.10.13 10:18

Ja to taky cetla na ruznych diskuzich atd…uvidime, jak to bude…
a kde pracujes, ze jdes i v sobotu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
22.10.13 19:19

Ahojky
Je mi 26, mam chlapecka 2,5 roku a v cervnu jsem hned napoprvy otehotnela, bohuzel v srpnu nebilo miminku srdicko a musela jsem na revizi…
Dr doporucil 3 mesice a 3 ms cekat. V listopadu to budou 3 mesice ale 2. ms ale zkusime to… Kez by to vyslo. Predtim jsem mela termin na malyho 3. narozeniny tak me desne mrzeli ze to nevyslo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7062
22.10.13 20:25

Ahoj ajlo, to mi je velice lito, ze to takto dopadlo a proto mooc drzim palecky, aby vam to co nejdriv vyslo, ale hlavne aby tentokrat bylo vsechno v poradku a nakonec jste byli vsichni zdravi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
23.10.13 20:32

Dekuji, doufam a verim ze bude… Snad se to podari v listopadu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1255
24.10.13 09:03

Tak s tím srdíčkem mi příjde, že se stává poměrně často. Teda aspoň v mém okolí. Ale další dítě měli hned a zdravoučké :)
No listopad se nám pomalu blíží, ale ovulaci mám až někdy v polovině měsíce, ale budu testovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
24.10.13 14:16

Jj stalo se to snad vsem mym kamaradkam i segre ( jsme dvojcsta) a vzdy jsme se zacly snazit stejne ale jednou to nevyslo ji a ted mne, ona uz je ted tehotna a ceka nejspis holcicku :-)… Musim ji dohnat…
Ovulaci mam mit cca 17. listopadu a mam ovulacni testy tak snad to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7062
24.10.13 17:20

Tak ja bych mela mit ovulaci nekdy hned na zacatku listopadu, takze jdu taky kupovat ovul. testy a neni boha :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny