Snažení se o dítě

Anonymní
16.1.19 00:04

Snažení se o dítě

Dobrý den.
Prosím o radu všech maminek.
Před 2 rokama jsem byla na potratu jelikož jsem byla mladá a bylo to nechtěný. :(
Od té doby mám nepravidelnou menstruaci. :,( Pro menstruaci mám strašný křeče do břicha, že se valím v postely :(
Od doktora jsem dostala antikoncepci a prášky aulin. Ale antikoncepci jsem přestala brát, protože mi nedělali dobře.
Nevím si už rady. Je to už přes rok co se snažíme o miminko ale pořád nic. :nevim:
Ted mám zpoždění 16 dní a těhotenský test ukazuje negativně. Bolí mě bradavky, mám tvrdé břicho a pořád bych něco jedla :nevim:
Máte některá z vás takovou zkušenost? :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
664
16.1.19 00:10

Před dvěma lety si šla na potrat protože si byla mladá a teď už se přes rok snažíte o miminko? Normálně si nepříjemné komentáře odpouštím úplně ale teď moc nemám slov :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
16.1.19 00:15

Si za rok tak dospela? Tak potrat neni bez rizika, znam jednu slecnu co sla v 19 na potrat a uz deti mit nemuze :think: . To nerikam ze je tvuj pripad, antiko chce vychytat jaka ti sedne- nebo jsou i jine metody- telisko, naplasti, injelce, implantat.. taky mam pri menstruaci silne krece, ibalgin ani algifen mi nepomuze, ale uz x let beru homeopatika a za chvili mam klid. Zpozdeni menzesu muze byt i treba z toho, ze muzes byt nachlazena, ci nekak nemocna, treba to jeste ani nevis. Ted je vsude nejaka viroza, v praci je nemocnej snad kazdej druhej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9026
16.1.19 00:33

Přemýšlím, jestli tam máš chybu v těch časových údajích, nebo ne. :think: Takže jedno dítě jsi zabila, protože jsi na něj byla mladá a po míň jak roce jsi se začala snažit o další? COŽE??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
16.1.19 00:43

potrat neni bez rizika. je to zasah do těla, muze způsobit i dalsi neplodnost. ale to snad vis.

zmen doktora a nech se poradne vyšetřit. co jineho bys chtela slyset?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19982
16.1.19 03:42

Nějak se mi to tvoje povídání nezdá časově. Ale pokud se snažíte o dítě více než rok, tak zajdi k dr ať zjistí zda máš ovulaci. Co se týče ms, tu mám taky hodně silnou a bolestivou. U mne normální stav. Jo a ještě si zopakuj y/i

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
16.1.19 03:56

Nebudu hodnotit ten čas, ale co se týče té bolesti, tak řešit to aulinem, to je trochu krátkozraké řešení. Měl by doktor řešit příčinu tak velké bolesti a ne až bolest samotnou analgetiky.. :think: Event. bych zvážila možnost třeba Ashermanova syndromu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
16.1.19 06:23

Takže kdyby sis dítě nechala, tak bys plus minus rodila v době, kdy ses o dítě začala snažit…?

Tak bolestivá menstruace není nijak výjimečná, taky první dny sotva ležím. Pokud je to tak šílené, tak za doktorem, ať tě pořádně vyšetří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
16.1.19 06:35

Pokud dr hodla resit pricinu a rozhozenou MS antikoncepci a aulinem, tak bych ho hned menila. Na rozhozenou MS zkus Gynex + kontryhel. Je to prirodni cesta a muzes si to naordinovat sama. Poradila bych se ale s jinym dr a pokud se vam vice jak rok nedari, muze vas s partnerem poslat i na nejake vysetreni.

K casove ose potrat/snazeni se radsi nevyjadruji, asi bych byla i neprijemna :zed: kez tam mas chybu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
16.1.19 07:55

Před dvěma lety jsi byla na potratu protože si byla mladá a rok se snažíš o děcko? Bože, jestli to není vtip tak :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.19 22:14

Mám skoro 4 letou dceru. Když jí byl rok a půl, nečekaně jsem otěhotněla. Nebyla jsem na druhé dítě připravená a v 7tt šla na potrat. Prostě jsem v tu chvíli cítila, že druhé dítě chci až tak za 5 let, že bych dvě děti tak brzy po sobě nezvládla. Ani ne rok na to se mi asi zbláznily hormony a s přítelem se začali snažit o druhé. Nyní má dcerka půlročního brášku.

Přišla s otázkou, tak stačí odpovědět a ne soudit.

Zakladatelko, je tu zmíněný kontryhelový čaj, ten pomáhá. Jinak hodně bolestivá MS a vše okolo může značit i endometriózu a u té je těžké otěhotnět. Myslím, že ta se dá zjistit jen laparkou. Můžeš mít i srůsty, neprůchodné vaječníky.

Moje sestra se snažila o dítě 6 let. Měla nepravidelnou MS a i problémy skrz ovulaci. Celou dobu do ní prali hormony atd. Ale až po šesti letech ji poslali na laparku. Zjistili jí neprůchodný vejcovod, který zprůchodnili a měsíc na to byla těhotná, teď má 1,5 letého chlapečka. Kdyby ji poslali na laparku dřív, možná by nemusela čekat takovou dlouhou dobu na vytoužené dítě.

Zkus tuhle možnost probrat s gynekologem. Pokud se snažíte rok, měl by s tím začít něco dělat.. Aulin opravdu není ta správná volba.

Jinak zkus měřit BT nebo kup ovu testy a po sexu zkus „prstíkovou metodu“. Je to sice pro některé nechutné, ale mně takhle metoda zabrala .. :palec:

• Citovat
  • Upravit
4
17.9.21 11:49

snazeni o miminko

Zdravim, mam takovy dotaz… S pritelem se snazime o miminko a tenhle mesic se mi stalo toto… 13.zari jsem mela dostat menstruaci a taky krev dorazila v 11:00 hod dopoledne ale druhy den uz jsem nekrvacela ale jen spinila a dalsi den take jsem jeste spinila a treti den jsem mela jen jednou na tamponu nahnedlou krev a jinak pak uz nic dalsi dny…co to muze znamenat? dekuji za odpoved :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
17.9.21 11:50
@Alenka13 píše:
Zdravim, mam takovy dotaz… S pritelem se snazime o miminko a tenhle mesic se mi stalo toto… 13.zari jsem mela dostat menstruaci a taky krev dorazila v 11:00 hod dopoledne ale druhy den uz jsem nekrvacela ale jen spinila a dalsi den take jsem jeste spinila a treti den jsem mela jen jednou na tamponu nahnedlou krev a jinak pak uz nic dalsi dny…co to muze znamenat? dekuji za odpoved :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
17.9.21 12:20

Použij vylučovací metodu, začni testováním.
Co to přesně je, ti asi nikdo tady neřekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
17.9.21 12:40

@Banane18 nikdy predtim jsem tohle takhle nemela az ted tenhle mesic takze udelam test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí