Softshell bunda promokne a profoukne
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Softshell bunda promokne a profoukne
Ahojky holky!
Mám takový dotaz. Myslíte si, že pokud softhshell (rsp. softshield) bunda promokne i profoukne, je to důvod k reklamaci? ![]()
Díky za reakce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@pukacu záleží, kde jsi bundu koupila. Pokud je opravdu kvalitní, značková a ošetřovala jsi jí přípravky určené pro softshell, tak ano, reklamuj. Jinak u podřadných to nemá moc smysl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pukacu pokud si ji nevyprala v něčem cos neměla a koupila si ji ve značkovém nebo alespoň sportovním obchodě, pak bych reklamovala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Martina.se: Je to konkrétně manželova bunda. Zn. Nordblanc. Takže není úplně nejdražší, ale neměl by to podle mě být ani úplný šunt… Tedy alespoň jsme si to mysleli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pukacu v tom případě bych zašla do obchodu kde jste ji koupili a reklamovala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak píšou holky, jestli jste ji neprali a je to Nord Blanc, tak bych reklamovat šla… ale bude to slovo proti slovu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pukacu Northblanc je kvalitní značka. Pokud jsi ji nevyprala, jak jsi neměla, tak zkus reklamaci. Já s nimi mám dobrou zkušenost, mi vyměnili bundu i když se mi rozpáral jen kousek názvu (bunda stála téměř 4 tis, neopravili, dali rovnou novou).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych to šla zkusit reklamovat.. já mám Trimm(není tak drahá)a už jí mám přes rok několikrát pranou a furt neprofoukne a ani se nepromočí.
- Citovat
- Upravit
Pokud promokla tak reklamovat…znam par lidi co softshell nesnesou a poti se v tom tak ze vypadaji jak promoknuty ![]()
Příspěvek upraven 03.06.13 v 12:01
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
on taky neni softshell jako softshell. Ja mam treba tenkou softshellku a ta rozhodne promokne. Navic tenhle material neni myslim NEPROMOKAVY, ale spis VODEODOLNY, tzn. ze tam je nejaka impregnace, ktera urcite mnozstvi vody odvede, ale kdyz s tim pujdes v lijaku, tak to promokne.
Ale tu reklamaci bych zkusila, za to nic nedas. Uvidis, co ti reknou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit