Som v tom sama...?

• Otevřená skupina

Skupina manželiek, priatelek, žien, slečien...no proste tých, ktoré majú pocit, že ich ON tam trochu zanedbáva... :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

1185
23.3.12 09:43

Som v tom sama...?

Ahojte :mavam: Potrebujem sa vyrozprávať a verím, že mnoho z vás je na tom tiež podobne.....každý deň to isté, upratovanie, varenie, pranie, žehlenie, staranie sa o domácnosť.....no proste fofr, a ten váš? Ani o vás nezakopne, nespýta sa, aký ste mali deň, proste nezáujem (netvrdím, že nie sú aj svetlé dni, ale tých horších, žial', prevláda…) :nevim:
Táto stránka a vy ste asi jediné, kde sa môžem vyžalovať zo svojich pocitov, povedať čo mi vadí, chýba alebo prekáže, bez toho, aby sa na mňa niekto ukrivdene pozeral, akoby som mu zjedla večeru a bez toho, aby som bola ešte ja tá najhoršia..pevne verím, že ak je niektorá z vás na tom podobne, či snáď nebodaj rovnako, pomôže jej táto téma rovnako tak ako mne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9
29.7.12 12:44

Ahooooj :-),tak ja teda rodinu jeste nemam, ale cekam ji rijen/listopad a jsem na tom asi podobne jako ty. jak si psala, ze o tebe sotva zakopne a ani se na nic nezepta, jakej si mela den apod…to presne znam. u nas je to tak, ze teda chodi do prace a kdyz ma pul dne volno (jelikoz dela skoro porad), tak se chce jit ozrat s kamosema.no mrzelo me to samozrejme, protoze porad trcim doma jak kul v plote, taky znam jenom uklid, venceni psa a nic :-/.asi nechapou, ze jsme taky jenom lidi. a navic jsem myslela, ze kdyz ma chvili volnou bez prace, tak muzeme byt spolu. je tak trosku sobec:-).tak zatim paa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
2.8.12 08:04

Ahoj :mavam: ani som už nečakala nejakú reakciu na tento príspevok :lol: no vedela som, že sa nájdu holky, čo to majú podobne ako ja…tiež sa mi nedávno stalo niečo podobné. Konečne jeden večer nemusel pracovať, no namiesto toho aby si spravil čas na mňa, chcel ísť von, len som mu povedala svoj názor, nič som mu samozrejme nezakázala alebo tak, a povedal že asi nikam nejde, že vlastne musí aj tak ráno skoro vstávať a išiel spať :nevim: takže v podstate sa na mňa v konečnom dosledku aj tak vykašlal :D čo narobím… teraz ma ale skorej trápi to, že mu absolutne nechýba sex, včera mi to dokonca potvrdil, že to tak proste má.. už fakt neviem, cítim sa ako 70 ročná :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.8.12 11:05

No tak tj husty s tim sexem, to bych mu ale neverila, protoze neznam chlapa co by nebyl na sex. A nema treba nekoho :roll:? Jo a s tim, ze si mu vysvetlila nebo chtela sdelit svuj nazor na to, proc s tebou neni kdyz ma volny jeden den, tak to chlapi nikdy asi nepochopi.Oni to proste asi neresi jako my. Maji to lepe receno v prdeli! Prej to dramatizujeme jsem uz hodnekrat slysela… :zed:, takze ja jsem to uz nejak vzdala, uz to neresim, at si jde kam chce, protoze jakmile reknu svuj nazor, ze chci, aby nesel a byli jsme spolu, tak vypeni a nechape me! A jeste se navic pohadame, takze jsem si rekla, lepsi je nic neresit a ono se to nejak vyvrbi! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
2.8.12 11:35

Nie.. nikoho určite nemá :) na to by nemal ani čas…a so mnou sa mu to vždy páčilo, len mu proste stačí cca raz za dva týždne..
Nj, aj ja som už počula čosi podobné vraj zbytočne zveličujem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.8.12 21:24

Jo jo přesně tak. Nejlepší je neřešit, protože se tím žerem jenom my a oni jsou v klidu asi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
3.9.12 17:51

Ahoj, mam to trosicku podobne, s tim rozdilem, ze sex je tak jediny, co toho myho zajima. Litala jsem, nadobi, pradlo, vysat, vytrit, porad neco, byt se blyskal cistotou, ani slovo vdeku nebo ze jsem sikovna, nic. Ted cekame druhy ditko, a ja jsem extremne unavena, uz na to vsechno proste nestacim sama a chtela jsem po nem pomoc.....jak to dopadlo? heslo poruc a udelej si sam…neboli o co jsem ho pozadala, to neudelal, anebo kdyz uz udelal, tak tak abych ho o to priste nezadala, protoze to totalne domrvil…proste uz si fakt pripadam v tom vztahu osamela:( nikdy jsem nechapala jak nekdo muze byt ve vztahu a pritom se citit sam, uz vim. Ted se nam do toho pridali financni potize a ja jsem na sesypani a nemam ani jednu jedinou kamaradku. Takze si nemam ani s kym popovidat, jen s nim, kterej se nastve behem kazde vety nebo pro zmenu u kazde odpovedi musi byt osahavani…nekdy uz si pripadam, ze se mnou je jenom proto aby mel kde spat a s kym s.kat:( uz jsem fakt spatna:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
4.9.12 19:19

Tak tj taky husty. a jinak ti doma teda nepomaha? jen chodi do prace? jo presne vim jak se citis. kdyby byla aspon nekde ta kamoska co:-) a te vsechno vyklopit nebo se s ni jit aspon nekam odreagovat.ja taky zadnou nemam, teda mam, ale nevydame se skoro vubec v posledni dobe, protoze uz ma kazda mimco nebo nekoho ma a ma svoje konicky. A co teda budes delat? A mas ho rada? A polozila sis nekdy otazku jako:jestli s nim chces vubec zustat cely zivot?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
4.9.12 20:26

No kdyz mu o neco reknu, aby udelal, tak to trva treba tri tydny, a kdyz uz neco udela hned tak to stoji za h,,,pr nadobi, stejne ho po nem musim umyt, protoze jak na sobe lezi talire, tak je jeden od druhyho mastnej, a on je proste ze spoda neumyje, nebo hrnky neumiva okraje, jen vevnitr, jsem tatovi delala kafe a kouknu na hrnek a spinavej od predchozi kavy(po umyti mym drahym),proste udelam to radeji sama, ted chodi mala do skolky, ja jsem unavena, takze se mi do niceho nechce:( Mam ho rada, je nadhernej, a snazi se makat, chce si najit jeste jednu praci, ale obcas me nahloda takova myslenka, jaky by to bez nej bylo, a nenasla jsem moc veci proti:( Aspon si od nej odpocinout, vedet ze se dneska nevrati domu, malou dat k nasim a odpocinout si. A taky mam kamaradku, ktera ma ted druhy dite, a bohuzel se fakt vidame jen v autobuse, jinak proste nema cas:( Pak jedna kamaradka, je ze vzdalenejsiho mesta, tak si napisem akorat pres face, super holka, ale je daleko, a ja bych fakt potrebovala nekoho, kdo prijde na kafco nebo tak:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
19.9.12 12:02

No, toto mame asi podobne tiez si obcas hovorim ake by to bez neho bolo ale to len ked ma nastve ako napriklad vcera…lenze potom ked uz je vsetko OK tak viem ze by som nechcela byt bez neho :/
A s tymi kamaratkami, to mam podobne…kazda na mna kasle, teraz som si napriklad nasla v Olomouci kamosku, boli sme spolu len raz vonku s detmi, no vela sme si predtymm pisal tu a hlavne na fb.. tak bolo vsetko v pohode, cely cas sme sa rozpravali, smiali, pozvala som ju v olympii na obed a neskor aj k nam, mali sme sa stretnut v piatok no neozvala sa, neriesila som to pretoze sa mi aj tak nejak nechcelo..a ked som prisla na fb, vsimla som si ze ju uz nemam na prednej strane medzi priatelmi. tak som ju skusila vyhladat, no ani ju neviem najst takze ma zablokovala. vobec nechapem preco :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
27.12.12 23:26

Ahoj holky
hledám zpřízněné duše
doma to mám na prd
co vy jste na tom lépe změnilo se něco k lepšímu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
2.1.13 22:39

@novalgi ahooj :) a prečo to máš doma na prd? čo konkrétne myslíš, že ťa štve na tvojej polovičke?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny

Skupina Zúfalé manželky nemá zatím žádné členy.