SOS - managerská smlouva

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Uju
6750
24.8.13 09:50

SOS- managerská smlouva

Ahoj holky. Obracím se na Vás s velikou prosbou. Manžel byl povýšen a má navrhnout managerskou smlouvu. Hledala jsem na netu nějaký vzor, případně nějaké info, co vše by měla obsahovat a co nikoliv, ale Bohužel jsem vůbec nic nenašla :nevim: Proto se obracím na Vás a škemrám o pomoc. Jak by měla taková smlouva vypadat, co by měla a neměla obsahovat nevíte o nějakým vzoru??? Předem moc děkuji za pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sophinka1
24.8.13 09:58

Určitě bych se obrátila na právníka

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
24.8.13 10:01
  • Citovat
  • Upravit
6842
24.8.13 10:03

A neznamená to spíš, že si má navrhnout podmínky do smlouvy, jako počet dnů dovolené navíc, kolik % platu bude pevná a kolik pohyblivá částka a tak, nakolik bude za co zodpovědný?
To ve firmě nemají personalisty co by napsali smlouvu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
24.8.13 10:52

Také si myslím, že je to spíše o stanovení těch dalších výhod (auto, mobil), dalších odměn (při plnění plánu) a také třeba o odstupném a tak Ale vzor by mělo mít personální oddělení…
K manažerské smlouvě se třeba často podepisuje i konkurenční doložka…to záleží na firmě…

Tady jsem něco našla
http://www.klo.cz/…/sablony.php
http://pravoastatire.webnode.cz/…ska-smlouva/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
24.8.13 10:53

Taky jsem nikdy neslysela, ze by si smlouvu celou navrhoval sam zamestnanec 8o

nicmene, jestli byl povysen na managersky post, tak bych cekala, ze to zvladne a kdyz nic jineho, tak si sam info vyhleda a da dohromady, pripadne vi koho kontaktovat o radu. zadat o pomoc doma manzelku mi neprijde zrovna profesionalni pristup ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
24.8.13 13:58
@Ali-Ali píše:
Taky jsem nikdy neslysela, ze by si smlouvu celou navrhoval sam zamestnanec 8onicmene, jestli byl povysen na managersky post, tak bych cekala, ze to zvladne a kdyz nic jineho, tak si sam info vyhleda a da dohromady, pripadne vi koho kontaktovat o radu. zadat o pomoc doma manzelku mi neprijde zrovna profesionalni pristup ;)

Přesně tohle mě napadlo taky

• Citovat
  • Upravit
Uju
6750
25.8.13 21:18

Ahoj. Moc děkuji za rady, odkazy. Na netu chvilenku hledal, ale nic nevykouklo, pak musel letět (momentálně sedí jednim zadkem na třech židlích-jak se říká)-takže času minimálně. @Ali-Ali a G12 no, všichni na manažerské pozici(co známe) nic takového nemají a neznají-je to zřejmně něco nového. A manželka se nabídla sama na emiminu brouzdá již několik let a vzhledem k tomu, že tu každou chvilku čte o VŠ vzdělaných maminách, dostane radu na kde co tak si myslela, že jistě některá něco takového vytvářela nebo se s tím setkala :nevim: :kytka:
Ještě jednou moc děkuju všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat