SOS oprava oděvů - druky Praha
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
SOS oprava oděvů - druky Praha
Poradí mi někdo, kde mi v Praze opraví kalhoty pro malou? Vypadly nám druky a nevím, kde nechat opravit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja si druky koupila normalne v galanterii a pritloukla sama, nic na tom neni (a to napr. nesiju, pac jsem tele). Hlavne aby meli pozadovanou barvu, mam tu jeste tusim obyc stribrny a naky ruzovy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Opravy odevu delaji i v Plaze na Novodvorsky, jestli to jeste nezrusili, uz se tam chystam hezky dlouho se zipama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji všem za tipy. Podařilo se mi tady nedaleko objevit švadlenu, co dělá opravy oblečení. Našila mi tam patentky, protože jsme se bavily o alergii na nikl a prý v těch cvočkách nikl je.
hanucho, manžel to zkoušel dělat doma, ale jelikož se jedná o džínečky a bylo to v rozkroku, kde je té látky několik vrstev, tak to tam opravdu nedrželo, ale bylo to hlavně tím, že ty malé druky mají krátké zoubky, takže nedrží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Patentky
Jestli se ten kovový druk nedotýká přímo pokožky, tak nemůže způsobit alergii. Ty české patentky KIN jsou v různých sílách, nejčastěji se prodávají ty „baby druky“, co mají jako lícní díl kroužek - a ty jsou opravdu slabé na džíny a silnější látky.
Já si kupuju plastové druky tady: http://www.sijemdetem.cz/…tky-plastove
Jsou kvalitní, krásně vypadají, obrovský výběr barev, dobrá cena a dobře drží - upevňují se rozlisováním dlouhého hrotu uprostřed druku, je tam dost materiálu i na dvojitý šev u džín.
Jedinou nevýhodou je, že k upevnění potřebujete ty speciální kleštičky, ty jsou drahé - ale přímo na těch stránkách jsou kontakty na švadlenky, které je mají a zapůjčují a myslím, že by s nima šlo domluvit se i na prodeji pár vypadlých cvočků.
- Citovat
- Upravit
Ahojky všem, nejedná se mi teda přímo o druky, ale potřebovala bych opravit zipy u dětské bundičky a u dospělácké mikiny, nevíte někdo o kvalitní švadleně na Praze 5 nejlépe barrandov? Děkuju moc Lucka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit