Sourozenecké oblečení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4118
9.8.12 13:54
@nepřihl. hana20:00 píše:
Jak pls fungují tyhle rostoucí věci? Kolik čísel vydrží? Mikinu si ještě dovedu představit, ale nejsou mi jasné kalhoty - délka jo, ale jak v pase? To např. dítě s vel. 86 je má v pase hodně stažené gumou a pak třeba v 98 povolené? Vždyť to musí v té 86 vypadat blbě, ne?

Tepláky jsem neviděla, ale nevidím v tom problém. Hodně stažená guma vypadá blbě u úzkých džím, ale u širokých tepláků je to podle mě jedno :think:
Jinak kolik velikostí to vydrží, tam píšou. Já nic navíc nevím. Osahávala jsem si jen mikinu (nepídila jsem se po detailech, ona ta maminka stejně nic nevěděla, mikinu dostali darem, ale byla z ní nadšená), i když byla ze slabého materiálu (chcu tu oboustranou), moc se mi líbila :nevim:

Příspěvek upraven 09.08.12 v 13:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
9.8.12 13:55
@Emilie píše:
To je fakt. Holku teda nemám, ale mám pocit, že se dají pro holku koupit snad jen růžové nebo světle fialové věci. Nic proti, ale tohle si asi kluk - tipuju 4 - 5 let? - už fakt neoblíkne ani ze srandy :nevim:

ale ty to nechápeš.
jde o stejný vzor, akorát klučičí a holčičí barvy.

a náhodou klučičí růžové trika jsou super

• Citovat
  • Upravit
kofola3
9.8.12 13:56
@vicca píše:
Tak jsem našla mikiny HM.
Dcera by měla fialovou a sym modrou :mrgreen:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

mají stejné i v proužku. ty jsou hezčí

• Citovat
  • Upravit
1772
9.8.12 13:56

Taky doporučuju Farmers. Kvalitní, české, hezké, výborná komunikace. Máme některé věci už 3 roky, kluci to po sobě dědí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5601
9.8.12 13:58

Já nakupuju na www.vecicky.cz ;) Mám teda 2 holky, navíc věkově hodně blízko, ale dají se tam sehnat stejné věci v jiných barvách pro holky a kluky. Jde o to, co konkrétně sháníš. Jo, a ještě spoustu věcí šijou zakázkově i pro dospělé :lol: ;) Mojí švagrové jsme dali stejný svetr jako holkám a je z něj unešená (a vypadá to fakt dobře, když jdou holky s tetou někam na procházku) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
9.8.12 14:02

Ty oboustraný mikiny jsou super.
Jen ještě vybrat barvu.
Nevím jestli vzít stejnou pro oba nebo jiné, ale stejný vzor. Hlavně potřebuji takovou barvu, aby syn mohl dědit po dceři :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
9.8.12 14:03
@La kofola píše:
ale ty to nechápeš.
jde o stejný vzor, akorát klučičí a holčičí barvy.a náhodou klučičí růžové trika jsou super

Aha. Tak to jsem fakt nepobrala. :oops:

Ne, růžové košile ani růžová trika u chlapů a kluků nesnáším. :nevim: Ale - to je fakt věc názoru. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
9.8.12 14:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
9.8.12 14:08
@vicca píše:
http://www.farmers.cz/…ipmunk-hneda
Líbí se Vám?

Mně se líbí všechny :oops: Já půjdu pro holku do květinové (ale zase červené tepláčky k tomu, to u chlapa neprojde :think: ) a klukovi nějakou modrou/tyrkys. Mám výhodu, že u nás dědí holka po klukovi, takže holka v tyrkysové nebude problém :pankac:
A na odkaze od @nettie jsou úžasné čepice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
9.8.12 14:13

Jo a pláštěnky/bundy do deště jsem kupovala tady plus gumáčky stejné značky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
9.8.12 14:47
@nepřihl. hana20:00 píše:
Jak pls fungují tyhle rostoucí věci? Kolik čísel vydrží? Mikinu si ještě dovedu představit, ale nejsou mi jasné kalhoty - délka jo, ale jak v pase? To např. dítě s vel. 86 je má v pase hodně stažené gumou a pak třeba v 98 povolené? Vždyť to musí v té 86 vypadat blbě, ne?

Dcera měla rostoucí mikinu od dvou měsíců do teď. Tepláky stejně tak. Teď rovnou zdědila bráchovo - ten je nosil do 2,5 let, ona je má od roka. Bezva jsou i na odrážedlo, kolo a nošení - to se rozkrok vytáhne nahoru a možnost prodloužení se hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
9.8.12 14:49

Navíc Farmers jsou schopní cokoli upravit na přáí. Chceš triko do manžety, máš ho mít, větší výstřih kvuli mému hlavounovi není problém, čepice ve stejné barvě jako mikina ikdyž není ve standardní úpravě, inverzně barvy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
9.8.12 15:07

Když chci, aby dcera (5 let) a syn (2,5) měli stejné oblečení, nakupuji tady:
 http://www.pixybaby.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
9.8.12 20:28

Často jsme si nechávala malovat na trika… takže to by šlo udělat pro kluka iholku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
17.11.12 13:54

Já tam teď udělala objednávku, sice za 3000,– ale mám dva šátky, dvoje šaty, troje kalhotky, dvoje tepláčky, dvě trička… tak to není zas tolik.-) ale nepíšu až mi to dorazí domů.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat