Softshellová bunda z Lidlu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Koukám ale, že akce je ode dneška, od 6. Tedy ten leták je ode dneška, Ty bundy jsou až od čtvrtka?
Příspěvek upraven 06.08.12 v 14:11
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mi je jedno co si o ní kdo myslí, holka potřebuje na podzim bundu do školy a levnější nekoupím. Takže - asi tak bych se k tomu postavila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj, jen nevím jak kvalitní. Za ty prachy nečekám zázrak, ale úplný šunt nechci. Syn by jí do školy unosil 100%.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tedy v Lidlu oblečení nakupuju celkem často a na kvalitu si stěžovat nemůžu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eliška Na té stránce, kde je bunda je napsáno od čtvrtka 9.srpna.
Sem se lekla jako prase.
Ve čtvrtek budu jako důchodci.
Pomažu hned ráno. ![]()
- Citovat
- Upravit
Nevím jak dětské, ale manžel má pánskou a za ty peníze je dobrá… jenom je taková lesklejší než klasické softshellky (ty jsou matné) ale vlastnosti má dobré…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ja v Lidlu koupila minuly rok softsheelovou bundu a byla bezkonkurencni. Nepropusti vodu, je tepla a pro nas jednoznacne perfektni.Jo a perfetnwe se prala, vsechny necistoty se krasne vypraly. Letos ji chci koupit znova, ale vetsi
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky já bych koupila a doma v klidu prohlédla, já jsem takhle nakoupila, nechala si účtenku a originální obal a tak, vyzkoušela a omrkla a pak jsem jedny kalhoty vrátila, byly mi velké, do 30 dnů to můžete bez udání důvodů vrátit, ale musíte to mít v originál balení a s účtenkou, ted jsem tam koupila povlečení do postýlky a super
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Všeobecně tyhle levnější softy mají problém s prodyšností, neprotěčou, ale při námaze, pohybu a změně teploty je vše pod nima durch. Otázka je, jak se to projeví u dětí, dospělým bych je ale nedoporučoval…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sakra, to abych si taky přivstala
nebo ne, chce ji přítel, tak tam pošlu jeho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky chci se vás zeptat, na kupované oblečení z lídlu. Ve čtvrtek tam mají v akci dětské bundy. Já tam ještě nikdy oblečení nekoupila a ta bunda by se malýmu hodila.
Poradíte prosím, prosím.
Moc děkuji