Nové oblečení značky K&Y
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nove obleceni znacky K&Y
Ahoj vsem, nevim jestli tady ted touto diskuzi neporusim nejaka pravidla, ale snad ne, zajimalo by mne mate zkusenost s touto znackou? Ja jsem objednala pres internet, mela jsem radost jak jsem usetrila a pak jsem zjistila, ze se toto obleceni prodava na stancich… proste jak se rika od Wietnamcu
No nezkusena tehula
ted se bojim jestli je toto obleceni testovane na skodliviny, asi ne
mela jsem radeji koupit trosku drazsi, ale osvedcenou, jinak jsem ted nakoupila hodne oblecku od maminek z druhe ruky.kdyz v obchode s detskym oblecenim je vse tak silene drahe, pres internet v detskych shopech je to i o polovinu levnejsi… tak tedy nevim to K&Y, jestli mate zkusenost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mám zkušenost, že víc barevné pouští… A to, které po vyprání „smrdělo“ chemií, jsem vyhodila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem naprosto spokojená, u nás to prodává zkrátka takový malý obchůdek s dětským oblečením, biobavlna to holt není, ale nemyslím, že by to bylo nějak škodlivé.
Materiál mi přijde kvalitní, oblečení je fajn, příjemné, hlavně dost velké i na látkovanou prdelku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem dnes koupila ve sleve znackove dupajdy G mini a take byly citit chemii
tak nevim, v tescu se mi silene libila deka pro miminko, i docela dobra cena, ale take jsem citila chemii, tak jsem nekoupila… ale zase na obleceni z biobavlny nemam…
to je fakt silene drahe…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eviika třeba v HM měli bodýčka a tepláčky z biobyvlny a drahý to nebylo (nebo teda alespoň ne pro mě, tehdy jsem kupovala v akci, 2ks za 250,–, jinak byl 1ks jak body tak tepláčky za 150,–, to mi nepřijde tak děsný. Ale je pravda, že já koupím věci klidně větší, ohrnuju rukávky a nohavice, vydrží nám to tak dlouho, navíc kupuju jen pár kousků oblečení v dané velikosti, mám sušičku a nepotřebuju mít na dítě kvanta bodýček, stačí mi na běžnou potřebu tak 3-4ks)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a teda G mini mi nepřijde jako kdovíjaká značka, mi stačí, co vyráběj za igeliťáky jako svrchní gaťky na látkové plínky, fuj
Pod pojmem značkové si teda představuju něco jiného, třeba Next atd
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mame par kousku teto znacky a nemuzu si stezovat. Malej nemel zatim jediny problem, zadne vyrazky, ani jine alergicke reakce, ci neco podobneho. Je pravda, ze barevne pousti, ale to mi pousti i ty drahe a znackove, tak nevim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo v CA jsem take koupila 2 bodycka, myslim ze vlastne take z biobavlny v akci, 2 za 98, tak to mi prislo v pohode, ale u nas v CA bohuzel moc veci na deticky nemaji fakt jen par… no mam jeste dost casu tak to budu sledovat… nemela jsem holt zacit tak unahlene nakupovat pres net… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo to je pravda pousti pry i znackove… na MK jsem nakoupila znackove pouzite za par korunek ale zase to psotovne… to je silene, kdyz chce clovek koupit treba jen jednu vec..
tak k tomu vzdy neco od te maminky prikoupim i kdyz se mi to zas tak nelibi aby se mi to postovne vyplatilo
zatim nevim, jsem zvedava az balicky dorazi, jak to bude vypadat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stejne se ted toho v cine hodne vyrabi, zkusim to poradne vyprat a snad to bude ok ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gladys no pani mi to dnes v obchode vychvalovala az do nebes… tu znacku G mini jaka je to znacka… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mela jsem dupacky a overalky K&Y na obe holky a zadny problem jsem nezaznamenala. Nosily je ve vel. 56-68, starsi ma kuzi dost citlivou a zadny osypky z toho nemela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje obě děti nosily od narození body KaY i VaK. Byla jsem s nimi maximálně spokojená a nepřišlo mi, že by pouštěly víc, než ostatní značky. Akorát při žehlení ta „vůně“ nebyla uplně OK
Nikdy ale neměli žádnou vyrážku atd. Když jsem chtěla nějaká lepší, byla jsem spokojená se značkou EWA, nebo jsou dobrá i z Tesca, ale tam nejsou na ramínkách patentky. A pak jsem taky jednou pro mladšího, aby měl nějaká „lepší“ body, protože dědil po starším, koupila v kamenném obchodě zn. SCAMP, super materiál, ale jedno stálo 189Kč
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gajda tady ma pani v obchode za 189 ve sleve…je to sileny, proto jsem si rikala ze za tech 80 super cena… tak ono treba v tescu to bude taky vyrobene v cine
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit