Nové oblečení značky K&Y

214
3.8.12 23:27

Nove obleceni znacky K&Y

Ahoj vsem, nevim jestli tady ted touto diskuzi neporusim nejaka pravidla, ale snad ne, zajimalo by mne mate zkusenost s touto znackou? Ja jsem objednala pres internet, mela jsem radost jak jsem usetrila a pak jsem zjistila, ze se toto obleceni prodava na stancich… proste jak se rika od Wietnamcu :? No nezkusena tehula :( ted se bojim jestli je toto obleceni testovane na skodliviny, asi ne :? mela jsem radeji koupit trosku drazsi, ale osvedcenou, jinak jsem ted nakoupila hodne oblecku od maminek z druhe ruky.kdyz v obchode s detskym oblecenim je vse tak silene drahe, pres internet v detskych shopech je to i o polovinu levnejsi… tak tedy nevim to K&Y, jestli mate zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
343
3.8.12 23:32

Mám zkušenost, že víc barevné pouští… A to, které po vyprání „smrdělo“ chemií, jsem vyhodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
3.8.12 23:34

Já jsem naprosto spokojená, u nás to prodává zkrátka takový malý obchůdek s dětským oblečením, biobavlna to holt není, ale nemyslím, že by to bylo nějak škodlivé.
Materiál mi přijde kvalitní, oblečení je fajn, příjemné, hlavně dost velké i na látkovanou prdelku. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
3.8.12 23:40

Ja jsem dnes koupila ve sleve znackove dupajdy G mini a take byly citit chemii :think: :? tak nevim, v tescu se mi silene libila deka pro miminko, i docela dobra cena, ale take jsem citila chemii, tak jsem nekoupila… ale zase na obleceni z biobavlny nemam… :( to je fakt silene drahe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
3.8.12 23:44

@Eviika třeba v HM měli bodýčka a tepláčky z biobyvlny a drahý to nebylo (nebo teda alespoň ne pro mě, tehdy jsem kupovala v akci, 2ks za 250,–, jinak byl 1ks jak body tak tepláčky za 150,–, to mi nepřijde tak děsný. Ale je pravda, že já koupím věci klidně větší, ohrnuju rukávky a nohavice, vydrží nám to tak dlouho, navíc kupuju jen pár kousků oblečení v dané velikosti, mám sušičku a nepotřebuju mít na dítě kvanta bodýček, stačí mi na běžnou potřebu tak 3-4ks)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
3.8.12 23:45

Jo a teda G mini mi nepřijde jako kdovíjaká značka, mi stačí, co vyráběj za igeliťáky jako svrchní gaťky na látkové plínky, fuj :poblion: Pod pojmem značkové si teda představuju něco jiného, třeba Next atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
3.8.12 23:46

Ahoj, mame par kousku teto znacky a nemuzu si stezovat. Malej nemel zatim jediny problem, zadne vyrazky, ani jine alergicke reakce, ci neco podobneho. Je pravda, ze barevne pousti, ale to mi pousti i ty drahe a znackove, tak nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
3.8.12 23:47

Jo v CA jsem take koupila 2 bodycka, myslim ze vlastne take z biobavlny v akci, 2 za 98, tak to mi prislo v pohode, ale u nas v CA bohuzel moc veci na deticky nemaji fakt jen par… no mam jeste dost casu tak to budu sledovat… nemela jsem holt zacit tak unahlene nakupovat pres net… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
3.8.12 23:49

Jo to je pravda pousti pry i znackove… na MK jsem nakoupila znackove pouzite za par korunek ale zase to psotovne… to je silene, kdyz chce clovek koupit treba jen jednu vec.. :roll: tak k tomu vzdy neco od te maminky prikoupim i kdyz se mi to zas tak nelibi aby se mi to postovne vyplatilo :) zatim nevim, jsem zvedava az balicky dorazi, jak to bude vypadat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
3.8.12 23:50

Stejne se ted toho v cine hodne vyrabi, zkusim to poradne vyprat a snad to bude ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
3.8.12 23:52

@Gladys no pani mi to dnes v obchode vychvalovala az do nebes… tu znacku G mini jaka je to znacka… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
3.8.12 23:54

Obcas mam pocit, ze je z Ciny uplne vsechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4618
4.8.12 00:21

Mela jsem dupacky a overalky K&Y na obe holky a zadny problem jsem nezaznamenala. Nosily je ve vel. 56-68, starsi ma kuzi dost citlivou a zadny osypky z toho nemela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
4.8.12 07:46

Moje obě děti nosily od narození body KaY i VaK. Byla jsem s nimi maximálně spokojená a nepřišlo mi, že by pouštěly víc, než ostatní značky. Akorát při žehlení ta „vůně“ nebyla uplně OK :nevim: :think: Nikdy ale neměli žádnou vyrážku atd. Když jsem chtěla nějaká lepší, byla jsem spokojená se značkou EWA, nebo jsou dobrá i z Tesca, ale tam nejsou na ramínkách patentky. A pak jsem taky jednou pro mladšího, aby měl nějaká „lepší“ body, protože dědil po starším, koupila v kamenném obchodě zn. SCAMP, super materiál, ale jedno stálo 189Kč :zed: :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
4.8.12 08:53

@gajda tady ma pani v obchode za 189 ve sleve…je to sileny, proto jsem si rikala ze za tech 80 super cena… tak ono treba v tescu to bude taky vyrobene v cine :-O :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat