Prodat či neprodat oblečky, výbavičku?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Taky vím, že asi třetí mát jen tak nebudu, a taky mám několik krabic věcí. A to už jsem drtivou většinu věcí prodala a udala.-… a zase na druhou stranu, u nás pobývá hodně přátel a občas se stane, že nějakej ten kousek je potřeba k zapůjčení - takže za sebe, já as ještě taky počkám… a pak se¨uvidí
Jestli to máš kde skladovat… jinak bych radila, nechat si opravdu echt pár kousků spíš jako vzpomínku, a zybtek rpodat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak pokud dítko plánujete v nejbližší době, pak bych počkala, jestli to nevyužiješ. Pokud dítko chcete až později, pak bych to prodala. Teď je otázka, jestli se to vůbec vyplatí. Taky mám doma dvě tašky oblečení, za které jsem celkem dala kolem 8 tis. a zjistila jsem, že bych to prodala tak max. do litru. A to tam mám taky pěkný kousky, téměř nenošené. Např. dupačky jsem kupovala za 250Kč, malej je měl na sobě sotva pětkrát a když jsem je nabízela na různých inzercích, ani za stovku je nikdo nechtěl. Tak pak babo raď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sama rikas, ze dalsi mimco treba jeste bude. Tak ja bych s tim prodejem zas tak nespechala. Chleba to neji, mas to pekne zabalene a na chalupe to neprekazi, tak co! Jak to tak popisujes, tak mi prijde, ze by te to samotnou mrzelo, kdybys to prodavala. Tak si to zatim nechej. Vis co, jak to prodas, tak chvili na to otehotnis!
A pak si budes nadavat! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja dala uplne vsechno za nejaky peniz kamaradce pro miminko - a byly to same pekne, znackove veci po 1 miminku - podle me to skovavat cenu nema…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No a ses si 100% jista, ze druha bude zase holka? ![]()
Jinak ja si obleceni schovavala i na druhe a uz bych to udelala asi jenom tak, ze bych si schovala miminkovske neutralni veci do 1 roku. Jak uz je toho potom moc, tak stejne nevis, kde co mas hledat a kolikrat dany kousek pak ani nenajdes, musis to prevazet z mista skladovani domu {pokud neskladujes primo doma}, akorat to zabira misto. Navic nektere veci starnou opravdu rychle, takove ty pogumovane obrazky na tricku, to praska, gumy v teplackach taky. Takze ja schovavala veci po holce a nakonec jsem z nich vyuzila minimum, protoze druhy se narodil kluk
Vzhledem k tomu, ze jsem pak s miminem nemela cas prodavat veci nekde na internetu, tak jsem to darovala jedne zname, at si vybere, co se ji libi a zbytek vyhodi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JayLee píše:
Ale ono pak ty bílé veci zežloutnou ne? Někde jsem to četla, že to časem zajde jakoby a už to nejde vyprattak to by zas byla škoda pak no…
No hele to nevím, když je to dobře vyprané, tak ne. Tchýně mi navezla věci ještě po manželovi
a vypadají i ty bílé dobře i když je prý dost nosil. A tak dlouho to určitě skladovat nebudeš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, já bych ještě chvilku počkala, ne těch 10 let jak píšeš, ale ze dva roky bych to ještě nechala. Ono někomu to posílat za litr je škoda a pokud tě netrápí místo, počkala bych. No a pokud za dva tři roky neotěhotníš a nebo by to byl chlapec, tak za litr to na aukru prodáš obratem a ještě ti urvou ruce. Takže za mě počkat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když plánujete mimčo za rok, dva, tak bych neprodávala. Jinak jo. Taky jsem měla po dítěti takový cuky, ale ségra mě překecala, ať to nechám pro ní nebo pro nás. Jestli se nám druhé povede holčička, tak to nechám jako pro ní, ale je otázka, kdy bude mít ona mimčo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele, prodat to můžeš vždycky, tak si to zatím nech a až si tím budeš na 100% jistá, pak prodej. Aby ti toho pak nebylo líto, kdybys to prodala teď, aniž bys o tom byla fakt přesvědčená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zase, jestli nemáte nějak omezené finance a máš možnost to koupit všechno znova, tak bych to prodala. Oblečků jsou teď kvanta. Já, nemít ségru a neplánovat do dvou let další těhotenství, tak to taky už dávno prodám. Kamarádka, co u ní mám zarezervováno oblečení pro holčičku, říká, že by to prodala, protože za rok, dva už to neprodá za takové peníze, co teď, když je to relativně nové a v módě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Honzuovka píše:
Tak pokud dítko plánujete v nejbližší době, pak bych počkala, jestli to nevyužiješ. Pokud dítko chcete až později, pak bych to prodala. Teď je otázka, jestli se to vůbec vyplatí. Taky mám doma dvě tašky oblečení, za které jsem celkem dala kolem 8 tis. a zjistila jsem, že bych to prodala tak max. do litru. A to tam mám taky pěkný kousky, téměř nenošené. Např. dupačky jsem kupovala za 250Kč, malej je měl na sobě sotva pětkrát a když jsem je nabízela na různých inzercích, ani za stovku je nikdo nechtěl. Tak pak babo raď.
No jistě, pokud to nebyl Next, ale „jenom“ Tesco, tak maximálně za 9 korun za overálek…
… na druhou stranu, já bych dupačky v bazaru za stovku nekoupila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Honzuovka píše:
@Emilie Jsou z Pleasu.
Tak to je velmi slušné, bohužel ale frčí spíš ten nextík
asi teda, co tak vnímám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit