Od kdy 2-dílné pyžámko?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
MishaSAD
27.7.12 17:14

Od kdy 2-dílné pyžámko?

Ahojky, odkdy jste začaly dávat 2-dílné pyžámko? Mám pocit, že se musí tričko děťátku vyhrnovat a pak bude spinkat s odhalenými zádíčky. Mám v plánu dávat body + tepláčky z pyžámka. Mám zbytečné obavy? Napište své zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zichisek
27.7.12 17:27

Já jsem začala dávat dvoudílné pyžamko jakmile malá ráno chodí na nočník. TAkže cca do 12.měsíců měla overálek s kr. nebo dlouhýma nohavicema. Když bylo horko, tak spala jen v body nebo tričku. Ale jak má jen tričko sundává si plínu :roll:
Teď bude mít dva roky a má už jen dvoudílné pyžama.

• Citovat
  • Upravit
681
27.7.12 17:43

Od tý doby, co se dokáže z overálku svlíknout, :roll: takže asi od roka. :think: U pyžama si svlíkne jenom kalhoty. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
27.7.12 17:47

20 měsíců staré mrně, dvoudílné pyžamo dávám pár měsíců. Teď přes léto krátké nebo jenom triko. Někdy šoupnu i body plus kalhoty, záleží jaká má být noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
27.7.12 18:03

Davala jsem asi od roku..moje dite spi stejne vecne nahy a neprikryty..ja ji v tom nebranim kdyz je tak spokojena :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
27.7.12 18:04

Od roka a půl dávám dvoudílné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
27.7.12 18:48

Od cca 6 měsíců, kdy se se mnou začal u oblíkání prát. Tak mu dám vršek a kalhoty až když pije UM :lol:

• Citovat
  • Upravit
Ema N.
27.7.12 18:53

Nas prcek spava odkryty, takze dokud nechodil aktivne na nocnik, tak jsem davala overaly (i vetsi, sehnala jsem vel. 98).

Od doby, co chodi na nocnik, tak davam dvoudilne pyzamo, kdyz je vedro, tak jenom vrsek (nebo spaci tricko) a kdyz je zima, tak i ponozky, ale ty si vetsinou svlekne…

Me by spis zajimalo, jak naucit dite spat zakryte… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
967
27.7.12 19:03

Já začala dávat pyžamo asi od roka a půl, i když malý spí doteď ve spacím pytli (když teda nejsou extrémní vedra) Přišlo mi to na spaní i takové nepohodlné u menšího mimi, že ta guma zbytečně tlačí na bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
27.7.12 19:05

Jak psala Zichisek, dvoudílné pyžamo jsem začala dávat, jak děti začaly chodit na nočník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
27.7.12 19:06

Dávala jsem overal do 18m pak už pyžamo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
27.7.12 19:17

Cca od roka dávám radši dvoudílné pyžamo. Prcek spí věčně odkopaný, nohavice vyhrnuté, tričko vyhrnutý a ještě je zpocený :roll: Ještě se mi nestalo, že by byl studený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
27.7.12 19:20

Ema N: Lukášek taky odmítá usínat zakrytej, když usne tak za ním přijdu za zakryju ho ale většinou mu to do rána stejně nevydrží :lol: Nejspíš vytrvalostí a neustálým přikrýváním by to šlo naučit, ale zase si říkám že to není až tak nutné. :roll: Doma zimu nemáme a teď v létě to vůbec není třeba.. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
27.7.12 19:27
@TereuliJa píše:
Ema N: Lukášek taky odmítá usínat zakrytej, když usne tak za ním přijdu za zakryju ho ale většinou mu to do rána stejně nevydrží :lol: Nejspíš vytrvalostí a neustálým přikrýváním by to šlo naučit, ale zase si říkám že to není až tak nutné. :roll: Doma zimu nemáme a teď v létě to vůbec není třeba.. :twisted:

my doma taky zimu nemame, ale i ted v lete je v noci obcas chladno, zvlast, kdyz je treba nastydly, tak by se mi libilo, kdyby spal zakryty, ale kdyz za nim prijdu, kdyz spi, tak se okamzite probudi, takze to uz neriskuji… :(

Ale snad se to casem nauci, hlavne, kdyz pujde do skolky nebo skoly, tak se bude zakryvat cely a nebude chtit z postele ven… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15074
27.7.12 19:59

Taky se v noci odkope, respektive sedne si a převrátí se na druhou stranu a na peřinu. Když to nezjistím, spí tak až do rána. Nastydlá z toho ještě nebyla:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat