Hezké oblečení pro kluka

2017
27.7.12 11:35

Hezké oblečení pro kluka

Ahoj holky, chci se zeptat, kde nakupujete hezký a stylový oblečení pro kluky?? Mám 3 měsíčního chlapečka a jsem trošku úchyl na oblékání :mrgreen: všude vidím hezké oblečení převážně pro holčičky a pro kluky mají většinou pár body. Když jsou slevy, tak ráda nakupuju v nextu a zaře popř. na http://www.detsky-svet.com/.

Máte třeba vyzkoušený nějaký internetový obchůdky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
54
27.7.12 11:41

JO TAKY JSEM UJETÁ na parádu pro prcka a dost mě štve že v normálním obchodě je toho na holky hromada, ale na kluky málo. Dala jsi mi typ takže se tam kouknu. Naštěstí mám výhodu že já mu občas koupím nějaké tričko nebo body u nás v Tescu, ale většinou nějaký pěkný kousky do šatníku mu vozí moje mamka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
27.7.12 11:58

Nakupuju v Mothercare, když jsou slevy. Občas se dá něco najít v Tescu.
Holky hodně nakupují na laclíku u a brumlovi .

• Citovat
  • Upravit
17359
27.7.12 12:14

Nadherne chlapcenske veci ma aj gap :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11795
27.7.12 12:20

@LucciaMaty já nakupuju na brumlovi, laclik.cz nic moc ale pak hodně aukruju na aukro.cz, když si tam dáš děti a pak rovnou next tak tam je toho spousta za pár kaček, ale musíš mít trpělivost na dražení jo a registraci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
27.7.12 13:06

Já jsem taky brutálně ujetá na hadry, na sebe i děti. Kupuju převážně v nextu, tam jsou moc pěkný věci a hlavně je pak super prodám.
Líbí se mi moc i cocodrillo a gap. Ale s tím prodejem je to pak horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
27.7.12 23:25

Ahoj, na malýho jsme nakupovali hodně věci na znackydetem.cz, v Nextu, C&A (ale v Německu, tam je super výběr) a Carter´s a Old Navy. Už jako těhotnou mě štvalo, že pro holčičky jsou toho mraky a pro kluky málo a ještě všechno buď modrý nebo tmavý barvy. :zed: Takže prckovi jsem kupovala samý veselý oblečky - žlutá, oranžová, červená a zelená barva. :lol: Teď je mu 20 měsícu a nedávno jsem v H&M narazila zase na to, že na kluky toho moc neměli a dokonce to přiznala i prodavačka. :zed: Je to na palici, ale vybrat se dá. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
7.9.16 12:03

obnovuji diskuzi

Prosím o názor, je tohle triko na kluka nebo na holku? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
7.9.16 12:11
@pajule022 píše:
Prosím o názor, je tohle triko na kluka nebo na holku? :D

Klukovi k tomu tmavé kalhoty a špatně to vypadat nebude. Ale tipuju spíš na holku.
Klučičí by mělo tmavé lemy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
7.9.16 12:17
@pajule022 píše:
Prosím o názor, je tohle triko na kluka nebo na holku? :D

Podle mě naprosto neutrální, svým klukům bych to oblékla. Líbí se mi to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
7.9.16 12:31

@pajule022 klucici klidne. Muj syn ma podobny, akorat se sobem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85355
7.9.16 12:37

@pajule022 neutralni, za me spise pro kluka, ale i na holku klidne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
7.9.16 12:39

Neutrální. Klukovi bych dala naprosto bez problémů. Moc se mi líbí.

• Citovat
  • Upravit
266
7.9.16 12:55

Ja bych tu mikinu klukovi s klidem dala. Stejne ji pocinta. Mne se taky syn libil v hezkych a novych obleckach, ale potom co zacal lezt po ctyrech a pak chodit, vzala jsem a moc rada za vdek podedenym oblecenim. Ted jsou mu tri a dokaze se zaspinit behem 10 metrove cesty od domu k autu, takze nic noveho uz nedostane. Navic miluje hrani si na pisku, ci hline, takze spotreba obleceni a vody je velika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
7.9.16 13:15

Rozhodne na kluka.
Ani by me nenapadlo, ze by mohlo byt pro holku.
Holcici by melo jiny motiv (treba smoulinku) a rozhodne jiny strih - takovy ten uzsi, projmuty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat