Švadlenka v Brně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Švadlenka v Brně
Holky nevite kde v Brně bych našla levnou švadlenku???potřebuji koupit nejakou bavlnu a hačky na háčkování a co jsem vlezla do svadlenky tak to bylo neskutecne drahy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já kupovala na Hybešové háčky a vlnu tenhle týden a nezdálo se mi to tak drahé, hned vedle je i švadlenka, ale tam jsem na nic nekoukala koupila 5 knoflíků a šla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bobsh píše:…a nakolik te tam vysel hacek a vlna???ja co jsem byla v jedne svadlence tak chteli za jeden hacek pres 100 to se mi zdalo hodne:-)ale pokud to tak stoji tak to budu muset obetovat
Já kupovala na Hybešové háčky a vlnu tenhle týden a nezdálo se mi to tak drahé, hned vedle je i švadlenka, ale tam jsem na nic nekoukala koupila 5 knoflíků a šla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé já za jeden dala 14 kč a za druhý 24 kč a vlna baby klubíčko 30kč a ještě nějaká jiná za 55,–
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bobsh píše:
Jé já za jeden dala 14 kč a za druhý 24 kč a vlna baby klubíčko 30kč a ještě nějaká jiná za 55,–
to jsou vic nez polovicni ceny, nez jsem nasla ja, dekuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro příze jezdím na Lesnou http://www.svadlenkaiva.cz/ , nebo ve větším objednávám na netu -Vodńanka na MMB, háčky kupuji v MarLen na Palacké - normální ceny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit