Švadlenka v Brně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
72
24.7.12 20:29

Švadlenka v Brně

Holky nevite kde v Brně bych našla levnou švadlenku???potřebuji koupit nejakou bavlnu a hačky na háčkování a co jsem vlezla do svadlenky tak to bylo neskutecne drahy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4316
24.7.12 20:35

Já kupovala na Hybešové háčky a vlnu tenhle týden a nezdálo se mi to tak drahé, hned vedle je i švadlenka, ale tam jsem na nic nekoukala koupila 5 knoflíků a šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
24.7.12 20:41
@Bobsh píše:
Já kupovala na Hybešové háčky a vlnu tenhle týden a nezdálo se mi to tak drahé, hned vedle je i švadlenka, ale tam jsem na nic nekoukala koupila 5 knoflíků a šla.
…a nakolik te tam vysel hacek a vlna???ja co jsem byla v jedne svadlence tak chteli za jeden hacek pres 100 to se mi zdalo hodne:-)ale pokud to tak stoji tak to budu muset obetovat :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
24.7.12 20:43

Jé já za jeden dala 14 kč a za druhý 24 kč a vlna baby klubíčko 30kč a ještě nějaká jiná za 55,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
24.7.12 20:48
@Bobsh píše:
Jé já za jeden dala 14 kč a za druhý 24 kč a vlna baby klubíčko 30kč a ještě nějaká jiná za 55,–

to jsou vic nez polovicni ceny, nez jsem nasla ja, dekuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
24.7.12 20:53

Není zač. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
24.7.12 21:18

Pro příze jezdím na Lesnou http://www.svadlenkaiva.cz/ , nebo ve větším objednávám na netu -Vodńanka na MMB, háčky kupuji v MarLen na Palacké - normální ceny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat