Od kdy 2-dílné pyžámko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29436
27.7.12 20:23

Jedno dvoudílné pyžamo jsem použila už u půlročáka. Malému je to tak nějak jedno, spí v overalu i pyžamkách, teď v létě věčně nahatý. Je poněkud horkokrevný, věčně spí bez peřiny, neřeším to. Nemocný ještě nebyl, při mých snahách o obléknutí se spíš budí zpocený a s řevem během noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
27.7.12 20:25

Tak my jsme extrem, Zuzka spi v overalku doted, jsou ji 2 roky, 7 mesicu ;) Momentalne ma velikost 110, takovy ten uz bez tlapek od Gmini ;) Na nocnik chodi, ale na spani ma stale plinu a je v male postylce, takze overalek vyhovuje. Az bude na spani bez plin a bude chodit na nocnik, asi se po nejakem pyzamku poohlednu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
27.7.12 20:30

My teda berem co je zrovna po ruce :-D overalek nebo dvoj… oboji mame, oboji pouzivame a vubec me nenapadlo se s tim babrat jestli uz nastal cas :D.. nastal cas kdyz vyrostl do velikosti toho co mame :-D Jelikoz me kamaradka neustale zasobuje, a babicky take takze maji stesti ze je na ceste druhy klucina, ktery da druhou šanci neunošenejm hadříkům :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
27.7.12 20:38
@hofka píše:
Taky se v noci odkope, respektive sedne si a převrátí se na druhou stranu a na peřinu. Když to nezjistím, spí tak až do rána. Nastydlá z toho ještě nebyla:-)

Pepino ne z toho, ale jak je nastydly (zrovna ted), tak bych ocenila, kdyby se nechal prikryt… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
681
27.7.12 21:04

Mě malej vydrží být přikrytý pouze pod velkou peřinou :palec:, když mu dám jeho menší, tak je hned odkrytý. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
27.7.12 21:17

A hlavně, zapnout overal, kterej má milion patentků a netrpělivý dítě k tomu je záhul:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
27.7.12 21:19

Hofka: No to teeda… nejlepší je nakonci zjistit že jsem jeden knoflíkajs přeskočila… a můžem od znova :D.. Ale mám dvě takové kouzelné na zip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16783
27.7.12 21:29
@TereuliJa píše:
Hofka: No to teeda… nejlepší je nakonci zjistit že jsem jeden knoflíkajs přeskočila… a můžem od znova :D.. Ale mám dvě takové kouzelné na zip :palec:

aproto já používala overaly na zip.ted máme pyžama v létě krátký a máme koupený už i dlouhý á když je chladnější noc tak dám overal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
28.7.12 12:53

Normální pyžamo jsem začla dávat ve chvíli, kdy se malý zbavil pleny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat