SOS: jak skrýt nedostatky postavy?

551
28.7.12 14:34

SOS: jak skrýt nedostatky postavy?

Ahojky všem.
Chtěla jsem poprosit o rady, tipy, triky jak skrýt nedokonalou postavu. Přestože mi bude 40, pořád nevím jak se vlastně oblékat. Měřím pouze 158 cm, nemám žádnej zadek, zato mám pořádný prsa. Takže velikost kalhot 38, vršek tak 44 a to mám pak ramena až na pažích. Tady v obchodě mi prodavačka radila, abych nenosila úzké kalhoty, že tím zvýrazním ty prsa. Což mi přišlo logické, ale když si vezmu volnější kaťata, tak jsem jak sud. Širokej vršek, širokej spodek - hrůza. Zároveň mě tím odradila od legín a tuniky. Ale protože jsem malinká, tak zas nemůžu nosit delší věci, poněvadž mě prý ještě zmenší. Jenže při té šířce? To by bylo tričko jako obdélník naležato.
Třeba šaty neseženu vůbec, protože když to dopnu nahoře, tak bych si musela vycpat zadek.
Taky nevím co si s takovým poprsím dovolit. Co takhle bolerko? Nebo se mi líbí trička s vlnou ve výstřihu, ale nezvýrazní to ty „přednosti“ ještě víc? Vzor předpokládám spíš drobnější.
Velký výstřihy nemám ráda, protože mi pak každej čučí - víte kam. Ještě ke všemu mi při mé výšce rostou prsa hned pod krkem. :twisted: Švadlenu známou nemám a tak prostě tápu.
:roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
637
28.7.12 15:18

Mě napadá jen zmenšit prsa :( Sama je mám taky obří, obzvlášť teď v těhotenství. Jsem sice vyšší, 171 a mám i trochu zadek, ale i přes to vršek upoutá veškerou pozornost a připadám si jak prsaté monstrum.
Doporučila bych leda střihy, které opticky prodlouží posavu, tmavý vršek bez vzoru a světlejší spodek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
28.7.12 16:19

Také mě napadá změnšit prsa-pokud jsou opravdu veliký, tak by se to ev. dalo řešit přes pojišťovnu. A postava se hodně změní, budeš vypadat mnohem štíhlejší než doposud. A uleví se ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
28.7.12 16:20

No tricka z vlnou jsou pro mala prsa protoze zvetsuji. Co takhle hodne strecova teicka ktere se natahnou prez ty prsa ale zaroven nejsou volne? Klidne bych nosila leginy co slim rifle a k tomu obepnuta tricka a vysoke boty, pokud nejsi podpatkova tak na sandale na klinku a tenky pašek, siroke pasky opticky zkracuji nohy a postavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
28.7.12 16:21

Myslim nejake treba takove http://www.turistika.cz/…ero-nizza-80

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie