Kde koupit patentky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Billi
31.7.12 13:52

Kde koupit patentky

Dobré odpoledne,

nevíte někdo, kde se dají sehnat patentky (stejný typ jako bývají na body)? Prolezla jsem, co se dalo a všude nabízejí jen ty všívací a ty se mi nezdají tak dobré jako ty nacvakávací. Dávám je synovy do body, aby se mu nerozevíraly kolem krku.
Raději bych odkazy na net, jsem z malého města a nikam se teď moc nedostanu. Na netu jsem našla jedině na sijemedetem.cz, ale ty budou do plínek, takže větší velikost…
Moc děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14079
31.7.12 13:56

Já je kupovala normálně v místní švadlence - takové ty s plastovou „svorkou“, kterou se tam musí nacvaknout. Bušila jsem do toho kladívkem, jinak potvory nezacvakly. Ale pak držely výborně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
31.7.12 13:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. Jura007
31.7.12 13:58

No podle druhu zboží je to „tvrdá galanterie“, takže bych to zkusil v nějaké galanterce - V okresním nebo krajském městě. (Před deseti lety bych ti poradil brněnskou galanterii v obch. domě CENTRUM - měli i e-shop… Teď nevím. :oops: )

• Citovat
  • Upravit
Billi
31.7.12 13:59
@Milli píše:
Já je kupovala normálně v místní švadlence - takové ty s plastovou „svorkou“, kterou se tam musí nacvaknout. Bušila jsem do toho kladívkem, jinak potvory nezacvakly. Ale pak držely výborně.

U nás právě mají jen našívací. Ty nacvakávací jsem zdědila po své mamce, ale ta je kupovala pro mě, takže jsou růžové :lol: Ale šlo mi to i bez kladívka…

• Citovat
  • Upravit
17565
31.7.12 14:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
31.7.12 14:05
  • Citovat
  • Upravit
14079
31.7.12 14:09
@Etcetera78 píše:
Tyhle? http://www.galanterka.cz/index.php?…

To jsou přesně ony :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
31.7.12 20:15
@Billi píše:
U nás právě mají jen našívací. Ty nacvakávací jsem zdědila po své mamce, ale ta je kupovala pro mě, takže jsou růžové :lol: Ale šlo mi to i bez kladívka…

A ptala ses, zda by ti je objednali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
31.7.12 20:17
@Raduš.ka44 píše:
A ptala ses, zda by ti je objednali?

Ptala a ne. Prý se mám zeptat jinde, protože to nikdo nekupoval a i když to v dané velkoobchodě mají a pak bych si je vzala, tak prostě neochota…

• Citovat
  • Upravit
945
29.11.18 10:58

Ahoj, poradil by někdo kde koupit patentky ve větším množství? Mám z galanterky koh i noor roland baby 10 mm s takovým tím plastovým stiskátkem, ale prodává se to jen po 15 ks…Nevíte, jestli to mají někde na internetu třeba sypané po 100 ks?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
29.11.18 11:11

@caramba Žeby třeba přímo u výrobce?
https://www.waldes.cz/…839502000000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
29.11.18 11:23